banner ad

Απολυμάνσεις Βύρωνας 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Βύρωνας 210 76 22 111

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στον Βύρωνα αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την σκληρή δουλειά καταφέραμε και γίναμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Μπορούμε και εξυπηρετούμε όλα τα είδη οικημάτων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Στεκόμαστε πίσω από τη δουλειά μας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η ομάδα των επαγγελματιών μας παρέχει άμεσα και μακράς διαρκείας αποτελέσματα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι απολυμαντές μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα και μεθόδους για την εξάλειψη της προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς για να κρατήσουν τα έντομα, τα τρωκτικά και οτιδήποτε άλλο μακριά από τον χώρο σας.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Υψίστης σημασίας για εμάς αποτελούν η υγιεινή και η ασφάλειά σας, της οικογένειας σας και της περιουσίας σας. Καλέστε μας για να λύσουμε σε κάθε σας απορία και να κανονίσετε την επίσκεψή μας στον δικό σας χώρο.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Βύρωνας

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Βύρωνας – 210 76 22 111
 • Απεντόμωση Βύρωνας – 210 76 22 111
 • Μυοκτονία Βύρωνας – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Βύρωνας – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκ...
Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μιας Πολυκατοικίας. Τα παράσιτα μπορούν ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Τα παράσιτα ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με τα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία Ποντικών - Απολύμανση Ποντικών - Καταπολέμηση ΠοντικώνΗ δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές (δομικές ζημιές, βραχυκυκλώματα κλπ.), τις ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση των ειδών που δημιουργούν το πρόβλημα για την απεντόμωση. γ) υπολογ...
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον, συμβιώνουμε με ζωικούς οργανισμούς, πολλοί από τους οποίους δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον σημερινό άνθρωπο, είτε γιατί καταστρέφουν τις κατασκευές του ( σαράκια, τερμίτες, ποντίκια κλπ), είτε γιατί η παρουσία του απ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Βύρωνας

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση Απολύμανση Βύρωνας για μύγες

Οι μύγες είναι έντομα που ανήκουν στα Δίπτερα και χαρακτηρίζονται από το ότι έχουν μόνο ένα ζευγάρι φτερά. Οι μύγες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φύση ως επικονιαστές και αποτελούν πηγές τροφής για άλλα ζώα. Ωστόσο, ο έλεγχος της μύγας είναι απαραίτητος όταν οι μύγες παρουσιάζονται μέσα και γύρω από τις κατοικίες.

ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Μια μολυσματική μύγα μπορεί να είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο με διάφορους τρόπους, όπως:

 • Οι μύγες μπορούν να μεταδώσουν πολλές ασθένειες στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που σχετίζονται με τροφική δηλητηρίαση όπως η σαλμονέλα ή η E. coli. Άλλες ασθένειες που είναι γνωστό ότι εξαπλώνονται από τις μύγες περιλαμβάνουν τον τυφοειδή πυρετό, τη χολέρα, τη δυσεντερία και ο ιός Ρότα.
 • Μια μολυσμένη μύγα μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες για τις επιχειρήσεις με τη μόλυνση των προϊόντων διατροφής. Η παρουσία μύγας μπορεί να δώσει στους πελάτες την εντύπωση μιας ανθυγιεινούς επιχείρησης.
 • Ορισμένα είδη μυγών τσιμπάνε τους ανθρώπους και αυτό οδηγεί σε κνησμώδη ερεθίσματα.
 • Εάν ένα μικρό πρόβλημα μύγας παραμείνει ανεξέλεγκτο, μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρή μόλυνση. Κάποια είδη μύγας μπορούν να ωριμάσουν από αυγά σε ενήλικες σε μόλις επτά ημέρες.

Καλέστε την Απολυμάνσεις Βύρωνας για έναν αποτελεσματικό έλεγχο των μυγών.

Οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες στον έλεγχο των παρασίτων της Απολυμάνσεις Βύρωνα έχουν μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των μολύνσεων από μύγες, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ελέγχου παρασίτων.

Η σωστή ταυτοποίηση του είδους της μύγας είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε να μπορεί να εντοπιστεί ο τόπος αναπαραγωγής και το πρόβλημα της μύγας να αντιμετωπιστεί μεθοδικά. Τα προγράμματα θεραπείας της Απολυμανσεις Βυρωνας απευθύνονται τόσο στις προνύμφες όσο και στις ενήλικες μύγες για να επιτευχθεί αποτελεσματικός και αποτελεσματικός έλεγχος.

Οι Τεχνικοί της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ θα χρησιμοποιήσουν μια σειρά μεθόδων θεραπείας των μυγών, που είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εφαρμόζονται υπό τις οδηγίες επιστημόνων γεωπόνων.

Μυοκτονίες Βύρωνας

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Βύρωνας

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Βύρωνας και στην Αθήνα

Ο Βύρωνας είναι προάστιο στα βορειοανατολικά του Νομού Αττικής. Έχει πάρει το όνομά του από το Λόρδο Βύρωνα τον Ιανουάριο του 1924, με τον εορτασμό των 100 ετών από το θάνατό του.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα Κεντρικά προάστια

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Βύρωνας

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , , , , ,

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top