banner ad

Απολυμάνσεις Ηλιούπολη 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Ηλιούπολη 210 99 01 999

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Η επιχείρησή μας αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες ελέγχου των παρασίτων στην Ηλιούπολη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων παρέχονται σε χιλιάδες πελάτες κάθε χρόνο, για τον έλεγχο όλων των μορφών των παρασίτων όπως αρουραίους, ποντίκια, σφήκες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, κ.α.

Τους πελάτες μας απαρτίζουν επιχειρήσεις τροφίμων, υγείας, βιομηχανίας, εμπορίου, του δημόσιου τομέα οργανισμοί αλλά και οικιακούς πελάτες. Παρέχουμε τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες δίνοντας σε όλους τους πελάτες μας ασφάλεια και αποτελεσματική προστασία. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις προστατεύουμε το εργασιακό σας περιβάλλον και την φήμη σας.

Η πολύτιμη πείρα και εμπειρία μας, εξασφαλίζει άριστη εξυπηρέτηση και έχουμε την ικανότητα να φροντίζουμε να δίνουμε σε κάθε έναν από τους πελάτες μας, τα επίπεδα της προσοχής που απαιτούνται για την εξασφάλιση μιας επιτυχημένης συνεργασίας. Δίνουμε προτεραιότητα στην αφοσίωση των πελατών και την διατήρηση του προσωπικού.

Δεσμευόμαστε να εργαζόμαστε σε απόλυτη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, αφού είναι η μόνη πραγματική μέθοδος για την επίτευξη των στόχων. Μπορούμε και συμβαδίζουμε με την αλλαγή στις επιχειρήσεις των πελατών μας και είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιδράσουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 99 01 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Η επιχειρηματική φιλοσοφία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας και ότι η εξειδίκευση των καθηκόντων παράγει τομείς εμπειρογνωμοσύνης. Η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων ιδεών, συστημάτων και τεχνολογίας.

Απολύμανση – Απεντόμωση για κοριούς Ηλιούπολη

Οι κοριοί βρίσκονται συνήθως κοντά ή σε ένα κρεβάτι και τρέφονται σχεδόν με οποιοδήποτε αίμα θερμόαιμου ζώου για να επιβιώσουν, αλλά στοχεύουν και τους ανθρώπους επειδή έχουν λιγότερο τρίχωμα για να προστατεύσουν το δέρμα μας από άλλα ζώα, κάτι που μας κάνει εύκολο στόχο.

Το διοξείδιο του άνθρακα προσελκύει αυτά τα παράσιτα. Μπορούν να το αισθανθούν όταν το εκπνέουμε και αυτό τους βοηθάει να μας βρουν. Είναι σίγουρα κάτι ανατριχιαστικό.

Είναι πολύ δυσάρεστο όταν ξυπνάτε το πρωί και έχετε τσιμπήματα και φαγούρας. Είστε τρομοκρατημένοι ότι μπορεί να έχετε κοριούς και χρειάζεστε βοήθεια τώρα!

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Στην Απολυμάνσεις Ηλιούπολη καταλαβαίνουμε τι περνάτε και είμαστε ανυπόμονοι να σας βοηθήσουμε. Έχουμε κάποιες συμβουλές για σας σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, και επιλογές θεραπείας για να σας επιστρέψουμε σε έναν καλό ύπνο.

 1. Πρώτα απ ‘όλα, οι κοριοί βρίσκουν μικρά απομονωμένα σημεία για να δημιουργήσουν τη φωλιά τους. Για να τα διαταράξετε, να είστε όσο πιο καθαροί γίνεται, για να αποφύγετε τη δημιουργία περισσότερων «πιθανών τοποθεσιών» για να φωλιάζουν οι κοριοί.
 2. Δεύτερον, πλύνετε όλα τα ρούχα σας με ζεστό νερό και κρατήστε όλα τα βρώμικα λευκά είδη μακριά από τα καθαρά. (Ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες κ.λπ.)
 3. Τρίτον, περιορίστε την κυκλοφορία τους προστατεύοντας τα κρεβάτια σας. Τοποθετήστε νάυλον σκεπάσματα γύρω από τα στρώματα του κρεβατιού. Δεν θα είναι σε θέση να ανέβουν στη λεία επιφάνεια τους, σταματώντας έτσι την κίνησή τους. Δεν θέλουμε οι νεοσσοί να μετακινούνται από το δωμάτιό σας στο υπόλοιπο σπίτι!
 4. Τέταρτον, δημιουργήστε μια παγίδα και τοποθετήστε την κάτω από το κρεβάτι σας για να δείτε πόσο κακή είναι η προσβολή και αρχίστε να τα ξεφορτώσετε. Πρέπει να ξέρετε ότι από τα σκουλήκια κρεβάτι αγαπούν το διοξείδιο του άνθρακα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό προς όφελός μας.

Οι κοριοί είναι παράσιτα δύσκολα στην αντιμετώπισή τους και αυτές οι απλές οδηγίες δεν είναι αρκετές. Στην Απολυμάνσεις Ηλιούπολης έχουμε την κατάλληλη αντιμετώπιση διαθέσιμη για εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι έχετε μια επαγγελματική ομάδα που έχει την εμπειρία για να σας απαλλάξει από αυτά με την κατάλληλη θεραπεία. Η διεξοδική διερεύνηση είναι το κλειδί και μπορεί να απαιτούνται παραπάνω από μία θεραπεία. Καλέστε σήμερα την Απολυμανσεις Ηλιουπολη για να επαναφέρετε την κρεβατοκάμαρά σας στους ήρεμους ρυθμούς της καθημερινότητας..

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Ηλιούπολη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Ηλιούπολη – 210 99 01 999
 • Απεντόμωση Ηλιούπολη – 210 99 01 999
 • Μυοκτονία Ηλιούπολη – 210 99 01 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ηλιούπολη – 210 99 01 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκ...
Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μιας Πολυκατοικίας. Τα παράσιτα μπορούν ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Τα παράσιτα ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με τα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία Ποντικών - Απολύμανση Ποντικών - Καταπολέμηση ΠοντικώνΗ δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές (δομικές ζημιές, βραχυκυκλώματα κλπ.), τις ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση των ειδών που δημιουργούν το πρόβλημα για την απεντόμωση. γ) υπολογ...
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον, συμβιώνουμε με ζωικούς οργανισμούς, πολλοί από τους οποίους δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον σημερινό άνθρωπο, είτε γιατί καταστρέφουν τις κατασκευές του ( σαράκια, τερμίτες, ποντίκια κλπ), είτε γιατί η παρουσία του απ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Ηλιούπολη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Ηλιούπολη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Ηλιούπολη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Ηλιούπολη και στα Νότια προάστια

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα νότια προάστια

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Ηλιούπολη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , , ,

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top