banner ad

Απολυμάνσεις Καλύβια 22940 28060

Απολυμάνσεις Καλύβια 22940 28060

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Η εταιρεία Απολυμάνσεων Καλύβια είναι μια επαγγελματική εταιρεία ελέγχου επιβλαβών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας εδώ και πολλά χρόνια αποκτώντας πολύχρονη εμπειρία.

Προσφέρουμε λύσεις ενάντια σε όλα τα παράσιτα όπως αρουραίους, ποντίκια, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες, μυρμήγκια, σφήκες, κ.α. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες για κάθε είδους οίκημα στην Αττική, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και τεχνικά καταρτισμένοι για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τις βέλτιστες συμβουλές και λύσεις σχετικά με τα προβλήματα παρασίτων σας.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ

Δουλεύουμε με τα υψηλότερα πρότυπα και ακολουθούμε όλους τους κωδικούς των πρακτικών και της νομοθεσίας που ισχύουν, προστατεύοντας τα μέλη της οικογένειάς σας, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι απολυμαντές μας παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα σκευάσματα.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Καλύβια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Καλύβια – 22940 28060
 • Απεντόμωση Καλύβια – 22940 28060
 • Μυοκτονία Καλύβια – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καλύβια – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκ...
Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μιας Πολυκατοικίας. Τα παράσιτα μπορούν ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Τα παράσιτα ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με τα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία Ποντικών - Απολύμανση Ποντικών - Καταπολέμηση ΠοντικώνΗ δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές (δομικές ζημιές, βραχυκυκλώματα κλπ.), τις ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση των ειδών που δημιουργούν το πρόβλημα για την απεντόμωση. γ) υπολογ...
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον, συμβιώνουμε με ζωικούς οργανισμούς, πολλοί από τους οποίους δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον σημερινό άνθρωπο, είτε γιατί καταστρέφουν τις κατασκευές του ( σαράκια, τερμίτες, ποντίκια κλπ), είτε γιατί η παρουσία του απ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Καλύβια

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση – απεντόμωση για κοριούς Καλύβια

Ο ειδικός ελεγκτής παρασίτων θα βρει και θα εξαλείψει ακόμη και τον μικρότερο κοριό.

Η διάρκεια ολόκληρης της θεραπείας είναι πολύ σημαντική για την αντιμετώπιση των παρασίτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτείτε η εμπειρία ενός ελεγκτή παρασίτων για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες αυτές τις δραστηριότητες. Ο χρόνος που απαιτείται από την εταιρεία για τη διαδικασία μπορεί να είναι σημαντικός δεδομένου ότι μπορεί να έχετε τις ανάγκες χρήσης του δωματίου σε τακτική βάση. Η παρακολούθηση είναι επίσης πολύ σημαντική δεδομένου ότι υπάρχουν κάποιες φορές που απαιτούνται υπηρεσίες παρακολούθησης για την πλήρη εξάλειψη των παρασίτων που έχουν μολύνει το σπίτι σας. Πρέπει να ρωτήσετε πόσο συχνά θα συμβεί αυτό και αν τα έξοδα πρόκειται να συμπεριληφθούν στην πληρωμή εκ των προτέρων. Όσον αφορά τις παρασιτώσεις, είναι πολύ σημαντικό να μπορεί η εταιρεία που θα αναλάβει να σας εγγυηθεί την έγκαιρη εξάλειψη της προσβολής.

ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να συνεργαστεί με έναν εμπειρογνώμονα για τα παράσιτα, μόλις δείτε τυχόν σημάδια προσβολής από κοριούς, δεν πρέπει να το κάνετε τυφλά. Ανακαλύπτοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία από πελάτες του παρελθόντος καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρουν και που θα πρέπει να αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους, να είστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες που πληρώνετε, το αξίζουν.

Το να υποφέρουμε από μια παρασιτική προσβολή από κοριούς μπορεί πραγματικά να είναι μια αιτία απογοήτευσης και άγχους, ωστόσο όταν χρησιμοποιείτε έναν επαγγελματία ελεγκτή εντόμων και παρασίτων που έχει κακές υπηρεσίες, θα καταλήξετε ακόμα πιο απογοητευμένοι και πιο ταλαιπωρημένοι από πριν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα τόσο για την υγεία σας όσο και για τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως να μην το βλέπετε τώρα, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε το σωστό άτομο μπορεί να πάσχετε πολλά σε διάφορες πτυχές της ζωής σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μια καλή απόφαση.

Εάν εξακολουθείτε να παλεύετε με κοριούς ή εάν θέλετε μια ολοκληρωμένη λύση για τα παράσιτα, που περιλαμβάνει όχι μόνο την προστασία της οικογένειάς σας από έντομα που κρύβονται σε περιοχές που δεν έχετε παρατηρήσει, αλλά και άλλα παράσιτα όπως αρουραίοι, κατσαρίδες κλπ, καλέστε την Απολυμάνσεις Καλύβια.

Μυοκτονίες Καλύβια

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Καλύβια

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Καλύβια και στα ανατολικά προάστια

Τα Καλύβια Θορικού είναι Δήμος της Ανατολικής Αττικής, πίσω από τον Υμηττό, σε απόσταση 33 χμ. νοτιοανατολικά των Αθηνών. Μέχρι το 1994 αποτελούσαν κοινότητα οπότε αναγνωρίστηκαν σε δήμο. Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος αναπτύσσεται ραγδαία λόγω της εγκατάστασης του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Καλύβια

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , , ,

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top