banner ad

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 29 667

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 29 667

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΜΥΡΜΥΓΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΜΗΛΟ

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 29 667

Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας στο σπίτι ή την εργασία σας, δεν χρειάζεται να ψάχνετε πολύ. Καλέστε τις Απολυμάνσεις Νέας Σμύρνης και άμεσα θα σας παρέχουμε επαγγελματική βοήθεια στη μάχη με διάφορα παράσιτα όπως τα μυρμήγκια, ποντίκια, σφήκες, κατσαρίδες , κοριούς, ψύλλους και πολλούς άλλους μικρούς εισβολείς.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν το νοικοκυριό σας ή η επιχείρησή σας βρίσκεται εντός της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, για να ελευθερώσει το σπίτι σας από την ανεπιθύμητη εισβολή εντόμων.

Τα παράσιτα είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Είναι συγκλονιστικό να συνειδητοποιήσουμε ότι μια μικρή οικογένεια εντόμων ζει στο πάτωμα ή τον τοίχο του σπιτιού ή τον χώρο του γραφείου μας. Αυτός είναι ο λόγος που οι τακτικές επιθεωρήσεις των επιβλαβών οργανισμών και η εφαρμογή των προληπτικών μεθόδων έχει τεράστια σημασία: δεν θέλετε οι «μικροί νέοι συγκάτοικοι» να γίνουν αποικία και να προσβάλλουν την ιδιοκτησία σας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 90 29 667  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΛόγω της σκληρής δουλειάς, έχουμε δημιουργήσει μια καλή φήμη και σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πιστούς πελάτες μας. Οι υπηρεσίες και τα υλικά μας συμμορφώνονται με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και οι εργαζόμενοί μας είναι εξειδικευμένοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο στη μάχη ενάντια με τις στρατιές των ατελείωτων εντόμων που διαταράσσουν την καθημερινότητά σας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Νέα Σμύρνη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη – 210 90 29 667
 • Απεντόμωση Νέα Σμύρνη – 210 90 29 667
 • Μυοκτονία Νέα Σμύρνη – 210 90 29 667
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Σμύρνη – 210 90 29 667

Επίσης αναλαμβάνουμε:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκ...
Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μιας Πολυκατοικίας. Τα παράσιτα μπορούν ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Τα παράσιτα ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με τα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία Ποντικών - Απολύμανση Ποντικών - Καταπολέμηση ΠοντικώνΗ δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές (δομικές ζημιές, βραχυκυκλώματα κλπ.), τις ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση των ειδών που δημιουργούν το πρόβλημα για την απεντόμωση. γ) υπολογ...
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον, συμβιώνουμε με ζωικούς οργανισμούς, πολλοί από τους οποίους δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον σημερινό άνθρωπο, είτε γιατί καταστρέφουν τις κατασκευές του ( σαράκια, τερμίτες, ποντίκια κλπ), είτε γιατί η παρουσία του απ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Νέα Σμύρνη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση Απολύμανση για ψύλλους Νέα Σμύρνη

Οι ψύλλοι είναι ένα πολύ κοινό παράσιτο Σε όλη την Αττική. Με έδρα τη Νέα Σμύρνη και καλύπτοντας όλα τα νότια προάστια της Αττικής, η Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη έχει γίνει η κορυφαία εταιρεία ελέγχου παρασίτων στην περιοχή.

Έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς χιλιάδες παρασιτώσεις. Εξαιτίας αυτού είμαστε η προτιμώμενη εταιρία ελέγχου επιβλαβών οργανισμών για τον πλήρη έλεγχο και εξάλειψη των ψύλλων.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άμεση εξάλειψη από ψύλλος χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες εφαρμογές που είναι πιστοποιημένες από το αρμόδιο Υπουργείο και σύμφωνα με τις οδηγίες πτυχιούχου γεωπόνου.

Συνηθισμένα σημάδια που χρειάζεστε επαγγελματική αντιμετώπιση των ψύλλων

Το πιο συνηθισμένο σημάδι ενός προβλήματος είναι τα ενοχλητικά τσιμπήματα τους. Οι ψύλλοι πηδούν μέχρι και μισό μέτρο από το έδαφος. Ως εκ τούτου τα δαγκώματα είναι συνήθως γύρω από τους αστραγάλους έως και το γόνατο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΨΥΛΛΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΨΥΛΛΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ωστόσο, εάν βρίσκονται σε κάποιο κρεβάτι ή καναπέ, αναμένεται ότι θα δαγκώσουν οποιοδήποτε μέρος του σώματος και απαιτείται έλεγχος και αντιμετώπιση

Προβλήματα με κατοικίδια ζώα: Εάν η γάτα και το σκυλί σας έχουν συχνή φαγούρα και ξύνονται, είναι πιθανό ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ελέγξτε τα κρεβατάκια τους για σημάδια ψύλλων. Αν το εντοπίσετε νωρίς, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μόνο το κρεβάτι του κατοικίδιου ζώου και όχι ολόκληρο το σπίτι.

Παρακολουθήσεις: Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε συχνά να τους δείτε να πηδούν. Ειδικά όταν εισέρχεστε σε ένα άδειο ακίνητο, οι δονήσεις από την κίνηση σας θα ξυπνήσουν τους ψύλλους και θα πηδήσουν γύρω για να αναζητήσουν τροφή. Αυτά τα έντομα είναι συνήθως μαύρα και έχουν μέγεθος περίπου 1 χιλιοστό.

Αντιμετώπιση της έκθεσης

Οι ψύλλοι μπορούν να προκαλέσουν τεράστια αναστάτωση και αμηχανία σε ένα σπίτι ή έναν επαγγελματικό χώρο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν κοιμάστε ή έχετε επισκέπτες είναι να σας επιτεθούν ψύλλοι.

Αυτά τα έντομα μπορούν να ζήσουν χωρίς φαγητό για μερικούς μήνες και δεν μπορούν να αναπαραχθούν έως ότου βρουν πηγή αίματος για τροφή από έναν κομιστή (γάτα ή σκύλο). Ζουν συχνά σε χαλιά, κρεβάτια κατοικίδιων ζώων συντροφιάς και άλλες ρωγμές και σχισμές γύρω από το σπίτι και τα αυγά τους βρίσκονται συχνά στις ίνες χαλιών και υφασμάτων.

Μυοκτονίες Νέα Σμύρνη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Νέα Σμύρνη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα νότια προάστια

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

 

Έκτος από απολυμάνσεις στη Νεα Σμυρνη διενεργούμε και αποφραξεις στη Νεα Σμυρνη

https://youtu.be/_OTR2kIxjgM

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , , ,

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top