banner ad

Απολυμάνσεις Σαρωνίδα 22940 28060

Απολυμάνσεις Σαρωνίδα 22940 28060

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ - ΨΙΛΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Είμαστε μια εταιρεία ελέγχου των παρασίτων που ειδικεύεται σε όλου του είδους τα παράσιτα όπως κοριούς, κατσαρίδες, ψύλλους, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ποντικούς και αρουραίους, κ.α. Είμαστε εξειδικευμένοι, ικανοί και άρτια εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε προσβολή από οποιοδήποτε παράσιτο και να σας απαλλάξουμε από όλους αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η ομάδα μας αποτελείται από ευγενικούς και έμπειρους τεχνικούς που εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές ελέγχου και εξόντωσης. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Οι επαγγελματίες απολυμαντές μας γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να επιλύσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά και δυσάρεστα προβλήματα παρασίτων. Καλώντας μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συνεργαστείτε με επαγγελματίες, μια δυναμική και αποτελεσματική ομάδα που είναι τόσο αποφασισμένη να προστατεύσει το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Χάρη στην εμπειρία και την ποιότητα των ασφαλών και εγκεκριμένων σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε, όλοι οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες θα εξαφανιστούν. Καλέστε μας στο 22940 28060 και θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Σαρωνίδα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Σαρωνίδα – 22940 28060
 • Απεντόμωση Σαρωνίδα – 22940 28060
 • Μυοκτονία Σαρωνίδα – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σαρωνίδα – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκ...
Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μιας Πολυκατοικίας. Τα παράσιτα μπορούν ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Τα παράσιτα ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με τα...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία Ποντικών - Απολύμανση Ποντικών - Καταπολέμηση ΠοντικώνΗ δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές (δομικές ζημιές, βραχυκυκλώματα κλπ.), τις ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση των ειδών που δημιουργούν το πρόβλημα για την απεντόμωση. γ) υπολογ...
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον, συμβιώνουμε με ζωικούς οργανισμούς, πολλοί από τους οποίους δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον σημερινό άνθρωπο, είτε γιατί καταστρέφουν τις κατασκευές του ( σαράκια, τερμίτες, ποντίκια κλπ), είτε γιατί η παρουσία του απ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Σαρωνίδα

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΜΑΓΟΥΛΟ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΜΑΓΟΥΛΟ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Απολύμανση – απεντόμωση για κατσαρίδες Σαρωνίδα

Μερικά από τα άλλα πιο συνηθισμένα είδη κατσαρίδας είναι:

Γερμανική κατσαρίδα (blattella germanica)

Η γερμανική κατσαρίδα έχει μήκος 15 χιλιοστά περίπου και έχει καφέ χρώμα. Έχει δύο προεξέχουσες μαύρες λωρίδες που βρίσκονται κάτω από το κέλυφος πίσω από το κεφάλι.

Τροφή: Αυτός το άσχημος, μικρό παράσιτο θα φάει σχεδόν τα πάντα – ακόμα και τα μαλλιά και τα νύχια. Αυτό το έντομο είναι κοινό σε περιοχές με πρόσβαση σε τροφή και νερό.

Κύκλος ζωής: Ο κύκλος ζωής από το αυγό σε ενήλικα διαρκεί περίπου ένα μήνα και οι πληθυσμοί μπορούν να γίνουν τεράστιοι αν δεν παραμείνουν υπό έλεγχο.

Αμερικάνικη κατσαρίδα (Periplaneta americana)

Αναγνώριση: Η αμερικανική κατσαρίδα είναι η μεγαλύτερη από τις κοινές κατσαρίδες. Είναι επίσης γνωστό ως κατσαρίδα του νερού. Ως ενήλικες, έχουν σκούρο κόκκινο χρώμα, με κιτρινωπό περίγραμμα. Αυτό το κιτρινωπό περιθώριο μπορεί να την κάνει να φαίνεται ότι έχει δύο κηλίδες στη μέση. Το σώμα τους έχει συνήθως 3 εκατοστά μήκος.

Επιθεώρηση: Αυτή η κατσαρίδα προσελκύεται από υψηλή υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες. Βρίσκονται συχνά σε μέρη που έχει σταθερά 32 βαθμούς Κελσίου και 100 τοις εκατό υγρασία. Τέτοιες περιοχές υπάρχουν σε υπονόμους, σπίτια με πισίνα και σε μονάδες επεξεργασίας τροφίμων. Το νερό που διαρρέει σε κενά στην οροφή ή στο τοίχωμα και είναι ζεστό μπορεί επίσης να φιλοξενήσει μεγάλους πληθυσμούς. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε ξεχασμένες αποχετεύσεις δαπέδων ή κενά που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα τέλειο καταφύγιο.

Έλεγχος: Το αρχικό βήμα στον έλεγχο είναι η σφράγιση ή η αφαίρεση των ανοιγμάτων από το εξωτερικό περιβάλλον. Οι αποθήκες και οι περιοχές αναπαραγωγής μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με ειδικά σκευάσματα, ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Το πρόβλημα είναι ότι τρώνε πολύ περισσότερο από μια θανατηφόρα δόση και δεν αφήνουν να τρώνε οι άλλες κατσαρίδες. Ως εκ τούτου, μια μεγάλη ποσότητα σκευάσματος είναι απαραίτητη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά σε θερμότερα κλίματα, αυτές οι κατσαρίδες θα εισβάλλουν σε κενά των τοίχων και κενά στην οροφή για να ζήσουν και να αναπαραχθούν. Αυτές οι θέσεις αντιμετωπίζονται καλύτερα με την έγχυση του κενού με ένα κατάλληλο σκεύασμα. Αυτά τα κενά μπορεί επίσης να χρειαστεί να ανοίξουν για την πλήρη εξάλειψη της προσβολής.

Τέλος, τα εξωτερικά δολώματα μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στους πληθυσμούς και οι περιμετρικοί ψεκασμοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να οδηγήσουν / απωθήσουν τις αμερικανικές κατσαρίδες από τις πόρτες ή τις ευαίσθητες περιοχές.

Μυοκτονίες Σαρωνίδα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Σαρωνίδα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Σαρωνίδα και στα ανατολικά προάστια

Η Σαρωνίδα στην αρχαιότητα αποτελούσε έκταση της περιφέρειας του αττικού Δήμου Αιγιλίας που τοποθετείτο στην παράλια τριττύα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Σήμερα συνιστά δημοφιλή παραθεριστική κοινότητα της Νοτιοανατολικής Αττικής οικοδομημένη στις ακτές του Σαρωνικού Κόλπου, στο ευρύτερο οικιστικό συγκρότημα της Λαυρεωτικής. Διοικητικά δε, υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Σαρωνίδα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

 

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , , ,

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top