banner ad

Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε ξενοδοχείο

Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε ξενοδοχείο

Απολύμανση - απεντόμωση - μυοκτονία σε ξενοδοχείο

Πελάτες και απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε ξενοδοχείο

Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε ξενοδοχείο

Όταν τα παράσιτα έρχονται για να μείνουν, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου σας φεύγουν. Κάθε είδους παράσιτο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην περιουσία σας αλλά και στην φήμη σας. Για αυτό και χρειάζεστε την εταιρεία Απολυμάνσεις Βλάχος.

Ενημερώστε τα παράσιτα ότι οι κρατήσεις τους έχουν ακυρωθεί!!!

Ως ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι σε ένα ξενοδοχείο δεν μας χρειάζεστε να σας πούμε για το κόστος και την ταλαιπωρία μιας προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς.

Γνωρίζετε πολύ καλά τον αντίκτυπο που θα έχει μια προσβολή από παράσιτα στην επιχείρησή σας, την ανεπανόρθωτη απώλεια εσόδων από τα δωμάτια εκτός λειτουργίας και την ενδεχόμενη άσκηση δικαστικής αγωγής.

Στη συνέχεια υπάρχει το αντίκτυπο στις σχέσεις των εργαζομένων και ο κίνδυνος των προστίμων ή ακόμη και το κλείσιμο του ξενοδοχείου, για οποιαδήποτε παραβίαση των κανονισμών για την υγεία και την ασφάλεια.

Οι συνέπειες είναι πολλές αλλά πολύ χειρότερη είναι εκείνη της καταστροφής της φήμης του ξενοδοχείου σας, όταν δε γίνεται δημόσια.

» Χρειάζονται 20 χρόνια για να χτίσει κάποιος μια φήμη και πέντε λεπτά για να καταστραφεί.» Αν το σκεφτείτε αυτό, θα κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. «- Warren Buffett, αμερικανός επενδυτής, βιομήχανος και φιλάνθρωπος.

Σε αυτή την εποχή του διαδικτύου, οι ειδήσεις ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για τα επόμενα χρόνια οι αναζητήσεις στο internet θα αποκαλύψουν ένα γεγονός που θα προτιμούσατε οι υποψήφιοι πελάτες σας να μην γνωρίζουν – ότι κάποτε είχατε ένα πρόβλημα παρασίτων.

Πολλές είσοδοι, χώροι παρασκευής τροφίμων και δωμάτια κάνει το ξενοδοχείο σας έναν ελκυστικό στόχο για πολλά κοινά παράσιτα, όσο προσεκτικοί και αν είστε. Οι επιβλαβείς οργανισμοί μπορούν να εισέλθουν και από τους πελάτες που σας επισκέπτονται.

Καταπολέμηση παρασίτων σε ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία παρουσιάζουν μια μοναδική πρόκληση ελέγχου των παρασίτων και ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών απαιτεί εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Δουλεύοντας με μια αξιόπιστη εταιρεία για την εφαρμογή μιας στρατηγικής για την καταπολέμηση των παρασίτων, όχι μόνο θα σας σώσει από μια σημαντική δαπάνη αλλά το πιο σημαντικό, τη διασφάλιση του πιο πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου του ξενοδοχείου σας – την πολύτιμη φήμη του.

Η καταπολέμηση παρασίτων σε ξενοδοχεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών μας.

Εξασφαλίζουμε την προσφορά μιας συνεπούς λύσης ελέγχου των παρασίτων πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ξενοδοχείου σας ώστε να βασίζεται στις συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διάφορες περιοχές του ξενοδοχείου σας.

Αναλαμβάνουμε και καταπολεμούμε όλα τα παράσιτα, όπως:

 • Κοριούς
 • Κατσαρίδες
 • Ψύλλους
 • Κουνούπια
 • Τσιμπούρια
 • Αρουραίους και τρωκτικά
 • Μύγες
 • Ψαράκια

Απολύμανση - απεντόμωση - μυοκτονία σε ξενοδοχείο

Οι χώροι του ξενοδοχείου στους οποίους πραγματοποιούμε τις εφαρμογές είναι:

 • Εστιατόριο και μπαρ
 • Κουζίνα
 • Αποθήκη τροφίμων
 • Χώρος υποδοχής
 • Δωμάτια
 • Χώροι αναψυχής
 • Κήπος

Φάκελος παρασιτοκτονίας και πιστοποιητικό σε ξενοδοχεία

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και λόγω της ιδιαιτερότητας ενός ξενοδοχείου, κάθε μήνα. Η εταιρεία Απολυμάνσεις Βλάχος θα σας παρέχει και τον φάκελο παρασιτοκτονίας, έτοιμο από εμάς. Επιβάλλεται από την υγειονομική υπηρεσία και με αυτόν τον τρόπο είστε πάντα καλυμμένοι σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο. Αφότου μια εφαρμογή ολοκληρώνεται δίνεται πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μας.

Σχόλια

σχόλια

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top