banner ad

Απολύμανση σπιτιού

Απολύμανση σπιτιού

Απολύμανση σπιτιού

Απολύμανση σπιτιών και κατοικιών

Παράσιτα όπως τα τρωκτικά και τα έντομα είναι καταστροφικά, καθώς είναι μια μεγάλη ενόχληση. Υπάρχουν πολλά κίνδυνοι για την υγεία που συνδέονται με τα παράσιτα και μπορούν να βλάψουν, την οικογένεια σας και τα κατοικίδια ζώα σας. Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό και ανησυχητικό να ανακαλύψει ότι στο σπίτι σας έχει εισβάλει κάποιο είδος παρασίτων. Ξέρουμε ότι θέλετε να ληφθεί μέριμνα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος έχει επαγγελματίες απολυμαντές για την καταπολέμηση παρασίτων του σπιτιού σας και θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσουμε το παράσιτο και την πηγή της μόλυνσης. Εξολοθρεύουμε τα παράσιτα, αλλά μπορούμε επίσης να αναλάβουμε και την πρόληψη τους.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος έχει δεκαετίες εμπειρίας στην παροχή βοήθειας σε σπίτια που έχουν προβλήματα παρασίτων. Έχουμε εξαλείψει παράσιτα όπως οι αρουραίοι, τα ποντίκια, τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, οι ψύλλοι, οι κοριοί, κ.α.

Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι ένα μέρος άνεσης και ασφάλειας για την οικογένειά σας. Όλοι θέλουμε τα σπίτια μας να είναι ασφαλή, φιλόξενα και σίγουρα χωρίς παράσιτα που θα μεταφέρουν ασθένειες και να μας ανησυχούν.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί θα επιθεωρήσουν κάθε σημείο του σπιτιού σας, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα εφαρμόσουμε τα κατάλληλα σκευάσματα για να απαλλάξουμε το σπίτι σας από μυρμήγκια, κατσαρίδες, κοριούς, αράχνες και άλλα επιβλαβή παράσιτα.

Απολύμανση σπιτιούΑπολυμάνσεις

 

Οι κατσαρίδες, τα ποντίκια και κάθε άλλο παράσιτο μπορεί να εισβάλλει στο σπίτι σας με κάθε τρόπο. Η ψιλή κατσαρίδα μεταφέρεται από εμάς από τις σακούλες των σούπερ μάρκετ.

Καθαρισμός και απολύμανση σπιτιου

Γενική απολύμανση στο σπίτι.

Η απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία επιβάλλεται να γίνεται όταν παρατηρούνται παράσιτα όπως κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, ψιλή κατσαρίδα, μυρμήγκια, σαρανταποδαρούσες, τσιμπούρια, ψαράκια, ποντίκια και αρουραιους, κ.α.

Σε ποιους χώρους του σπιτιού γίνεται η απολύμανση

Εξωτερικά του σπιτιού μπορούμε να ψεκάσουμε σε όλους τους χώρους. Στα σημεία που υπάρχει τσιμέντο ή μάρμαρο αρχικά και για την αντιμετώπιση των κουνουπιών ο ψεκασμός θα γίνει εκεί όπου υπάρχει πρασινάδα και χλόη. Ψεκάζουμε και στα μπαλκόνια. Στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας μπορούμε να ψεκάσουμε όλο το σπίτι. Μέσα στην κουζίνα εφαρμόζεται ψεκασμός μέσα στα ντουλάπια, πίσω και κάτω από τις ηλεκτρικές συσκευές, στον νεροχύτη και κάτω από αυτόν. Σε πόρτες, παράθυρα και στα δωμάτια, ανάλογα βέβαια και το πρόβλημα που έχετε στο σπίτι σας. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και το μπάνιο.

Πως γίνεται η απολύμανση σπιτιού;

Ανάλογα με το είδος του παρασίτου που θέλουμε να καταπολεμήσουμε, υπάρχουν και διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης. Κάποιοι από τους πιο συνήθεις τρόπους είναι ο ψεκασμός, η τοποθέτηση δολωμάτων για τα ποντίκια και η εφαρμογή gel για τα μυρμήγκια και την ψιλή κατσαρίδα.

Κάθε πότε γίνεται η απολύμανση σπιτιού

Το πιο συνετό είναι η εφαρμογή να γίνεται κάθε 6 μήνες, δηλαδή 2 φορές τον χρόνο. Συνήθως την άνοιξη και το φθινόπωρο. Βέβαια υπάρχουν και οι έκτακτες περιπτώσεις εφαρμογών, όπως η εμφάνιση κοριών στο σπίτι σας.
Συμβουλές μετά την απολύμανση του σπιτιού
Αφότου γίνει η εφαρμογή, καλό είναι στην περίπτωση του ψεκασμού να αφήσετε τους χώρους χωρίς καθαρισμό και να μην σφουγγαρίσετε για 3 περίπου ημέρες. Στην εφαρμογή απολύμανσης για ποντίκια απομακρύνετε παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Τι είναι το πιστοποιητικό απολύμανσης

Μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής η Απολυμάνσεις Βλάχος σας δίνει το πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας με αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σε αυτό αναγράφονται οι δραστικές ουσίες των σκευασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν, τα στοιχεία του υπεύθυνου επιστήμονα και η ημερομηνία της εφαρμογής.

Γενικές πληροφορίες για την απολύμανση του σπιτιού

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας. Τα σκευάσματα είναι ασφαλή για εσάς, τα κατοικίδια ζώα σας και το περιβάλλον. Η διάρκεια εξαρτάται από τα τετραγωνικά του σπιτιού σας και το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.

Αναζητήσεις σχετικές με Απολύμανση σπιτιού

  • απολυμανση σπιτιου απο κατσαριδες
  • απολυμανση σπιτιου μονος μου
  • απολυμανση σπιτιου τιμες
  • απολυμανση σπιτιου απο ποντικια
  • απολυμανση σπιτιου με φυσικο τροπο
  • απολυμανση σπιτιου αθηνα
  • απολυμανση σπιτιου απο ψυλλους
  • απολυμανση σπιτιου απο μικροβια

Τηλέφωνο Απολυμάνσεις

210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΛΙΣΣΙΑ – ΓΟΥΔΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 76 22 111 : ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ – ΜΕΤΣ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 99 01 999 : ΔΑΦΝΗ – ΚΟΥΚΑΚΙ – Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΣΧΑΤΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 99 01 999 : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΛΙΜΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) – ΦΑΛΗΡΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 89 90 600 : ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΑ – ΒΑΡΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΒΟΥΡΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 66 65 999 : ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 28 50 015 : Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΥΚΗ – Ν. ΙΩΝΙΑ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΠΕΥΚΑΚΙΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΣ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 57 37 000 : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 40 05 111 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

22940 28060 : ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Ν. ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

6944 388 277 : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Σχόλια

σχόλια

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top