ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στον ΓΕΡΑΚΑ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ. Για πάνω από 40 χρόνια παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα αποχετευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, και των ανατολικών προαστίων έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» διαθέτει πιεστικά μηχανήματα αποχέτευσης τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει εστιάσει σε λύσεις προβλημάτων του αποχετευτικού σας δικτύου. Αυτό μας επέτρεψε να γίνουμε ειδικοί στον τομέα μας, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με το λιγότερο άγχος για εσάς. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και αποδεικνύουμε σε κάθε πελάτη πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Καλέστε μας σήμερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Ψάχνετε για έμπειρους τεχνικούς αποχετευτικών συστημάτων; Η Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ στο Γέρακα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στον Γέρακα και τις γύρω περιοχές και είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, με εγγυημένα αποτελέσματα. Καλέστε μας σήμερα και θα το διαπιστώσετε. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στον Γέρακα
  • Απόφραξη Νεροχύτη στον Γέρακα
  • Απόφραξη Υδρορροής στον Γέρακα
  • Απόφραξη Τουαλετών στον Γέρακα
  • Απόφραξη Σιφωνιού στον Γέρακα
  • Καθαρισμός Φρεατίων στον Γέρακα
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στον Γέρακα
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στον Γέρακα
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στον Γέρακα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι αποχετεύσεις μπορεί μερικές φορές να βουλώσουν ή ακόμη και να καταστραφούν εξαιτίας πολλών αιτιών. Από τις ρίζες των δέντρων που παραβιάζουν τους σωλήνες, δημιουργώντας βουλώματα σε παλιές ή παραμελημένες γραμμές αποχέτευσης και αμέτρητους άλλους παράγοντες. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν συμβουλές και οδηγίες. Θα εξετάσουμε το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι σας για να έχουμε τη βεβαιότητα, ότι τα πάντα θα εκτελεστούν σωστά. Η ομάδα μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία υπηρεσιών των αποχετευτικών δικτύων στον Γέρακα παρέχοντας σας μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες στον αποφρακτικό τομέα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ | Συχνές ερωτήσεις

Πώς ξεβουλώνω μια τουαλέτα με κρεμάστρα;

Αρχικά, ξετυλίξτε τη συρμάτινη κρεμάστρα και, στη συνέχεια, τυλίξτε τη μια άκρη του σύρματος με ένα πανί, χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία για να τη διατηρήσετε στη θέση της. Σπρώξτε την κρεμάστρα στην αποχέτευση της τουαλέτας και σπρώξτε το εμπόδιο πέρα ​​από τη στροφή στην οποία έχει κολλήσει.

Μπορεί ένα υδραυλικό φίδι να κάνει ζημιά σε έναν σωλήνα;

Τα υδραυλικά φίδια μπορεί να είναι δύσκολα στον χειρισμό και εάν χρησιμοποιηθούν με ακατάλληλο τρόπο, υπάρχει πιθανότητα να βλάψουν τους σωλήνες.

Ποια είναι τα διαφορετικά δίκτυα σωληνώσεων;

Είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε το καθαρό νερό χωριστά από το χρησιμοποιημένο ή βρώμικο νερό, έτσι υπάρχουν τρία ξεχωριστά συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, στους περισσότερους δήμους: το δίκτυο πόσιμου νερού, το αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων και το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων. Καθένα από αυτά είναι ζωτικής σημασίας με τον δικό του τρόπο για να διατηρηθεί μία πόλη υγιής.

Αποφράξεις στον Γέρακα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στον Γέρακα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Γέρακα και σε όλη την ΑΘήνα.






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση βουλώματος, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Η παλαιότητα των σωλήνων, η αρχιτεκτονική της αποχετευτικής εγκατάστασης και το είδος της φραγής δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό για κάθε απόφραξη. Είμαστε εξοπλισμένοι με αποφρακτικά εργαλεία τελευταίας γενιάς κι έχουμε εξελίξει τις τεχνικές μας βάσει της σαραντάχρονης και πλέον εμπειρίας μας στον αποχετευτικό τομέα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    Οφέλη από τον καθαρισμό της αποχέτευσης με πιεστικό υδροβολής

    Η απόφραξη της αποχέτευσης είναι ένα κοινό πρόβλημα σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους. Εφόσον έχετε στερεό υλικό που κατεβαίνει στην αποχέτευση, η συσσώρευσή τους κάποια στιγμή θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη τη διέλευση άλλων υγρών. Υπάρχουν πολλά εργαλεία και μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποφράξετε μια αποχέτευση, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση υδροβολής για ένα επίμονο φράξιμο. Η υδροβολή λειτουργεί βάζοντας νερό πολύ υψηλής πίεσης στην αποχέτευση για να αναγκάσει το λίπος, τα προϊόντα περιποίησης και οποιοδήποτε άλλο υλικό να απομακρυνθούν από τους σωλήνες. Με αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να καθαρίσετε τα περισσότερα εμπόδια στην αποχέτευση. Εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης υδροβολής για τον καθαρισμό φραγμένων αποχετεύσεων.

    Εκτόξευση υδροβολής στις βουλωμένες αποχετεύσεις

    Καθαρίζει σωστά τη γραμμή αποχέτευσης

    Οι γραμμές αποχέτευσης έχουν πολλά συσσωρευμένα απόβλητα, όπως λίπη, ιζήματα, υπολείμματα σαπουνιού, λίπος, απορρυπαντικά, κοιτάσματα ορυκτών, σερβιέτες και άλλα απόβλητα. Τα απόβλητα θα σχηματίσουν μια παχιά λάσπη, σε βαθμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη στη γραμμή αποχέτευσης. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν υδραυλικά φίδια, αλλά δεν μπορούν να καθαρίσουν πλήρως τους σωλήνες, και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε τακτικά φράγματα αποχέτευσης. Το φίδι θα ξεβουλώσει αλλά δεν μπορεί να καθαρίσει καλά τη γραμμή αποχέτευσης.

    Ο καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό υδροβολής είναι μια προηγμένη μέθοδος που όχι μόνο θα αποφράξει τη γραμμή αποχέτευσης αλλά και θα καθαρίσει όλα τα σωματίδια/υλικά στη γραμμή. Η υδροβολή υψηλής πίεσης χρησιμοποιείται επίσης για να σπάσει και να αφαιρέσει ρίζες που μπορεί να έχουν εισχωρήσει στη γραμμή αποχέτευσης. Η μέθοδος είναι επίσης ιδανική για τον καθαρισμό γραμμών πλυντηρίου, μπανιέρων, ντους, νεροχυτών τουαλέτας, φραγμένων αποχετεύσεων κουζίνας και αποχετεύσεων δαπέδου.

    Ακριβής και Συνεπής Καθαρισμός

    Η υδροβολή «Hydro-jetting» δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες μεθόδους καθαρισμού αγωγών αποχέτευσης. Με τους εκτοξευόμενους υδροπίδακες, δεν χρειάζεται να σκάβετε την αυλή σας για να καθαρίσετε τις υπόγειες αποχετεύσεις. Καθώς το νερό υψηλής πίεσης περιστρέφεται μέσω του σωλήνα, περιστρέφει επίσης τα απόβλητα μέσα αφήνοντας τον σωλήνα πλήρως καθαρό. Αυτή η ακρίβεια και συνέπεια σας διευκολύνει να καθαρίσετε τους διαβρωμένους σωλήνες. Η υδροβολή καθιστά επίσης δυνατή την απομάκρυνση της έντονης μυρωδιάς, σε αντίθεση με τα υδραυλικά φίδια.

    Ισχυρό και αποτελεσματικό για την αφαίρεση υπολειμμάτων

    Όπως αναφέραμε προηγουμένως, καμία άλλη μέθοδος δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό όσον αφορά τον επιμελή καθαρισμό της γραμμής αποστράγγισης. Η διαδικασία είναι αποτελεσματική και ισχυρή και είναι σε θέση να διεισδύσει βαθιά σε συσσωρευμένα συντρίμμια. Μπορεί να ξεπλύνει όλα τα μέταλλα, τις πέτρες, τις ρίζες και άλλα εμπόδια που έχουν φράξει ενώ άλλες μέθοδοι δεν μπορούν να τα αφαιρέσουν καθόλου. Υπάρχουν σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε μέγεθος αποχέτευσης μπορεί να αποφράσσεται και να καθαρίζεται σχολαστικά.

    Αφαίρεση βακτηρίων

    Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο καθαρισμός της αποχέτευσης με αυτή τη μέθοδο επιτυγχάνεται με τη χρήση νερού υπό υψηλή πίεση. Η δύναμη είναι τόσο ισχυρή σε βαθμό που όχι μόνο αφαιρεί το σαπούνι, το λίπος, το απορρυπαντικό και άλλα συσσωρευμένα υλικά, αλλά αφαιρεί επίσης τυχόν δυσάρεστα και επικίνδυνα βακτήρια που εγκαθίστανται στην αποχέτευση από το μπάνιο ή την κουζίνα σας. Η συσσώρευση βακτηρίων καθιστά πιο πιθανό να βγει η μυρωδιά των απορριμμάτων σε αποσύνθεση από το τέλος των σωλήνων σας. Εάν δεν το χειριστείτε αμέσως, η μυρωδιά θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σπίτι σας. Η τεχνική της υδροβολής είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να λύσει το πρόβλημα των βακτηρίων και να αφήσει τους σωλήνες αποχέτευσης καθαρούς και φρέσκους.

    Οικονομικά και περιβαλλοντικά ασφαλή

    Η υδροβολή δεν είναι μόνο η μέθοδος που αφήνει τον σωλήνα αποχέτευσης άψογα καθαρό, αλλά είναι και η πιο ασφαλής μέθοδος. Εξασφαλίζει ότι όλα τα υπολείμματα (είτε είναι συσσώρευση λιπαρών ελαίων είτε μούχλα ή τρίχες) θα αφαιρεθούν. Αφού χρησιμοποιήσετε το υδραυλικό πίδακα, χρειάζεται πολύς χρόνος για να συσσωρευτεί περισσότερη συσσώρευση και βρωμιά, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα σε σύγκριση με την δαπανηρή τακτική αποφράξεις. Η χρήση συμβατικών καθαριστικών φιδιών και των επικίνδυνων υγρών για να ξεβουλώσετε τους σωλήνες σας μπορεί να είναι σοβαρός κίνδυνος για την υγεία τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα κατοικίδια ζώα. με υδροβολή χρησιμοποιείται μόνο νερό υπό πίεση, το οποίο είναι προφανώς φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

    Καλέστε μας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε για τις αποχετεύσεις σας. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σας δώσουν συμβουλές και βασικές οδηγίες για οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα στο τηλέφωνο

    6944 388 277

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές αποχέτευσης και αποστράγγισης μπορούν να καθαρίσουν και να επαναφέρουν σε λειτουργία οποιαδήποτε αγωγό αποχέτευσης ή αποστράγγισης, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι η απόφραξη.

    Είναι σημαντικό να αναφερθούμε επίσης στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Τα όμβρια ύδατα μπορεί να συμπαρασύρουν φύλλα και κλαδιά γι αυτό το λόγο πρέπει να καθαρίζονται επιμελώς. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των ανατολικών προαστίων για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΓΕΡΑΚΑΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

    Εκτός από αποφράξεις στον Γέρακα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

    Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

    Κατακάθια καφέ

    Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

    Κελύφη αυγών

    Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

    Λίπος και λάδια

    Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

    Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

    Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

    Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

    Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Προφυλακτικά

    Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

    Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

    Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

    Περιττώματα γάτας

    Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

    Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

    Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

    1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
    2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
    3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

    Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

    Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

    Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

    1. Ζεστό νερό

    1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
    2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
    3. Περίμενε 5 λεπτά
    4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

    2. Λευκό ξύδι

    1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
    2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
    3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

    3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

    1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
    2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
    3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
    4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

    Ελέγξτε το σιφώνι

    Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

    Ελέγξτε τα ακόλουθα:

    Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

    Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

    Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.