banner ad

Αποφράξεις Γλυκά Νερά – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΓΛΥΚΑ-ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Αποφράξεις Γλυκά Νερά – 210 66 65 999

Η Αποφρακτική Γλυκά Νερά έχει εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την περιοχή της Αττικής για πάνω από σαράντα χρόνια. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών. Αυτό δεν σημαίνει μόνο δεξιοτεχνία των τεχνικών μας με γρήγορους χρόνους αποκατάστασης αλλά και φιλική εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Έχουμε 40 χρόνια και πλέον εμπειρία σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων και συνδυάζουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξοπλισμό με την άριστη εξυπηρέτηση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.
Είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι και οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και καταρτιστεί.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Εάν έχετε πρόβλημα στο δίκτυο αποχέτευσης στο σπίτι ή τον τόπο εργασίας σας και η αιτία είναι άγνωστη, τότε οι επιθεωρήσεις με ειδική κάμερα διάγνωσης μπορεί να είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να επιλυθεί αυτό. Στην Αποφράξεις Γλυκά Νερά, χρησιμοποιώντας τα προηγμένα συστήματα διάγνωσης της αποχέτευσης με έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, μπορούμε να επιθεωρήσουμε τις αποχετεύσεις, τις υδρορροές και τα φρεάτια για να βρείτε την αιτία τυχόν εμπλοκών.

Το σύστημα που εφαρμόζει η Αποφράξεις Γλυκών Νερών είναι απλό, χρησιμοποιούμε ένα εξ αποστάσεως ελεγχόμενο, εξειδικευμένο σύστημα κάμερας το οποίο εισέρχεται στις αποχετεύσεις σας, μεταδίδει τις εικόνες πίσω στη μονάδα μας και επιτρέπει στους τεχνικούς μας να εντοπίζουν στο βίντεο που καταγράφει τυχόν μπλοκαρίσματα και επίσης να αξιολογούν τη δομική κατάσταση και την ακεραιότητα του αγωγού ή του φρεατίου.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ χρησιμοποιεί λοιπόν την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης για να εντοπίσει την πηγή των βουλωμένων αποχετεύσεων σας σε όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής και των Μεσογείων. Δεν προκαλεί καμία διαταραχή στην ιδιοκτησία ή το περιβάλλον σας. Αυτές οι έρευνες είναι ιδανικές για τους μελλοντικούς αγοραστές κατοικιών καθώς συχνά ανακαλύπτουμε προβλήματα που δεν γνωρίζουν.

Η Αποφραξεις Γλυκα Νερα είναι μια εταιρεία υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Ειδικευόμαστε σε βουλωμένες αποχετεύσεις, επαγγελματικές επιθεωρήσεις με κάμερα, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχέτευσης και αντλήσεις νερού.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης όλο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε από τις ανάγκες σας με 24ωρη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε τους πελάτες τόσο στον εμπορικό όσο και τον οικιακό τομέα σε ολόκληρη την ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια. Όλα τα οχήματά της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κι έχουμε τη δυνατότητα να σας διαθέτουμε γρήγορα τον πλησιέστερο, διαθέσιμο τεχνικό, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και τη συντήρηση των αποχετεύσεων χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και μεθόδους. Κάθε χρόνο, πολλοί από τους πελάτες μας επωφελούνται από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες της Αποφραξεις Γλυκα Νερα, που υποστηρίζονται από πλήρως εξοπλισμένους και έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, για να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη περίπτωση του αποχετευτικού σας δικτύου.

Οι τεχνικοί μας φορούν στολές και ο χώρος τον οποίο επισκεπτόμαστε παραμένει καθαρός, όπως ακριβώς τον βρήκαμε.

Όλα αυτά τα χρόνια που εργαζόμαστε δεν έτυχε ούτε μια φορά που να μην μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχει παρουσιαστεί.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Μην διστάσετε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία Αποφράξεων Γλυκά Νερά 210 66 65 999 βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιχειρήσεων που παρέχουν αποφρακτικές υπηρεσίες από το 1970. Πιθανές κακοτεχνίες, κακή χρήση των σωληνώσεων ή φυσικές καταστροφές που μπορούν να φράξουν τις αποχετεύσεις σας, αντιμετωπίζονται άμεσα και διορθώνονται ταχύτατα όλο το 24ωρο Κυριακές και Αργίες. Αποφράξεις Γλυκά Νερά και οι φραγμένοι αγωγοί είναι για σας παρελθόν.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Γλυκά Νερά

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Γλυκά Νερά – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γλυκά Νερά – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδρορροής Γλυκά Νερά – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυκά Νερά – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γλυκά Νερά – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γλυκά Νερά – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυκά Νερά – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γλυκά Νερά – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Γλυκά Νερά
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στα Γλυκά Νερά
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Γλυκά Νερά

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Γλυκά Νερά για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Αποφράξεις Γλυκά Νερά και στην Αθήνα

Τα Γλυκά Νερά (παλαιότερα Λυκάνουρα) στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του αττικού Δήμου Παλλήνης της Αντιοχίδος φυλής, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού. Σήμερα συνιστούν σύγχρονο και αναπτυσσόμενο προάστιο της Βόρειας Μεσογαίας και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο των Αθηνών

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Γλυκά Νερά κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά και Ανατολικά Προάστια

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά η δική σας εταιρεία αποχετεύσεων με πολύχρονη εμπειρία και επαγγελματική γνώση. Καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε μια έκτακτη κατάσταση και χρειάζεστε απόφραξη, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα εχθρικό πρόσωπο στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Αυτό μην σας ανησυχεί, στην Αποφράξεις Γλυκά Νερά οι υπάλληλοι που εργάζονται στο τηλεφωνικό κέντρο είναι ευγενικοί και φιλικοί.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Γλυκά Νερά

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Γλυκά Νερά, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Γλυκά Νερά

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top