banner ad

Αποφράξεις Κάντζα – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Αποφράξεις Κάντζα – 210 66 65 999

Όντας μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1970, έχουμε μάθει ότι τα προβλήματα στην αποχέτευση δεν συμβαίνουν πάντα σε μια βολική ώρα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι πάντα ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες ώστε να βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας. Τέτοιες καταστάσεις δεν μπορούν να περιμένουν. Όταν μας καλείτε χρειάζεστε κάποιον τώρα, όχι αύριο ή μεθαύριο.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση δεν σημαίνει προχειρότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και έμπειροι και δεσμευόμαστε απέναντι σας για την ποιότητα υπηρεσιών που θα λάβετε από εμάς. Σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, καθώς ακολουθούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εγγυόμαστε την 100% ικανοποίησή του πελάτη, αφού είναι η μόνη μας προτεραιότητα.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων άμεσα και αποτελεσματικά. Μην αγχώνεστε και μην προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Χωρίς να το θέλετε θα δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο θέμα που μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες.

Η εταιρεία Αποφράξεων Κάντζας – 210 66 65 999 κατέχει επάξια την πρώτη θέση στις αποφράξεις αφού εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας εξυπηρετήθηκαν άμεσα και με χαμηλό κόστος. Με άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό οι Αποφράξεις Κάντζας σας εξασφαλίζουν μόνιμη λύση στις βουλωμένες αποχετεύσεις σας και στα φραγμένα σιφόνια του χώρου σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Κάντζα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Κάντζα – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κάντζα – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδροροής Κάντζα – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κάντζα – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κάντζα – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κάντζα – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κάντζα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κάντζα – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κάντζα – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Κάντζα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Κάντζα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Κάντζα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Κάντζα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Αποφράξεις Κάντζα και στην Αθήνα

Το Λεοντάριο γνωστό και ως Κάντζα είναι συνοικισμός της Παλλήνης. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Κτήμα Κάντζα όπου οικοδομήθηκε ο οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου, γύρω από τον πευκόφυτο λοφίσκο, από τον ομώνυμο πολιτιστικό και αναπτυξιακό σύλλογο των κατοίκων. Στην περιοχή λέγεται ότι έζησε στην αρχαιότητα ο διάσημος ρήτορας Δημοσθένης. H έκταση αποτελούσε για χρόνια σημείο τριβής μεταξύ των γειτονικών Δήμων Παλλήνης-Παιανίας.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Κάντζα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Κάντζα και Ανατολικά Προάστια

Μέσα από τη συνεχή βελτίωση και την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, η Αποφράξεις Κάντζα πληρεί ή υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μας και να πετύχει ως μια κερδοφόρα επιχείρηση. Η επίτευξη αυτών των στόχων θα εξασφαλίσει ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί μας

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Κάντζα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Κάντζα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Κάντζα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Κάντζα

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top