banner ad

Αποφράξεις Καλύβια – 2294028060

Αποφράξεις Καλύβια – 22940 28 060

Η εταιρεία Αποφράξεων Καλύβια είναι μια φιλική, επαγγελματική και αφοσιωμένη ομάδα των με πάθος για την τελειότητα. Ως οικογενειακή επιχείρηση αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε πολύ καλοί σε αυτό.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια και επικεντρώθηκε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες με υψηλές προσδοκίες.

Με την εμπειρία που μας διακατέχει δημιουργήσαμε μια ομάδα από επιλεγμένους τεχνίτες που μοιράζονται την αφοσίωσή στην υψηλή ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία. Η εστίασή μας στην τεχνική ακρίβεια, τις προληπτικές τεχνικές και τον υψηλό βαθμό επικοινωνίας σημαίνει ότι όταν η εταιρεία Αποφράξεων Καλύβια έχει κάνει τη δουλειά του, οι πελάτες γνωρίζουν ότι έχει γίνει σωστά.

Ένας μεγάλος αριθμός πελατών που μας έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, συστήνονται από άλλους πελάτες μας. Η φήμη μας για την άριστη εξυπηρέτηση, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη υπερηφάνεια και μοιράζεται με τον κάθε νέο πελάτη που έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε.

Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει για την οποιαδήποτε ανάγκη που έχετε και πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, για αυτό και σε κάθε εργασία σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε τρόπους αποφυγής μελλοντικών προβλημάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Η εταιρεία Αποφράξεων – Καλυβιών 22940 28 0 60 για πάνω από σαράντα χρόνια ασχολείται με τις αποφράξεις των βουλωμένων σωληνώσεων και αγωγών. Αποφράξεις εσωτερικών και εξωτερικών σωληνώσεων, αποφράξεις αποχετεύσεων και συντήρηση αποχετευτικού δικτύου, είναι οι βασικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε. Αποφράξεις Καλύβια και αντιμετωπίζουμε οριστικά το πρόβλημά σας χάρη στην μακροχρόνια πείρα μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Καλύβια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Καλύβια22940 2 80 60
Απόφραξη Νεροχύτη Καλύβια – 22940 2 80 60
Απόφραξη Υδροροής Καλύβια – 22940 2 80 60
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καλύβια – 22940 2 80 60
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Καλύβια – 22940 2 80 60
Καθαρισμός Φρεατίων Καλύβια – 22940 2 80 60
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Καλύβια – 22940 2 80 60
Μηνιαίες Συντηρήσεις Καλύβια – 22940 2 80 60
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καλύβια – 22940 2 80 60

Επίσης αναλαμβάνουμε:

  • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Καλύβια
  • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στα Καλύβια
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Καλύβια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Καλύβια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Αποφράξεις Καλύβια και στην Αθήνα

Τα Καλύβια Θορικού είναι Δήμος της Ανατολικής Αττικής, πίσω από τον Υμηττό, σε απόσταση 33 χμ. νοτιοανατολικά των Αθηνών. Μέχρι το 1994 αποτελούσαν κοινότητα οπότε αναγνωρίστηκαν σε δήμο. Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος αναπτύσσεται ραγδαία λόγω της εγκατάστασης του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Καλύβια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Καλύβια και Ανατολικά Προάστια

Στόχος της Αποφράξεις Καλύβια είναι να παρέχουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας με έναν άκρως επαγγελματικό τρόπο και να το κάνουμε αυτό πιο αποτελεσματικά και οικονομικά από τους ανταγωνιστές μας.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Καλύβια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Συντηρήσεις Αποφράξεις Καλύβια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Καλυβια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις Απολυμάνσεις Καλύβια

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top