banner ad

Αποφράξεις Γλυφάδα – 2108990600

Αποφράξεις Γλυφάδα 210 89 90 600

Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφράξεις Γλυφάδα προσφέρει τακτικούς προληπτικούς καθαρισμούς αποχέτευσης. Θα αναλύσουμε την κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της εταιρείας αποφράξεων Γλυφάδας, μιας οικογενειακής επιχείρησης που ειδικεύεται στην παροχή των πιο αποτελεσματικών λύσεων για τις αποχετεύσεις σε ολόκληρο τον νομό Αττικής. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε πότε θα προκύψουν τα προβλήματα. Μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και συνήθως όταν είμαστε λιγότερο προετοιμασμένοι!

Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να γίνει αγχωτική, αλλά ενεργώντας έγκαιρα μπορείτε να κρατήσετε τις ζημιές και το άγχος στο ελάχιστο. Εδώ στην εταιρεία αποφράξεων Γλυφάδας τα συνεργεία μας είναι πάντα στη διάθεσή σας και έτοιμοι να ανταποκριθούν στην κλήση σας. Με γρήγορους χρόνους απόκρισης, στοχεύουμε να είμαστε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι, για αυτό και είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Αποφράξεις Γλυφάδα παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων. Η εταιρεία μας έχει ανεβάσει τον πήχη όσον αφορά τα πρότυπα εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των πελατών και είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνεχίσει να το κάνουμε.
Το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό παρέχει άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Όλα αυτά γίνονται επειδή προσλαμβάνουμε μόνο τους καλύτερους τεχνικούς του κλάδου των αποχετευτικών δικτύων και έτσι οι παρεχόμενες υπηρεσίες καθαρισμού μας είναι από τις καλύτερες στην αγορά.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Οι τεχνικοί μας υποβάλλονται σε αυστηρό έλεγχο κατά την αυστηρή διαδικασία πρόσληψης τους. Η εταιρεία μας έχει ικανοποιήσει εκατοντάδες πιστούς πελάτες σε όλο την Γλυφάδα με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρει ξανά και ξανά.

Οι βουλωμένοι σωλήνες είναι το πιο κοινό πρόβλημα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων για τους ιδιοκτήτες σπιτιών.

Αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά, μπορεί να οδηγήσει σε διάβρωση και εμπλοκές των σωλήνων και σε αρκετούς κινδύνους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων:

 1. Τη συσσώρευση των ρύπων στις αποχετεύσεις
 2. Την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων
 3. Μεταδιδόμενες ασθένειες μέσω μολυσμένου νερού μέσω των αγωγών

Ένα μπλοκάρισμα μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο πολύπλοκο δίκτυο των αγωγών του σπιτιού σας, καθώς και σε μεγαλύτερους αποχετευτικούς αγωγούς.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα προκαλούνται από:

 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαλλιά
 • Χαρτί υγείας
 • Συσσώρευση λίπους
 • Σαπούνι
 • Βρωμιά
 • Ρίζες δέντρων

 

Ο στόλος των οχημάτων μας είναι πλήρως εξοπλισμένος με ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης νερού, ριζοκοπτικά εργαλεία, ειδικές κάμερες διάγνωσης αποχέτευσης και πολλά άλλα.
Πείτε αντίο στις δαπανηρές, και άβολες καταστάσεις. Διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, για τον εντοπισμό της πηγή και της ακριβής τοποθεσίας του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
Αντί να προβούμε σε πολυδάπανες εκσκαφές των εγκαταστάσεων της αποχετευτικής σας γραμμής, χρησιμοποιούμε μια ειδική, ψηφιακή κάμερα επιθεώρησης της αποχέτευσης για να καταγράψει μια εσωτερική άποψη του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας. Θα εξετάσουμε:

Εμπλοκές που δεν ανταποκρίνονται στις συνήθεις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης
Σωλήνες αποχέτευσης που χρειάζονται επισκευή
Την κατάσταση των εσωτερικών τοιχωμάτων των σωληνώσεων

Οι επιθεωρήσεις των αγωγών της αποχέτευσης με βίντεο είναι επίσης πολύτιμο εργαλείο για:

 • Εκθέσεις ασφαλιστικών αποζημιώσεων
 • Προληπτική συντήρηση
 • Σωστή διάγνωση της κατάστασης των σωλήνων
 • Επιθεώρηση σπιτιού προς αγορά

Η Αποφράξεις Γλυφάδα εγγυάται για όλες τις υπηρεσίες ότι εκτελούνται άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά και ανταποκρινόμενοι τις επείγουσες καταστάσεις που μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους σας προσφέρουμε 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη, όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων, Κυριακών και αργιών.

Ως ηγέτες σε όλους τους τομείς της αποχέτευσης, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να διορθώσουμε. Μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη λύση και να φροντίσουμε τα πάντα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η εταιρεία αποφράξεων Γλυφάδας 210 89 90 600 σας παρέχει αξιοπιστία, εγκυρότητα και αμεσότητα εδώ και 40 χρόνια σε ότι έχει σχέση με το αποχετευτικό σύστημα και τα θέματα υγιεινής της οικίας σας. Η εταιρεία αποφράξεων Γλυφάδας διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένους τεχνικούς, ώστε να εξασφαλίσει για εσάς σωστές υπηρεσίες στις σωστές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αποφράξεις Γλυφάδα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Η εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια στις Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφράξεις Γλυφάδα – 210 89 90 600

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Γλυφάδα – 210 89 90 600
Απόφραξη Νεροχύτη Γλυφάδα – 210 89 90 600
Απόφραξη Υδροροής Γλυφάδα – 210 89 90 600
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυφάδα – 210 89 90 600
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γλυφάδα – 210 89 90 600
Καθαρισμός Φρεατίων Γλυφάδα – 210 89 90 600
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γλυφάδα – 210 89 90 600
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυφάδα – 210 89 90 600
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γλυφάδα – 210 89 90 600

 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Γλυφάδα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στη Γλυφάδα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Γλυφάδα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Γλυφάδα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 89. 90. 600

Αποφράξεις Γλυφάδα και στην Αθήνα

Η Γλυφάδα, έδρα του ομώνυμου δήμου, είναι παραλιακό προάστιο, παρά την Άκρα Πούντα του Σαρωνικού, στα νότια του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας, έκτασης 25 τετρ. χλμ. Από την Αθήνα απέχει περίπου 14 χλμ. και από το Φάληρο περίπου 7,5 χλμ. Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής και στη Νομαρχία Αθηνών.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Γλυφάδα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης στην Γλυφάδα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 89. 90. 600

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Γλυφάδα και Νότια Προάστια

Υπάρχει πάντα ένας λόγος για να καλέσετε την Αποφράξεις Βλάχος. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να σας παραδώσουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης που είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι σίγουρη και απαράμιλλη στον κλάδο των αποχετεύσεων. Όλα ξεκινούν όταν καλείτε στο γραφείο μας.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Γλυφάδα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις Γλυφάδα, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη στη Γλυφαδα και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 89. 90. 600

Συντηρήσεις Αποφράξεις Γλυφάδα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις Γλυφάδα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις Απολυμάνσεις Γλυφαδα

Δείτε Video απο εργασιες στην περιοχη της Γλυφαδας:

Σχόλια

σχόλια

Top