Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Η Εταιρεία Αποφράξεις Παλαιο Φαληρο Βλάχος 210 99 01 999

Αν νομίζετε ότι έχετε βουλωμένη αποχέτευση καλέστε την Αποφράξεις Παλαιο Φαληρο

Συχνά διαπιστώνουμε ότι η μηδαμινή συντήρηση των αποχετεύσεων, η κακή χρήση, καθώς και η κακή εγκατάσταση κάνουν τις αποχετεύσεις να βουλώνουν. Όταν η μπανιέρα ή το ντους, ο νεροχύτης, το φρεάτιο ή οποιοδήποτε άλλο σημείο της αποχέτευσης βουλώσει, αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά μπορεί να προκαλέσει χειρότερα προβλήματα. Μην απελπίζεστε, η ομάδα των έμπειρων τεχνικών της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο θα κάνει την αποχέτευσή σας να λειτουργήσει καλύτερα και από πριν.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ξεβουλώνουμε τις αποχετεύσεις σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, γιατί καταλαβαίνουμε πόσο τεράστια είναι η ενόχληση μιας βουλωμένης αποχέτευσης.

Απόφραξη τουαλέτας Παλαιό Φάληρο

Η έμπειρη ομάδα της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο μπορεί να ξεμπλοκάρει την τουαλέτα σας γρήγορα και εύκολα. Έχουμε εμπειρία στην απεμπλοκή τουαλετών στα σπίτια και τις επιχειρήσεις που συχνά βουλώνουν με χαρτιά ή ξένα αντικείμενα.

Απόφραξη αποχέτευσης κουζίνας Παλαιό Φάληρο

Οι αποχετεύσεις της κουζίνας συχνά βουλώνουν λόγω υπολειμμάτων τροφών ή μαγειρικών λιπών που πέφτουν στο σιφόνι του νεροχύτη της κουζίνας. Είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Για την απόφραξη κουζίνας καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εδώ στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο καταλαβαίνουμε ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορεί να είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Για αυτό εμπιστευτείτε την ομάδα μας, γνωρίζουμε πολύ καλά πως να επιλύουμε το πρόβλημα σας και να σας κάνουμε να αισθανθείτε άμεσα πολύ καλύτερα.

Διάγνωση με κάμερα Παλαιό Φάληρο

Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες απόφραξης και συντήρησης αποχετευτικών αγωγών σε όλη την Αττική και το έχουμε αποδείξει περίτρανα με την αγάπη που έχουμε για το επάγγελμά μας και τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας.

Η επιθεώρηση με κάμερα μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τελευταία τεχνολογία για να λύσουμε τα προβλήματα αποχέτευσης σας γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να επηρεαστεί η καθημερινότητά της οικογένειά σας ή της επιχείρησής σας. Η κάμερα που διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων αναμεταδίδει τις εικόνες σε μια οθόνη στην κινητή μονάδα. Οι εικόνες θα εξεταστούν και από την έρευνα θα προκύψει ποιος είναι ο πιο κατάλληλος, γρήγορος και αποδοτικός τρόπος επίλυσης του προβλήματος της αποχέτευσης.

Έχουμε πάνω από 50 χρόνια εμπειρία σε θέματα αποχέτευσης! Πριν την χρήση της κάμερας θα πρέπει να γίνει ο καθαρισμός της αποχέτευσης, ώστε να μπορεί η κάμερα να έχει πλήρη ευκρίνεια.

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο από το 1970

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κινητό συνεργείο της Αποφράξεις Βλάχος που κινείται στον δρόμο

Από το 1970 η εταιρεία αποφράξεις Παλαιού Φαλήρου έχει αφιερωθεί στην αποτελεσματική διαχείριση των αποχετεύσεων. Αν είστε ήδη ένας από τους πελάτες μας ξέρετε ότι προσφέρουμε ταχεία και άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε συνεργαστεί με πολλούς από τους πελάτες μας για πάνω από σαράντα χρόνια, παρέχοντάς τους οικονομικά συμφέρουσες και φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες.

Στην εταιρεία αποφράξεων Παλαιού Φαλήρου επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας απαιτήσεις διαχείρισης των αποβλήτων, θέτοντας στον εαυτό μας τα υψηλότερα πρότυπα για την παροχή υπηρεσιών. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται από εμάς και σας εγγυόμαστε την αποτελεσματική ολοκλήρωση της κάθε εργασίας. Δεν φοβόμαστε καμία δουλειά, έχουμε τις ικανότητες να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση και σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε εξασφαλίζουμε την 100% ικανοποίηση σας.

Η εταιρεία αποφράξεων Παλαιό Φάληρο  – 210 99 01 999 είναι μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων εδώ και σαράντα χρόνια. Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός αποκλείεται να αφήσουν άλυτο το πρόβλημα φραγής του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο σημαίνει συνέπεια, επαγγελματισμός και οικονομική παροχή υπηρεσίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μεγάλη ρίζα που έβγαλε από την απόφραξη το προσωπικό της Αποφράξεις Βλάχος στο Παλαιό Φάληρο

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – υπηρεσίες που παρέχουμε

 • Αποφράξεις Φρεατίων Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Απόφραξη Υδροροής Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλαιό Φάληρο – 210 99 01 999

Επίσης αναλαμβάνουμε: συντηρήσεις, Αντλήσεις, ειδική κάμερα

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Παλαιό Φάληρο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Παλαιό Φάληρο
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Παλαιό Φάληρο

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Παλαιό Φάληροι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος που βγάζει μπάζα από αποχέτευση στο Παλαιό Φάληρο

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 99. 01. 999

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και στην Αθήνα

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακό προάστιο στα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στο Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από θέματο λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Παλαιό Φάληρο κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές στο παλαιο και νεο φάληρο για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΡΙΖΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ρίζα που έχει βρεθεί από το συνεργείο της Αποφράξεις Βλάχος σε αποχέτευση στο Παλαιό Φάληρο

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και Νότια Προάστια

Όλο το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο και ιδιαίτερα πεπειραμένο. Εξάλλου εργάζονται στις αποχετεύσεις και τις αποφράξεις όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Ο σωστός εξοπλισμός περιλαμβάνει τον πιο πρόσφατο μηχανολογικό εξοπλισμό για κάθε απόφραξη που πραγματοποιούμε

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Παλαιό Φάληρο

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 99. 01. 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Χαρτιά που έβγαλε το συνεργείο της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Παλαιό Φάληρο

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

Σχόλια

σχόλια

Top