Αποφράξεις Αθήνα – Αποφράξεις Βλάχος Αθήνα

Αποφραξεις Αθηνα 210 76 22 111

Η εταιρεία Αποφράξεων Αθήνας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αποχετευτικών υπηρεσιών από το 1960 έως και σήμερα. Βουλωμένα σιφόνια, νιπτήρες, μπάνια, τουαλέτες, σωληνώσεις, αποχετευτικά δίκτυα, ξεβουλώνουν και αποφράσουν με τις πιο σύγχρονες, οριστικές και οικονομικές μεθόδους.

Όταν λοιπόν ρωτάτε για Αποφράξεις Αθήνα η λύση είμαστε εμείς. Καλέστε μας όλο το εικοσιτετράωρο.ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Αν είστε στην Αθηνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και απαιτείτε άμεση, αποτελεσματική και αποδοτική υπηρεσία, τότε σας υποσχόμαστε ότι δεν χρειάζεται να ψάξετε περαιτέρω. Βρισκόμαστε στην Αθηνα και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με την ταχύτερη, αποτελεσματική και δυνατή εγγυημένη εξυπηρέτηση. Απλά να μας καλέσετε. Μπορούμε να αναλάβουμε όλων των ειδών τις αποφράξεις καθώς η έμπειρη ομάδα μας καλύπτει τα πάντα. Γιατί να ψάξετε κάπου αλλού; Είμαστε οι ειδικοί και εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Αποφράξεις Βλάχος πραγματοποιεί αποφράξεις ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Επενδύουμε στην καλύτερη και πιο σύγχρονη τεχνολογία, με τους καλύτερους τεχνικούς στο είδος τους. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το κόστος και επαναφέρουμε την φυσιολογική ροή των υδάτων. Σε κάθε πρόβλημα σχετικά με τις Αποφράξεις, μην διστάζετε! Οι αποφράξεις είναι η δική μας δουλειά και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε περίπτωση.

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Φορτηγό της Αποφράξεις Βλάχος που κινείται σε δρόμο στην Αθήνα

Μια βουλωμένη αποχέτευση δεν είναι ποτέ ευχάριστο θέαμα, αλλά η Αποφράξεις Αθήνας μπορεί να το αποτρέψει να γίνει ένας εφιάλτης. Με την πλήρη κάλυψη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου εγγυόμαστε την απόλυτη αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.

ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μπάζα που βγάζουν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στην Αθήνα

Εγγυόμαστε να προσφέρουμε φιλικές με σωστά επαγγελματισμό υπηρεσίες για να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι ανάγκες σας ικανοποιούνται και καλύπτονται πλήρως καθ όλη την διάρκεια της εργασίας μας. Οι πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, σεβόμενοι τον χρόνο και τα χρήματά σας θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να γίνει η δουλειά με υψηλές προδιαγραφές.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Δυστυχώς τα πράγματα κάποιες φορές πηγαίνουν στραβά για αυτό και όταν αυτό συμβεί εμείς είμαστε δίπλα σας.

 

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους αποχετεύσεις σας και ζείτε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μπορεί να σας βοηθήσει η Αποφράξεις Αθήνα.

Γνωρίζουμε πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες. Παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό.

Είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετήσουμε ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος που εργάζεται με το φορτηγό σε απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα

Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Οι τεχνικοί μας είναι τέλειοι επαγγελματίες και πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι. Σας παρέχουμε λύση από την πρώτη κιόλας επίσκεψη ώστε να μην έχετε περαιτέρω προβλήματα.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στελεχωμένο νυχθημερόν για αυτό μην διστάσετε να μας καλέσετε.

Με το άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εκμεταλλευόμενοι τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών.

Η 24ωρη υπηρεσία αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης είναι διαθέσιμη 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες έτοιμη να επιλύσει κάθε πρόβλημα σας.
Ως μια οικογενειακή επιχείρηση έχουμε καθιερωθεί στον χώρο εδώ και 30 χρόνια. Παρέχοντας σας έναν πλούτο εμπειρίας και γνώσης, έχουμε χτίσει μια φήμη που βασίζεται στην αξιοπιστία και την γρήγορη εξυπηρέτηση.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος που εργάζεται με το φορτηγό σε απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα

Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Απόφραξη Νεροχύτη Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Απόφραξη Υδροροής Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Καθαρισμός Φρεατίων Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα 210 76 22 111 – 210 90 29 667

 

Είμαστε μια εταιρεία δυναμική, στην οποία ο σχεδιασμός, το νεανικό πνεύμα και η συνεχής αναζήτηση της κατάλληλης λύσης στο εκάστοτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου μας κάνουν να φτάνουμε σε νέα επίπεδα εξυπηρέτησης στις αποφράξεις αθήνα και στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Εκτός από αυτό η εταιρεία μας από το 1960 ασχολείται με τις αποφράξεις στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1960 και διαθέτει την εμπειρία και τα πιο σύγχρονα μέσα και εργαλεία μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Αποφράξεις Αθηνα

Οι αποφράξεις Βλάχος  έχει έδρα και εργάζεται στην περιοχή της Αθήνας από το 1960 και από τότε δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Έχοντας τεράστια εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα σας απαλλάσσουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεων σας.
Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας… Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στην Αθήνα 365 μέρες το χρόνο. Άμεσα & υπεύθυνα δίπλα σας σε κάθε ανάγκη απόφραξης.

Γιατί είναι σημαντικό να προγραμματίσετε υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης;

Εμείς στην Αποφράξεις Αθήνα γνωρίζουμε πόσο εύκολα μπορεί να γίνει μία προληπτική συντήρηση. Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης ότι η τακτική συντήρηση είναι αυτό που κρατά τους σωλήνες της αποχέτευσης σε καλή κατάσταση λειτουργίας και μειώνει σημαντικά την ανάγκη για δαπανηρές επισκευές ή αντικατάσταση. Κατά τη διάρκεια μιας τακτικής, προληπτικής συντήρησης, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα επιθεωρήσουν το σύστημα αποχέτευσης και θα το καθαρίσουν σχολαστικά. Συνιστούμε να το κάνετε αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, διάφορα υλικά μπορούν να κολλήσουν μέσα στους σωλήνες αποχέτευσης. Όταν συσσωρευθούν, μπορεί εύκολα να βρεθείτε με ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα. Οι τακτικές υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ είναι το κλειδί για την αποφυγή σημαντικών προβλημάτων αποχέτευσης. Εκτός από τον καθαρισμό του λίπους και των υπολειμμάτων από τους σωλήνες σας, μπορούμε να αφαιρέσουμε τις ρίζες των δέντρων, να επιθεωρήσουμε το σύστημα για αποδυναμωμένες αρθρώσεις και να βοηθήσουμε να σταματήσουμε την εμφάνιση πιθανών διαρροών.

Τιμές εργασιών απόφραξης

Οι τιμές των εργασιών απόφραξης αποχετεύσεων μπορεί να διαφέρουν πάρα πολύ μεταξύ τους. Είναι πολλές οι εταιρείες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε υπερβολικά χαμηλές τιμές, για διαφημιστικούς λόγους. Έτσι, βλέπουμε διαφημίσεις για αποφράξεις αποχετεύσεων στην τιμή των 30 ή ακόμα και 20 Ευρώ. Πόσο μπορεί αυτές οι τιμές να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

Η εταιρία αποφράξεων

Οι αποφράξεις βλάχος είναι μια εταιρία με βάση την Αθήνα και γνωρίζουμε τα προβλήματα της. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και το κύριο μέλημα μας είναι η μεγίστη ικανοποίηση τους. Τα προβλήματα του αποχετευτικοί δικτύου χρίζουν άμεσης επίλυσης με αποτελέσματα που διαρκούν. Η εταιρία μας κάνει ακριβώς αυτό.

Έκτος από Αποφράξεις στην Αθήνα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Αθήνα

Επικοινωνία ΑποφράξειςΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-1

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – APOFRAXEIS

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεσα σε όλη την Αττική.Κυριακές και Αργίες! Μαζί σας από το 1960!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ EXEI ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 ΜΕ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

6944 388 277 : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Νεα περιοχής Αθήνας

Περισσότερες από 50.000 κλήσεις έκοψε η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας έως τον Ιούνιο

Συνολικά 53.336 κλήσεις για παράνομη στάθμευση έκοψε η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο του 2017. Το 53% των παραβάσεων αφορούσε σε αντικοινωνική στάθμευση, καθώς το 22% των οδηγών είχε παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο, το 17% σε πεζόδρομο, το 11% σε ράμπες ΑμεΑ και το 3% πάνω σε πλατεία.

Σε 647 περιπτώσεις αντικοινωνικής στάθμευσης η Δημοτική Αστυνομία επιστράτευσε το μέτρο της «δαγκάνας» ακινητοποιώντας τα οχήματα, ενώ σε 167 εξ αυτών το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανό.

Γ. Καμίνης: Μάχη κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης

«Ενθαρρύνουμε τη Δημοτική Αστυνομία να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση να προστατεύει τον δημόσιο χώρο και το δικαίωμα των πολιτών να περπατούν ανεμπόδιστα στην πόλη τους» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σχολιάζοντας τον απολογισμό της Δημοτικής Αστυνομίας για το πρώτο εξάμηνο του 2017 τόνισε ότι «έχει γίνει αντιληπτό στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας ότι η μάχη κατά της αντικοινωνικής στάθμευσης είναι ουσιαστική και θεμελιώδης για τη λειτουργία της πόλης, και δεν έχει εισπρακτικό χαρακτήρα».

Αφαιρέθηκαν 10.787 πινακίδες

Από τις περιπτώσεις παράνομης και αντικοινωνικής στάθμευσης που βεβαιώθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2017 (Ιανουάριος 8.302, Φεβρουάριος 8.391, Μάρτιος 10.953, Απρίλιος 6.722, Μάιος 9.799, Ιούνιος 9.079), η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων προχώρησε και στην αφαίρεση 10.787 πινακίδων. Το 42% είχε σταθμεύσει σε πεζόδρομο, ενώ το 55% σε σημεία όπου απαγορεύεται, με σήμανση, η στάση και η στάθμευση.

Οι δρόμοι της πρωτεύουσας στους οποίους βεβαιώθηκαν οι περισσότερες παραβάσεις είναι οι εξής: Π. Ιωακείμ (1.341), Αγίου Μάρκου (936), Αμερικής (738), Θεσσαλονίκης (694), Χατζηχρήστου (404), Μιλτιάδου (398), Κανάρη (379), Πεσμαζόγλου (370), Ερμού (338), Σόλωνος (312) και περιμετρικά της πλατείας Φιλικής Εταιρείας (260).

184.231 παραβάσεις στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

http://www.zougla.gr

Σχόλια

σχόλια

Top