banner ad

Αποφράξεις Γκύζη – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΓΚΥΖΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΓΚΥΖΗ

Αποφράξεις Γκύζη  –  210 66 65 999

Η εταιρεία Αποφράξεων Γκύζη είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ειδικεύεται στις συντηρήσεις, αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από τεχνικούς που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία και δεσμεύονται να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην διεκπεραίωση της κάθε εργασίας σωστά και στην ώρα της.

Οι πελάτες μας για εμάς είναι το επίκεντρο όλων των πραγμάτων που κάνουμε.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Είμαστε ευέλικτοι, με πλήρη διαφάνεια διαθέτοντας μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης. Το πάθος και η προσοχή μας στη λεπτομέρεια για να γίνει σωστά η δουλειά από την πρώτη φορά μας διαφοροποιεί σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένα κοινό και ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση τα περισσότερα σπίτια και οι επιχειρήσεις.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που οι αποχετεύσεις μπλοκάρουν και συχνά κάποιοι αντιμετωπίζουν το σύμπτωμα και όχι την υποκείμενη αιτία.

Καλέστε μας μέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεις Γκύζη με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των υδάτων και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Γκύζη με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 210 66 65 999

Υπηρεσίες Αποφράξεων Γκύζι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Γκύζη – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γκύζη – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδροροής Γκύζη – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γκύζη – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γκύζη – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γκύζη – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γκύζη – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γκύζη – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Γκύζη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Γκύζη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Γκύζη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Γκύζη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Αποφράξεις Γκύζη και στην Αθήνα

Η συνοικία του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας και βρίσκεται βόρεια της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συνορεύει με τις συνοικίες Πολύγωνο, Πεδίο Άρεως, Αμπελόκηποι και Κυψέλη. Είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή που οικοδομήθηκε κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Η περιοχή εξυπηρετείται από την γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τον σταθμό των Αμπελοκήπων.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Γκύζη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Αποφράξεις Γκύζη και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Η Αποφράξεις Βλάχος με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και εκπαιδευμένους τεχνικούς καλύπτει Άμεσα  όλες τις περιοχές της Αθήνας για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Γκύζη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Γκύζη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Γκύζη, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Γκύζη

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top