banner ad

Αποφράξεις Εξάρχεια – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Αποφράξεις Εξάρχεια – 210 76 22 111

Η εταιρεία Αποφράξεων Εξάρχεια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθεί να σας παρέχει γρήγορες, αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες αποχέτευσης.

Με την εμπειρία που δημιουργήσαμε τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, δημιουργήσαμε με σκληρή δουλειά, μια εξαιρετική φήμη αρχικά στην περιοχή των Εξαρχείων και μετέπειτα σε ολόκληρη την Αττική.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι ότι εμείς θα επιλύσουμε το πρόβλημα σας μόλις σηκώσετε το τηλέφωνο να μας καλέσετε.

Οι τεχνικοί μας είναι ικανοί να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τα ενδεχόμενα προβλήματα. Όποια και αν είναι το ερώτημα σας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς ώστε να μπορέσετε γρήγορα να επιστρέψετε στην οικογενειακή σας ηρεμία.

Μπορεί να είναι μια πραγματική ταλαιπωρία, όταν κάτι πάει στραβά με το αποχετευτικό σας σύστημα, ειδικά όταν δεν γνωρίζετε την αιτία ή την έκταση του προβλήματος.

Ευτυχώς η εταιρεία Αποφράξεων Εξάρχεια είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας προσφέρει μια γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία Αποφράξεων Εξάρχεια εξασφαλίζει την αντιμετώπιση οποιασδήποτε αναστάτωσης έχει προκληθεί στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σήμερα προσβλέποντας σε μια άκρως αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις Εξάρχεια 210 76 22 111 …. Αν αυτό είναι το πρόβλημά σας, είμαστε ειδικοί !!! Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με το παρόν πρόβλημα για πάνω από 40 χρόνια και με την τεχνογνωσία και το εξοπλισμό μας εγγυόμαστε μόνιμες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Αποφρακτική Εξαρχείων ..για όλο το 24ωρο και για 365 ημέρες το χρόνο είμαστε δίπλα σας … απλά καλέστε μας και δείτε την διαφορά !!!

Υπηρεσίες Αποφράξεων Εξαρχεια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Εξάρχεια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Εξάρχεια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Εξάρχεια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Εξάρχεια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Εξάρχεια – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Εξάρχεια – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Εξάρχεια – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Εξάρχεια – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Εξάρχεια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στα Εξάρχεια
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Εξάρχεια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Εξάρχεια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Εξάρχεια και στην Αθήνα

Τα Εξάρχεια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κι εκτείνεται γύρω από την Πλατεία Εξαρχείων. Στα δυτικά, οριοθετείται από την οδό Πατησίων, που τη χωρίζει από τη συνοικία της Πλατείας Βάθης και στα νοτιοδυτικά, οι οδοί Χαλκοκονδύλη και Σόλωνος τη διακρίνουν από τις γειτονιές της Πλατείας Κάνιγγος και της Ζωοδόχου Πηγής. Στα νοτιοανατολικά, η οδός Ιπποκράτους τη χωρίζει από τα Πευκάκια και στα βορειοανατολικά, η οδός Καλλιδρομίου τη χωρίζει από τη Νεάπολη, που ενίοτε θεωρείται και περιοχή των Εξαρχείων, οπότε αποκαλείται Νεάπολη Εξαρχείων. Τέλος, στα βόρεια, η οδός Μετσόβου τη διακρίνει από την περιοχή του Πεδίου του Άρεως. Έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Εξάρχεια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Εξάρχεια και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Εξάρχεια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Εχάρχεια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Εξάρχεια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Εξάρχεια

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top