banner ad

Αποφράξεις Ιλίσια – 2107622111

Αποφράξεις Ιλίσια – 210 76 22 111

Για γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στην αποχέτευση σας, μπορείτε να βασιστείτε στην εταιρεία Αποφράξεων Ιλίσια.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νεροχύτη, υπερχείλιση φρεατίων είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια και το καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ανεξαρτήτου του μεγέθους του προβλήματός σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΙΛΙΣΣΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΙΛΙΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αν το πρόβλημα της αποχέτευσης σας είναι πιο σοβαρό από ένα απλό ξεμπλοκάρισμα ή χρειάζεστε μια επιθεώρηση με κάμερα CCTV καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε και να σας απαλλάξουμε.

Εξυπηρετούμε την περιοχή Ιλίσια και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Ένα μέλος της έμπειρης ομάδας μας θα απαντήσει στην κλήση σας και θα σας στείλει κατευθείαν ένα από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας.

Αποφράξεις Ιλίσια 210 76 22 111 …. είμαστε δυναμική εταιρεία αποκατάστασης προβλημάτων αποχετευτικού δικτύου.

Ξεβουλώνουμε οποιοδήποτε αγωγό, φρεάτιο, σιφώνιο ή λεκάνη με ειδικό σύγχρονο εξοπλισμό και σε ασυναγώνιστες τιμές καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Καλέστε μας … Αποφρακτική Ιλισίων !!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 210 76 22 111

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ιλίσια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ιλίσια – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ιλίσια – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Ιλίσια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στα Ιλίσια
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Ιλίσια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ιλίσια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Ιλίσια και στην Αθήνα

Τα Ιλίσια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του δήμου Αθηνών, ανάμεσα στους Αμπελόκηπους, του Γουδή, τον Δήμο Ζωγράφου, την Καισαριανή και το Παγκράτι. Ένα τμήμα των Ιλισίων, τα Κουπόνια ή Καμπούνια ή ΄Άνω Ιλίσια ανήκει στον Δήμο Ζωγράφου, ενώ το κατώτερο (δυτικό) τμήμα ενώνεται με τη λεγόμενη «περιοχή Χίλτον».

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Ιλίσια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Ιλίσια και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Ιλίσια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ιλίσια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Ιλίσια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ιλίσια

Σχόλια

σχόλια

Top