banner ad

Αποφράξεις Καισαριανή – 210 76 22 111

Αποφράξεις Καισαριανή – 210 76 22 111

Το αποχετευτικό σύστημα είναι ένας σημαντικός παράγοντας του οικιακό ή επαγγελματικού σας χώρου και αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και συντήρηση. Είμαστε πάντα σε εγρήγορση και με τα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας μπορούμε να γνωρίζουμε τί ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό των υδρορροών της αποχέτευσής σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Καθώς ειδικευόμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων ψάχνουμε συνεχώς νέους και βελτιωμένους τρόπους παροχής των καλύτερων υπηρεσιών. Η ομάδα μας εκπαιδεύεται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα των αποχετευτικών δικτύων, γι’ αυτό ανεξάρτητα από την ευκολία ή την δυσκολία της εργασίας, μπορείτε να είστε ήρεμοι ότι τα πάντα θα διορθωθούν από εμάς.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις απαιτούν επαγγελματική επίλυση οποιουδήποτε θέματος παρουσιαστεί στην αποχέτευσή σας.

Για αυτό και ποτέ δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να επέμβετε μόνοι σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε άθελα σας είναι να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως να μην ανησυχείτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας.

Δεν είναι εύκολο να εντοπίσετε ένα πρόβλημα αποχέτευσης πριν να είναι πολύ αργά και σας φέρει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης μπορεί να αποτρέψει περιττές βλάβες και μια επερχόμενη καταστροφή.

Στην Αποφράξεις Καισαριανή είμαστε τόσο σίγουροι για την ικανότητά μας να φτάσουμε πολύ γρήγορα σε σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε και θα διορθώσουμε άμεσα το πρόβλημα που έχει αναστατώσει την καθημερινότητά σας. Για αυτό και μας επιλέγουν καθημερινά όλο και περισσότερα νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες.

Καλέστε την Αποφράξεις Καισαριανή τώρα και πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά σας.

Κατά τη διάρκεια των 40 χρόνων λειτουργίας μας έχουμε δει κάθε είδους αποχετεύσεις και δεν έχουμε μόνο την εμπειρία, αλλά και την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να διορθώσουμε αυτά τα ζητήματα γρήγορα για εσάς.

Καμία βουλωμένη αποχέτευση δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή για την εταιρεία Αποφράξεων Καισαριανή.

Η εταιρεία Αποφράξεων Καισαριανή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων που είναι πλήρως εκπαιδευμένοι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Καλύπτουμε όλη την Αττική και για τα συνεργεία μας καμιά δουλειά δεν είναι μεγάλη ή μικρή ή βρώμικη.

Εμείς ειδικεύονται στην παροχή υψηλών επιπέδων εξυπηρέτησης των πελατών. Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε καθημερινή βάση, ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Όλα τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη και οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι, καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι πλήρως για να αντιμετωπίσουν όποιο πρόβλημα και αν έχετε.

Η εταιρεία Αποφράξεων Καισαριανή έχει χτίσει την φήμη της με πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια για αυτό αν έχετε κάποιο πρόβλημα απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων ή να συζητήσουμε τυχόν προβλήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Καισαριανή

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Καισαριανή – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καισαριανή – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Καισαριανή
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στη Καισαριανή
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Καισαριανή

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Καισαριανή για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Καισαριανή και στην Αθήνα

Η Καισαριανή είναι μια από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας, βρίσκεται 3 χλμ. ανατολικά του κέντρου των Αθηνών, σε 130 μέτρα υψόμετρο, στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Καισαριανή κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Καισαριανή και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Καισαριανή

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Καισαριανή

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Καισαριανή, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Καισαριανή

Σχόλια

σχόλια

Top