banner ad

Αποφράξεις Κολωνός – 2105737000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

Αποφράξεις Κολωνός – 210 57 37 000

Βουλωμένες αποχετεύσεις ή φρεάτια; Χρειάζεστε κάποια υπηρεσία στο δίκτυο της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας; Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Αποφράξεις Κολωνός οι νεροχύτες, οι υδρορροές και οι τουαλέτες σας θα είναι καθαρές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν χάος, να προκαλέσουν προβλήματα και ακόμη και να προκαλέσουν πλημμύρα στο χώρο σας, με υπερχείλιση του νερού.

Η Αποφράξεις Κολωνού θα εντοπίσει αργούς ή προβληματικούς αγωγούς αποχέτευσης προτού δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα. Παρέχουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς, τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις και αποφράξεις των αποχετευτικών δικτύων, καθώς και αντλήσεις υδάτων ώστε να σας απαλλάξουμε από καταστροφικές καταστάσεις πλημμύρας.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Αποφραξεις Κολωνου θα επιθεωρήσουν αποτελεσματικά τις γραμμές αποχέτευσης και τα προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες κάμερες για επιθεωρήσεις αποχέτευσης. Φτάνουμε στο χώρο σας με τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία για να διαχειριστούμε ακόμη και τις πιο δύσκολες αποχετευτικές γραμμές και καθαρίζουμε τις γραμμές με ασφάλεια με πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης νερού και παραδοσιακά ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα.
Υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα
Με μία επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα είναι σαν να λαμβάνετε μια ακτινογραφία από τις γραμμές της αποχέτευσής σας. Βοηθά την Αποφράξεις Κολωνός να διαγνώσει σωστά την αιτία των αργών αποστραγγίσεων της αποχέτευσης. Μια κάμερα επιθεώρησης εισάγεται μέσω των σωλήνων των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφράξεις Κολωνού να αποκτήσουν μια σαφή εικόνα των αγωγών αποχέτευσης, ώστε να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε την κατάλληλη διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος.
Αυτή η τεχνολογία σε πραγματικό χρόνο δείχνει την πορεία της κάμερας μέσα από τους σωλήνες, έτσι ώστε να μπορέσουμε ουσιαστικά να ταξιδέψουμε μέσω του σωλήνα και να προσδιορίσουμε τα μπλοκαρίσματα και τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των συσσωρεύσεων, των ριζών δέντρων, των σπασμένων σωλήνων και άλλων υλικών. Με την επιθεώρηση με κάμερα, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ μπορεί να εντοπίσει προβλήματα αποχετευτικών δικτύων που μπορεί να προκαλέσουν εμπλοκή.
Έχοντας ως βάση τον Κολωνό, η εταιρεία Αποφράξεων Κολωνός παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης σε όλη την Αττική.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας που αποτελείται από έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς αποχετεύσεων είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σας ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά, από την πιο απλή ως και την πιο σύνθετη εργασία.

Εδώ και 40 χρόνια που λειτουργεί η εταιρεία Αποφράξεων Κολωνού είμαστε γνωστοί ως η μεγαλύτερη εταιρεία, τώρα πλέον έχουμε εξελιχθεί να είμαστε και οι πιο γνωστοί στον τομέα μας.

Η ομάδα μας είναι 100% δεσμευμένη στο να διασφαλίσει ότι όλοι οι πελάτες μας, μικροί και μεγάλοι, θα λάβουν με συνέπεια την υψηλότερης ποιότητα υπηρεσία και την αμεσότητα που αξίζετε.

Όταν πρόκειται για την αποχέτευση σας δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την εταιρεία Αποφράξεων Κολωνού. Καλέστε μας τώρα για μια άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία Αποφράξεων Κολωνού 210 57 37 000 αποφράσει σε χρόνο μηδέν τις φραγμένες σωληνώσεις σας και θέτει σε ομαλή λειτουργία το αποχετευτικό σας σύστημα. Με χρήση κάμερας και σύγχρονων πιεστικών μηχανημάτων αντιμετωπίζει κάθε είδους δυσκολία που σας παρουσιάζεται μετά από μια φυσική νεροποντή ή μια ξαφνική ζημιά στις σωληνώσεις σας. Αποφράξεις Κολωνός σημαίνει οριστική λύση στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Κολωνός

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Κολωνός – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κολωνός – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Υδροροής Κολωνός – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κολωνός – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κολωνός – 210 57 37 000
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κολωνός – 210 57 37 000
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κολωνός – 210 57 37 000
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κολωνός – 210 57 37 000
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κολωνός – 210 57 37 000

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και Ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στον Κολωνό
 • Αντλήσεις Υδάτων από έντονες πλημμύρες στον Κολωνό
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στον Κολωνό

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Κολωνός για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.000

Αποφράξεις Κολωνός και στην Αθήνα

Ο Κολωνός είναι συνοικία της Αθήνας, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του δήμου Αθηνών. Συνορεύει με τις συνοικίες Ακαδημία Πλάτωνος, Σεπόλια και Αττική ενώ τα όριά του στα δυτικά φτάνουν μέχρι τη Λεωφόρο Κηφισού. Διασχίζεται από την οδό Λένορμαν και εξυπηρετείται από τη γραμμή 2 του μετρό και το σταθμό Λαρίσης, αλλά και από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το σταθμό Αττικής.

πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Κολωνός

Αποφραξεις Κολωνός κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.000

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Κολωνός και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Κολωνός

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.000

Συντηρήσεις Αποφράξεις Κολωνός

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στον Κολωνό, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Κολωνός

Σχόλια

σχόλια

Top