banner ad

Αποφράξεις Λυκαβηττός – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

Αποφράξεις Λυκαβηττός – 210 76 22 111

Η εταιρεία Αποφράξεων Λυκαβηττός αναλαμβάνει εργασίες οποιουδήποτε μεγέθους εξυπηρετώντας τον Λυκαβηττό και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών, ως βασικές την συντήρηση, καθαρισμό και απόφραξη αποχετεύσεων.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Έχουμε μια έμπειρη και επαγγελματική ομάδα στην εξυπηρέτηση οικιακών και εμπορικών πελατών.

Η συμβουλή μας και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας εξαρτώνται πάντα από το πρόβλημα που έχετε στην αποχέτευσή σας, βασιζόμενοι στην εμπειρία και στην κατάρτιση που έχουμε αποκτήσει στην διάρκεια των 40 ετών λειτουργίας μας.

Δεν επιθυμούμε απλά να έρθουμε, να τελειώσουμε την εργασία και να πληρωθούμε. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε και να διευθετήσουμε το πρόβλημα που έχετε παρέχοντας σας άριστες υπηρεσίες.

Ο στόλος των προσαρμοσμένων οχημάτων μας μεταφέρουν ένα μεγάλο φάσμα άριστα συντηρημένων εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις εργασίες που απαιτούνται.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία ώστε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Προσπαθούμε και κάνουμε τα πάντα για να μην ανησυχείτε για τίποτα. Για αυτό και σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Μη διστάσετε να καλέσετε την εταιρεία Αποφράξεων Λυκαβηττού 210 76 22 111 μόλις κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα δυσλειτουργίας των αποχέτευσης σας. Στο σπίτι ή την επιχείρηση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση και να αποφράξουμε κάθε φραγμένη ή βουλωμένη σωλήνα σας και να επαναφέρουμε το δίκτυό σας σε φυσιολογική λειτουργία. Αποφράξεις Λυκαβηττός 365 μέρες το χρόνο και τέλος στα προβλήματα φραγής των αγωγών σας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Λυκαβηττός

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λυκαβηττός – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Λυκαβηττό
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Λυκαβηττό
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στον Λυκαβηττό

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Λυκαβηττόςγια κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Λυκαβηττός και στην Αθήνα

Ο Λυκαβηττός είναι λόφος της Αθήνας πέριξ του οποίου έχει αναπτυχθεί η ομώνυμη συνοικία. Η συνοικία του Λυκαβηττού βρίσκεται στα ανατολικά της Πλατείας Μαβίλη, στα βορειοδυτικά του Κολωνακίου και στα βόρεια του Τέρματος Ιπποκράτους. Πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο λόφο, γύρω από τον οποίο αναπτύχθηκε. Πρόκειται για σχετικά μικρής έκτασης συνοικία.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Λυκαβηττός κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Λυκαβηττός και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Λυκαββητός

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Λυκαβηττός

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στον Λυκαβηττό, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Λυκαβηττός

Σχόλια

σχόλια

Top