banner ad

Αποφράξεις Μοναστηράκι – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Αποφράξεις Μοναστηράκι – 210 76 22 111

Από το 1970 είμαστε στο πλευρό σας, στην οικία ή την επιχείρησή σας, για να λύσουμε με επιτυχία κάθε γρίφο της αποκατάστασης της σωστής λειτουργίας των αποχετεύσεων σας. Μπάνια, νιπτήρες, σιφόνια και κάθε είδους σωληνώσεις ξεβουλώνουν σε λίγα μόλις λεπτά μόνο με ένα τηλεφώνημα.
Η εταιρεία Αποφράξεων Μοναστηράκι είναι δίπλα σας όλο το εικοσιτετράωρο.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρεία Αποφράξεων είναι η μεγαλύτερη και πιο γνωστή εταιρεία καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης αποχετεύσεων. Έχουμε έναν πλούτο εμπειρίας σε όλες τις πτυχές των αποχετεύσεων και είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια.

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσιών είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας και αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι παροχές μας δεν υστερούν σε κανέναν. Η ικανότητα του εξοπλισμού μας, μας επιτρέπει να χειριστούμε τις πιο σκληρές και πιο απαιτητικές εργασίες.

Η υγεία και η ασφάλεια σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της εταιρείας μας, με τακτικούς ελέγχους ασφάλειας για να μην έχετε εσείς να αγχωθείτε για τίποτα. Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στους πελάτες μας και μπορούμε μέσα σε λίγη ώρα κατόπιν της κλήσεως σας να βρισκόμαστε στον χώρο σας.

Εμείς λειτουργούμε επτά ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας μια ανεκτίμητη 24 ώρη υπηρεσία, Κυριακές και αργίες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε ακριβώς γιατί είμαστε η πρώτη επιλογή της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Μοναστηράκι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Μοναστηράκι – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μοναστηράκι – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Μοναστηράκι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Μοναστηράκι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Μοναστηράκι

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Μοναστηράκι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Μοναστηράκι και στην Αθήνα

Το Μοναστηράκι είναι συνοικία της Αθήνας γύρω από την πλατεία Μοναστηριού, ένα τμήμα της μεγάλης συνοικίας της Πλάκας. Παλαιότερα το όνομά της ήταν «Μοναστήριον», το οποίο προέρχεται από την παλιά εκκλησία της Αθήνας, που βρίσκεται σ’ αυτή την περιοχή, στη διασταύρωση των οδών Αθηνάς και Ερμού. Στην πλατεία Μοναστηρίου βρίσκεται και ο ομώνυμος σταθμός του μετρό.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Μοναστηράκι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Μοναστηράκι και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Μοναστηράκι

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Μοναστηράκι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Μοναστηράκι, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Μοναστηράκι

Σχόλια

σχόλια

Top