banner ad

Αποφράξεις Ομόνοια – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

Αποφράξεις Ομόνοια – 210 76 22 111

Η εταιρεία Αποφράξεων Ομονοίας 210 76 22 111 για περισσότερο από σαράντα χρόνια ασχολείται με τις αποφράξεις των βουλωμένων σωληνώσεων και αγωγών. Αποφράξεις εσωτερικών και εξωτερικών σωληνώσεων, αποφράξεις αποχετεύσεων και συντήρηση αποχετευτικού δικτύου, είναι οι βασικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε. Αποφράξεις Ομόνοια και αντιμετωπίζουμε οριστικά το πρόβλημά σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρεία Αποφράξεων Ομόνοιας είναι ο κορυφαίος πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και αποδεδειγμένης εξειδίκευσης σε μια πληθώρα θεμάτων αποχέτευσης, παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα πελατών σε όλους τους τομείς.
Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών και της παροχής συμβουλών προς όλους τους πελάτες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.
Αν έχει φράξει κάτι στην αποχέτευσή σας ή έχετε πλημμυρίσει ή σας έχει συμβεί οτιδήποτε άλλο σχετικά με αυτό που χρειάζεται μια έμπειρη, ποιοτική και πελατοκεντρική εταιρεία τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος
Με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς, η εργασία μας και τα υλικά μας είναι εγγυημένα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε όλα τα είδη των προβλημάτων του αποχετευτικού σας δικτύου, μεγάλων και μικρών και παρέχουμε άριστη κάλυψη σε όλη την Αττική.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ομόνοια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ομόνοια – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ομόνοια – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Ομόνοια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Ομόνοια
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Ομόνοια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ομόνοια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Ομόνοια και στην Αθήνα

Η Ομόνοια είναι συνοικία της Αθήνας η οποία αναπτύσσεται γύρω από την πλατεία Ομονοίας. Είναι το πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας απ’όπου ξεκινούν ακτινωτά μεγάλες λεωφόροι και σημαντικές οδοί της Αθήνας, όπως οι οδοί Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αγίου Κωνσταντίνου, 3ης Σεπτεμβρίου, Πειραιώς και Αθηνάς, ενώ λίγο ανατολικότερα της πλατείας διέρχονται οι οδοί Αιόλου και Πατησίων. Από την Ομόνοια διέρχονται επίσης ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και η γραμμή 2 του μετρό.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Ομόνοια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Ομόνοια και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Ομόνοια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ομόνοια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Ομόνοια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ομόνοια

Σχόλια

σχόλια

Top