banner ad

Αποφράξεις Πατήσια – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

Αποφράξεις Πατήσια – 210 28 15 500

Είμαστε μία από τις ανώτερες εταιρείες συντήρησης, καθαρισμού και απόφραξης αποχετεύσεων και πλέον γνωστοί για την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχής της Αττικής. Η εμπειρία και η κατάρτιση των τεχνικών μας έχει ως αποτέλεσμα την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση ακόμη και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Και αυτό γιατί είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καθ ‘όλη την πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο, έχουμε δημιουργήσει ένα πιστό δίκτυο επαγγελματιών και έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Μέσα από τις ισχυρές επιδόσεις επαγγελματισμού, έχουμε αυξήσει σταθερά την επιχείρησή μας να γίνει ευρέως αναγνωρισμένη για την υψηλή ποιότητα των εργασιών, την αποτελεσματικότητά και φιλική εξυπηρέτηση.
Για κάθε είδους πρόβλημα στις αποχετεύσεις σας, καλέστε μας και το εξειδικευμένο προσωπικό με τον προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό μας θα είναι άμεσα κοντά σας.

Αποφράξεις Πατήσια 210 28 500 15 από το 1970. Η συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου και η απόφραξη των σωληνώσεών σας είναι για μας υπόθεση γρήγορη και εύκολη αλλά και για σας οικονομική και μόνιμη λύση. Η εταιρεία Αποφράξεων Πατησίων με πολυετή παρουσία στο χώρο, προσφέρει λύσεις όλο το 24ωρο καθημερινά.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Πατήσια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πατήσια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πατήσια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Υδροροής Πατήσια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πατήσια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πατήσια – 210 28 500 15
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πατήσια – 210 28 500 15
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Πατήσια – 210 28 500 15
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πατήσια – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πατήσια – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Πατήσια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στα Πατήσια
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Πατήσια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στα Πατήσια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Αποφράξεις Πατήσια και στην Αθήνα

Τα Πατήσια είναι περιοχή της Αθήνας. Εκτείνονται από 3,5 ως 5 περίπου χιλιόμετρα βόρεια του ιστορικού κέντρου. Υπάγονται απευθείας στον Δήμο Αθηναίων, του οποίου κατέχουν το βόρειο άκρο. Παλαιότερα, τα Πατήσια ήταν εξοχική περιοχή εκτός των ορίων της πρωτεύουσας και τόπος μικρών εκδρομών για τους Αθηναίους του 19ου αιώνα. Χαρακτηριστικά, στην απογραφή του 1879 είχαν 847 μόνιμους κατοίκους.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Πατήσια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Πατήσια και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Πατήσια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πατήσια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Πατήσια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Πατήσια

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top