banner ad

Αποφράξεις Πετράλωνα – 2109029667

Αποφράξεις Πετράλωνα – 210 90 29 667

Η εταιρεία Αποφράξεων Πετραλώνων 210 90 29 667  από το 1970 βρίσκεται πρώτη στη λίστα των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την αποσυμφόρηση του αποχετευτικού σας δικτύου. Το βούλωμα των σιφονιών σας ή των υδρορροών σας αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με χαμηλό κόστος και ταχύτατους ρυθμούς εξυπηρέτησης. Αποφράξεις Πετράλωνα

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα φραγής των σωληνώσεών σας.

 Αποφράξεις Πετράλωνα για γρήγορη – οικονομική – μόνιμη λύση.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία Αποφράξεων Πετράλωνα και αναμένετε γρήγορη ανταπόκριση την ίδια ημέρα για να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα των αποχετεύσεων σας. Είμαστε ειδικοί στην συντήρηση, καθαρισμό και απόφραξη των αποχετεύσεων σας.

Σας προσφέρουμε μια πληθώρα χρήσιμων λύσεων για τις αποχετεύσεις σας το συντομότερο δυνατόν καθώς και στην πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων.

Τα ισχυρά μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού προσφέρουν μια γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση ξένων αντικειμένων, ακόμη και των πιο επίμονων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Για τις επιθεωρήσεις αποχετεύσεων, χρησιμοποιούμε την τελευταίας τεχνολογίας κάμερα (CCTV) όπου μπορούμε να διαγνώσουμε και να προσδιορίσουμε την αιτία του μπλοκαρίσματος και τις πιθανές προβληματικές περιοχές. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας βλέπουν και αναλύουν την εικόνα που εμφανίζεται στις οθόνες και μπορούν και επισημαίνουν τη συγκεκριμένη θέση και το βάθος του προβλήματος

Η επιθεώρηση καταγράφεται σε ένα DVD και μπορεί να δοθεί στον πελάτη μας, μαζί με την πλήρη έκθεση επιθεώρησης. Μην αφήνετε το πρόβλημα να μεγαλώνει, οι συνέπειες θα είναι χειρότερες. Καλέστε τώρα και αποκτήστε επαγγελματική βοήθεια αμέσως!

Παρέχουμε μια εξαιρετική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης μια ανώτερη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Πετράλωνα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Υδροροής Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πετράλωνα – 210 90 29 667

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Πετράλωνα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στα Πετράλωνα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα  στα Πετράλωνα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Πετράλωνα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.90.29.667

Αποφράξεις Πετράλωνα και στην Αθήνα

Τα Πετράλωνα είναι συνοικία της Αθήνας. Εκτείνονται από την οδό Πειραιώς μέχρι το λόφο Φιλοπάππου και από την οδό Χαμοστέρνας μέχρι τη γέφυρα Πουλόπουλου. Βρίσκονται βόρεια του Ταύρου και της Καλλιθέας. Στα ανατολικά συνορεύουν με το Κουκάκι, βορειοανατολικά με το Θησείο και στα βορειοδυτικά με το Γκάζι.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Πετράλωνα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.90.29.667

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει Άμεσα  όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Πετράλωνα και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει Άμεσα  όλες τις περιοχές της Αθήνας για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Πετράλωνα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.90.29.667

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πετράλωνα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Πετράλωνα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Πετράλωνα

Σχόλια

σχόλια

Top