ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Πλάκα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 90 29 667

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. Για την άριστη λειτουργία των αποχετεύσεών σας, οι αποφρακτικές μας υπηρεσίες δίνουν οριστικές λύσεις στις βουλωμένες σωληνώσεις της μονοκατοικίας, του διαμερίσματος ή της εξοχικής σας κατοικίας. Κάντε τη σωστή επιλογή για όλες τις οικιακές και επαγγελματικές σας ανάγκες καθαρισμού της αποχέτευσης. Εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας στην περιοχή της Πλάκας και όλης της Αθήνας.

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία : «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στην ΠΛΑΚΑ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αποχετεύσεων που ειδικεύεται στη συντήρηση, στον καθαρισμό και την απόφραξη αποχετεύσεων. Απασχολούμε μία ομάδα ιδιαίτερα πεπειραμένων τεχνικών αποχετεύσεων και έχουμε οργανώσει ένα εκτεταμένο δίκτυο εξοπλισμένων οχημάτων έτοιμων να επέμβουν άμεσα.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας 24 ΩΡΕΣ τη μέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Η «Αποφράξεις Βλάχος στην Πλάκα» παρέχει και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 90 29 667.

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας ειλικρινείς και ποιοτικές υπηρεσίες. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό καλύπτουμε όλη την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και δίνουμε τέλος στη ταλαιπωρία σας από ζημιές στις αποχετεύσεις σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Πλάκα
  • Απόφραξη Νεροχύτη στην Πλάκα
  • Απόφραξη Υδρορροής στην Πλάκα
  • Απόφραξη Τουαλετών στην Πλάκα
  • Απόφραξη Σιφωνιού στην Πλάκα
  • Καθαρισμός Φρεατίων στην Πλάκα
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Πλάκα
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Πλάκα
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Πλάκα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Είτε πρόκειται για ένα ενοχλητικό μπλοκάρισμα της κουζίνας, είτε για ένα υπερχειλισμένο υπόγειο, οι τεχνικοί μας έχουν την κατάρτιση και τα εργαλεία για να χειριστούν μία μικρή ή μεγάλη εργασία καθαρισμού αποχέτευσης. Εγγυόμαστε να επαναφέρουμε άμεσα την ομαλή λειτουργία στο δίκτυο της οικιακής ή επαγγελματικής αποχέτευσής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς γνωρίζετε εάν οι αποχετεύσεις σας είναι βουλωμένες;

Εάν το νερό αποστραγγίζεται αργά από τον νεροχύτη, το ντους, την μπανιέρα ή την τουαλέτα σας, τότε η αποχέτευση είναι βουλωμένη ή αρχίζει να βουλώνει.

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσω ένα βούλωμα στη γραμμή αποχέτευσης;

Ζεστό νερό για να χαλαρώσετε τα υπολείμματα που κολλάνε!
Αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει μέσω του υδραυλικού σας συστήματος για τουλάχιστον πέντε έως 10 λεπτά. Το ζεστό νερό βοηθά στη χαλάρωση των υπολειμμάτων όπως εναποτιθέμενο λίπος, λάδια ή οποιεσδήποτε επικαλύψεις στα τοιχώματα των αποχετεύσεων. Κάνοντας αυτό πολλές φορές, ίσως είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφράξετε την κύρια γραμμή αποχέτευσης από ήπια βουλώματα.

Μπορεί η coca cola να ξεμπλοκάρει τις αποχετεύσεις;

Η κόκα κόλα είναι μια λιγότερο γνωστή λύση που μπορείτε να βρείτε στο ψυγείο σας. Ρίξτε ένα μπουκάλι κόλα 2 λίτρων – Pepsi, Coke ή υποκατάστατα – στη βουλωμένη αποχέτευση. Η κόκα κόλα είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστική και αποτελεσματική στο να απομακρύνει τη συσσώρευση στις αποχετεύσεις σας, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο από τα εμπορικά καθαριστικά αποχέτευσης.

Αποφράξεις στην Πλάκα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Πλάκα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Πλάκα και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Η τακτική που ακολουθούμε στις βουλωμένες αποχετεύσεις περιλαμβάνει τη διάγνωση του προβλήματος καθώς η αιτία μπορεί να μην είναι οφθαλμοφανής. Κατόπιν εξετάζουμε τη μέθοδο που θα ακολουθήσουμε ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Και τέλος εφαρμόζουμε τις μεθόδους με τεχνικές που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή εμπειρία μας και εξελίσσουμε με πάθος κάθε μέρα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

    Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι το εφαλτήριο στην παροχή υψηλού επιπέδου αποχετευτικών υπηρεσιών. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κλήση σας!

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Υπάρχουν πολλές αιτίες οι οποίες είναι υπεύθυνες για τα βουλώματα της αποχέτευσης και κάποιες φορές τα ίδια συμπτώματα οδηγούν σε διαφορετικές αιτίες. Πέραν της μεγάλης εμπειρίας που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια διαθέτουμε και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να επωφεληθούμε από την τεχνογνωσία μας. Εφαρμόζουμε ενδελεχή έλεγχο και διάγνωση όλης της αποχετευτικής σας γραμμής με ειδική κάμερα απόφραξης η οποία εξετάζει κάθε απόκρυφο σημείο αποκαλύπτοντας οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας με την άριστη δεξιότητα στον χειρισμό της κάμερας καταγράφουν τα πάντα και τα αποθηκεύουν σε USB (εφόσον μας το ζητήσετε).

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΠΛΑΚΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στην Πλάκα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

    ΟΧΙ

    Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

    Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

    Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

    Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

    Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

    Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

    Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

    Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας