banner ad

Αποφράξεις Πλάκα – 2109029667

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

Αποφράξεις Πλάκα – 210 90 29 667

Η εταιρεία Αποφράξεων Πλάκας 210 90 29 667 για την άριστη λειτουργία των αποχετεύσεων σας, οι αποφρακτικές μας υπηρεσίες δίνουν οριστικές λύσεις στις βουλωμένες σωληνώσεις της μονοκατοικίας, του διαμερίσματος ή της εξοχικής σας κατοικίας.

Η εταιρεία Αποφράξεων Πλάκας με συνέπεια και επαγγελματισμό καλύπτει όλη την ευρύτερη περιοχή και δίνει τέλος στη ταλαιπωρία σας από ζημιές στις αποχετεύσεις σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία Αποφράξεων Πλάκας, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αποχετεύσεων που ειδικεύεται στην συντήρηση, καθαρισμό και απόφραξη αποχετεύσεων. Η εταιρεία Αποφράξεων Πλάκας λειτουργεί για πάνω από μια τριακονταετία αρχικά στην περιοχή Πλάκα και μετέπειτα σε όλη την Αττική απασχολώντας μια ομάδα ιδιαίτερα πεπειραμένων τεχνικών.

Όλοι μας οι τεχνικοί έχουν εκπαιδευτεί και είναι ειδικοί στον τομέα τους. Έχουμε μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών οι οποίοι παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες. Είμαστε εξειδικευμένο σε εκκαθάριση βουλωμένες αποχετεύσεις, καθώς και την αφαίρεση και αντικατάσταση εξαρτημάτων αποχέτευσης, όπως απαιτείται.

Είμαστε τόσο σίγουροι για τις ικανότητες που εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εξυπηρέτηση σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε υπερήφανοι για τον επαγγελματισμό και την ηθική μας και αγωνιζόμαστε για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με τον ελάχιστο κόπο. Καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο μας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Πλάκα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πλάκα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πλάκα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Υδροροής Πλάκα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πλάκα – 210 90 29 667
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πλάκα – 210 90 29 667
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πλάκα – 210 90 29 667
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Πλάκα – 210 90 29 667
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πλάκα – 210 90 29 667
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πλάκα – 210 90 29 667

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Πλάκα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Πλάκα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Πλάκα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Πλάκα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 90 29 667

Αποφράξεις Πλάκα και στην Αθήνα

Η Πλάκα είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη. Συνορεύει νότια με την συνοικία Μακρυγιάννη, ανατολικά με την περιοχή των Στύλων του Ολυμπίου Διός και του Ζαππείου, βόρεια με το εμπορικό κέντρο της Αθήνας και δυτικά με το Μοναστηράκι. Έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Πλάκα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 90 29 667

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Πλάκα και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Πλάκα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 90 29 667

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πλάκα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Πλάκα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Πλάκα

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top