banner ad

Αποφράξεις Ριζούπολη – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Αποφράξεις Ριζούπολη – 210 28 500 15

Η εταιρεία Αποφράξεων Ριζούπολης διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες για την απόφραξη των αγωγών του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Όποια και να είναι η αιτία της φραγής των αποχετεύσεων σας, αντιμετωπίζεται με απόλυτη επιτυχία, άμεσα και οριστικά. Έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη την οικονομική κρίση, σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. Αποφράξεις Ριζούπολης από το 1970.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Στην εταιρεία Αποφράξεων Ριζούπολη είμαστε υπερήφανοι για την υψηλή ποιότητα των εργασιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από έμπειρους τεχνικούς με πείρα πάνω από σαράντα χρόνια στον κλάδο των αποχετεύσεων εξυπηρετώντας την περιοχή του Ριζούπολη και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων διασφαλίζοντας την αξιοπιστία μας ως μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Μία από τις πιο κοινές αιτίες που βουλώνουν οι αποχετεύσεις είναι η συσσώρευση από λίπη, μαλλιά, οδοντόκρεμα, φύλλα, ρίζες και διάφορα άλλα ξένα αντικείμενα. Χωρίς να το καταλάβουμε όλα αυτά παραμένουν στάσιμα και δεν κυλούν όπως το νερό και δυστυχώς μας φέρνουν αντιμέτωπους με δυσάρεστες για τον χώρο μας καταστάσεις.

Σε πολλές περιοχές όπου οι αποχετεύσεις είναι ιδιαίτερα παλιές, οι σωλήνες μπορεί να ραγίσουν και να καταρρεύσουν. Ανεξάρτητα από το τι έχει προκαλέσει το βούλωμα των αποχετεύσεων σας, γνωρίζοντας τα σημάδια που παρουσιάζουν μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για την υγεία σας. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και άμεσα θα βρισκόμαστε κοντά σας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ριζούπολη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Υδροροής Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ριζούπολη – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ριζούπολη – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Ριζούπολη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στη Ριζούπολη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Ριζούπολη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ριζούπολη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Αποφράξεις Ριζούπολη και στην Αθήνα

Η Ριζούπολη είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στα βόρεια του δήμου Αθηναίων, ανάμεσα στον Περισσό, τη Νέα Ιωνία και τα Άνω Πατήσια. Συνορεύει επίσης με την συνοικία του Προμπονά. Από την Ριζούπολη διέρχεται ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και η περιοχή εξυπηρετείται από το σταθμό Άνω Πατησίων ή τον σταθμό Περισσού.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Ριζούπολη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Ριζούπολη και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Ριζούπολη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ριζούπολη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Ριζούπολη, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ριζούπολη

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top