banner ad

Αποφράξεις Σεπόλια – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕΠΟΛΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕΠΟΛΙΑ

Αποφράξεις Σεπόλια – 210 28 500 15

Αποφράξεις Σεπόλια – 210 28 500 15 και η εγγύηση αποφρακτικών υπηρεσιών ταυτίζονται στη συνείδηση των πελατών μας από το 1970. Μία κακοτεχνία στο δίκτυό σας ή μια φυσική καταστροφή, είναι πολλές φορές η αιτία να πλημμυρίσει το σπίτι ή το εξοχικό σας. Με την εταιρεία Αποφράξεων Σεπόλια αντιμετωπίζετε οριστικά τα προβλήματα φραγής υδάτων στην κουζίνα, το μπάνιο ή σε οποιαδήποτε υδρορροή σας.

Μια έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία η εταιρεία Αποφράξεων Σεπόλια, εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Αττικής από το 1970. Με την πάροδο των ετών καταφέραμε να γίνουμε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των αποχετεύσεων, δεσμευόμενοι πραγματικά στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας άμεσες και επαγγελματικές λύσεις.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Το άρτια εκπαιδευμένο, φιλικό και έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του εξοπλισμού διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα, την ακρίβεια και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η εταιρεία Αποφράξεων Σεπόλια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας όσο πιο γρήγορα και επαγγελματικά. Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα, όπως σχολεία, στρατόπεδα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, κ.α. Σαφώς και μπορούμε άμεσα να βρεθούμε στον χώρο σας καθώς λειτουργούμε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Σεπόλια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Νεροχύτη Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Υδροροής Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Καθαρισμός Φρεατίων Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Σεπόλια – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σεπόλια – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Σεπόλια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στα Σεπόλια
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Σεπόλια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Σεπόλια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Αποφράξεις Σεπόλια και στην Αθήνα

Τα Σεπόλια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται βορειοδυτικά της Ομόνοιας. Συνορεύει με τις συνοικίες των Κάτω Πατησίων του Αγίου Νικολάου και του Κολωνού. Διασχίζεται από την οδό Λιοσίων. Από τα Σεπόλια διέρχεται η γραμμή 2 του μετρό και η περιοχή εξυπηρετείται από τον σταθμό Σεπολίων.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Σεπόλια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Σεπόλια και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Σεπόλια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Συντηρήσεις Αποφράξεις Σεπόλια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στα Σεπόλια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Σεπόλια

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top