banner ad

Αποφράξεις Σύνταγμα – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αποφράξεις Σύνταγμα – 210 76 22 111

Αποφράξεις Σύνταγμα 210 76 22 111  για ραντεβού με την εμπειρία στις αποφράξεις των αποχετευτικών σας δικτύων. Με κάμερες και σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα απελευθερώνουμε τις φραγμένες σωληνώσεις και τους φραγμένους αγωγούς, οριστικά και οικονομικά. Η εταιρεία Αποφράξεων Συντάγματος έχει γίνει θεσμός στο χώρο των αποφρακτικών υπηρεσιών από το 1970. Καλέστε μας για ένα ραντεβού όλο το εικοσιτετράωρο.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρεία Αποφράξεων Σύνταγμα είναι η επιχείρηση που μπορείτε να εμπιστευθείτε για την συντήρηση, καθαρισμό και απόφραξη των αποχετεύσεων σας. Αν εμείς δεν μπορούμε να το διορθώσουμε τότε κανείς δεν μπορεί.

Η εταιρεία Αποφράξεων Σύνταγμα αντιμετωπίζει τα θέματα που παρουσιάζονται στις αποχετεύσεις σας με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο που γνωρίζει ο άνθρωπος. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι ειδικοί για τη διάγνωση και την επισκευή βουλωμένων αποχετεύσεων. Τα συνέργεια μας απαρτίζονται από εξειδικευμένους τεχνικούς και εξοπλισμό ώστε οι ρυθμοί της ζωής σας να επανέλθουν πολύ γρήγορα στο κανονικό.

Έχουμε λύσει τα προβλήματα της αποχέτευσης σας για πάνω από 30 χρόνια προσφέροντας μόνο χαμόγελα στους πελάτες μας. Για να το επιτύχουμε αυτό έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική και αποδοτική ομάδα εξουσιοδοτημένων τεχνικών. Μια ομάδα που είναι εξειδικευμένη για να σας φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο κομμάτι των αποφράξεων.

Με την εκμετάλλευση των πιο πρόσφατων τεχνολογικών εφευρέσεων η εταιρεία Αποφράξεων Σύνταγμα μπορεί να διορθώσει αποτελεσματικά τα προβλήματα στις αποχετεύσεις σας με το λιγότερο κόπο και χρόνο που απαιτείται.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Σύνταγμα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Σύνταγμα – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σύνταγμα – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Σύνταγμα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Σύνταγμα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Σύνταγμα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Σύνταγμα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.7622111

Αποφράξεις Σύνταγμα και στην Αθήνα

Η Πλατεία Συντάγματος βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από το σημερινό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων (πρώην Παλαιά Ανάκτορα). Η πλατεία είναι στενά συνδεδεμένη με την αθηναϊκή και ελληνική ιστορία. Ως το Σεπτέμβριο του 1843 ονομαζόταν Πλατεία Ανακτόρων. Πήρε τη σημερινή ονομασία της έπειτα από την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843, με την οποία ο Όθωνας υποχρεώθηκε, δια της στρατιωτικής φρουράς της Αθήνας, να συγκαλέσει εθνοσυνέλευση και να παραχωρήσει Σύνταγμα.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Σύνταγμα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.7622111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Σύνταγμα και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει Άμεσα  όλες τις περιοχές της Αθήνας για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Σύνταγμα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.7622111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Σύνταγμα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Σύνταγμα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Σύνταγμα

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top