banner ad

Αποφράξεις Γουδί – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΓΟΥΔΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΓΟΥΔΙ

Αποφράξεις Γουδί – 210 76 22 111

Η εταιρεία Αποφράξεων Γουδί 210 76 22 111 είναι η λύση στο αποχετευτικό σας πρόβλημα. Οποιαδήποτε φυσική ή τεχνική καταστροφή στους αγωγούς αποκαθίσταται άμεσα χάρη στις υπερσύγχρονες τεχνικές που ακολουθεί το προσωπικό μας.

Η εταιρεία Αποφράξεων Γουδί είναι η μόνη υπεύθυνη για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρεία Αποφράξεων Γουδί είναι μια οικογενειακή επιχείρηση έτοιμη να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο.

Με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο παρέχουμε την καλύτερη λύση στους καθαρισμούς, αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε όλες τις περιοχές της Αττικής γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, ημέρα και νύχτα.

Οι υπηρεσίες μας δεν είναι μόνο διαθέσιμες για τους οικιακούς πελάτες αλλά έχουμε μια μακρά προϊστορία στον τομέα των αποχετεύσεων για εμπορικούς πελάτες και δημοσίους οργανισμούς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου εργασίας μας.

Χρησιμοποιούμε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό για την παρακολούθηση και την ανίχνευση, συμπεριλαμβανομένων της κάμερας για τον ακριβή εντοπισμό του προβλήματος. Αν έχετε την υπόνοια ενός προβλήματος ή βρίσκεστε στην κατάσταση μιας έκτακτης ανάγκης στη μέση της νύχτας καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε κοντά σας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Γουδί

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Γουδί – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γουδί – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Γουδί – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γουδί – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γουδί – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γουδί – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γουδί – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γουδί – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Γουδί
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Γουδί
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Γουδί

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Γουδί για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Γουδί και στην Αθήνα

Με το όνομα Γουδή, το οποίο μέχρι σχετικά πρόσφατα (2006) γραφόταν Γουδί, φέρεται περιοχή βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας που αποτελεί και ιστορική συνοικία. Διοικητικά ένα μέρος , το νότιο, ανήκει στο Δήμο Ζωγράφου, και το βόρειο στο Δήμο Αθηναίων, με όριο την οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Γουδί κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Γουδή και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Γουδή

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Γουδι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Γουδί, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Γουδί

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top