banner ad

Αποφράξεις Αμφιάλη – 2104005111

Αποφράξεις Αμφιάλη – 210 40 05 111

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρία μας, η εταιρεία αποφράξεων Αμφιάλης ιδρύθηκε το 1970 και όλα αυτά τα χρόνια αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία. Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης με επαγγελματίες τεχνικούς και προηγμένο εξοπλισμό. Η υπηρεσία μας βασίζεται σε δυο βασικές αρχές, της εντιμότητας και της ακεραιότητας και έχουμε δεσμευτεί να λύνουμε κάθε πρόβλημα, να εκπληρώνουμε κάθε εργασία και βεβαίως να συμβουλεύουμε για ότι και αν έχει σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Το προσωπικό μας επικοινωνεί και συνεργάζεται με τους πελάτες μας και παρέχει μια ακριβή και έγκαιρη εξυπηρέτηση. Πιστεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση σας και την επίτευξη των προθεσμιών. Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και πιο συγκεκριμένα εξυπηρετεί σχολεία, πολυκατοικίες, οικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πλοία, επιχειρήσεις και οπουδήποτε αλλού μας έχετε ανάγκη.

Ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η κατάσταση αν υπάρχει κάποιο θέμα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μην ανησυχείτε όμως, μπορούμε να είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε παθιασμένοι που προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σωστά από την πρώτη φορά με προσιτές πάντα τιμές. Γνώμονας μας είναι η ικανοποίηση και η άριστη εξυπηρέτησή σας. Αυτός είναι ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος για να διατηρούμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Η εταιρεία αποφράξεων Αμφιάλης 210 400 5 111 σας εγγυάται τη λύση στο πρόβλημα του συστήματος της αποχέτευσης. Η φυσιολογική ροή των υδάτων του δικτύου σας είναι δική μας ευθύνη. Με έμπειρο και εκπαιδευμένο με σύγχρονα μηχανήματα προσωπικό, σας απαλλάσσουμε από το άγχος της απόφραξης και της αναστάτωσης που θα αντιμετωπίσετε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Η εταιρεία αποφράξεων Αμφιάλης είναι η απάντηση στο πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ

Αποφράξεις Αμφιάλη – 210 40 05 111

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Αμφιάλη – 210 40 05 111
Απόφραξη Νεροχύτη Αμφιάλη – 210 40 05 111
Απόφραξη Υδροροής Αμφιάλη – 210 40 05 111
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αμφιάλη – 210 40 05 111
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αμφιάλη – 210 40 05 111
Καθαρισμός Φρεατίων Αμφιάλη – 210 40 05 111
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αμφιάλη – 210 40 05 111
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αμφιάλη – 210 40 05 111
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αμφιάλη – 210 40 05 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

  • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Αμφιάλη
  • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Αμφιάλη
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Αμφιάλη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Αμφιάλη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Αποφράξεις Αμφιάλη και στην Αθήνα

Κατά την αρχαιότητα η περιοχή του Περάματος είχε την ονομασία Αμφιάλη. Σε μία από τις κορυφές του όρους Αιγάλεω που εντάσσονται στο Δήμο Περάματος, θεωρείται πως βρισκόταν η θέση από την οποία ο Πέρσης αυτοκράτορας Ξέρξης παρακολούθησε τη ναυμαχία της Σαλαμίνας (480π.Χ.). Η κορυφή αυτή αποκαλείται από τους κατοίκους του Περάματος «Θρόνος τού Ξέρξη».

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Αμφιάλη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Αμφιάλη και Προάστια Πειραιά

Από μια απλή απόφραξη ενός φρεατίου ή λεκάνης, έως και την διενέργεια διάγνωσης με κάμερα η εταιρεία Βλάχος διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και ειδικούς τεχνικούς.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Αμφιάλη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Αμφιάλη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Αμφιάλη, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Αμφιάλη

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top