banner ad

Απόφραξη αποχέτευσης Πόρτο Ράφτη 24 ώρες

Απόφραξη αποχέτευσης Πόρτο Ράφτη 24 ώρες – 22940 28060

Απόφραξη αποχέτευσης Πόρτο Ράφτη

Απόφραξη αποχέτευσης Πόρτο Ράφτη

Αν νομίζετε ότι έχετε βουλωμένη αποχέτευση καλέστε την Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη στο 22940 28060

Τα προβλήματα μιας αποχέτευσης μπορεί να οφείλονται σε μια σειρά από αιτίες, όπως συσσώρευση υπολειμμάτων τροφίμων, λίπη, φύλλα και ρίζες δέντρων, χαρτιά και μωρομάντηλα, διάφορα ξένα αντικείμενα, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά προβλήματα, κ.α.

Όταν ένα μπλοκάρισμα προκαλεί προβλήματα στην ιδιοκτησία σας είναι απόλυτα λογικό να θέλετε να επιλυθούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη προσφέρει 2 βασικές λύσεις για την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων:

  • 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης

Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες και στόχος μας είναι να είμαστε στον χώρο σας άμεσα! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι τεχνικοί μας να μην αποφράξουν και να μην επιλύσουν το πρόβλημα. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου ένα βούλωμα επιμένει τότε χρειάζεται να επέμβουμε κάνοντας χρήση της κάμερας, όπου θα επιθεωρήσουμε το εσωτερικό των αποχετεύσεων για να βρούμε την ακριβή αιτία.

  • Προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση

Ένα προγραμματισμένο προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης αποχέτευσης συμβάλλει αποφασιστικά στην αποφυγή μπλοκαρισμάτων, που μπορεί να οδηγήσει σε υλικές ζημιές και πλημμύρες, να απειλήσει την υγεία σας, σε προφανή ταλαιπωρία και φυσικά σε δαπάνες που ούτε καν φανταζόσασταν.

Δουλεύουμε μαζί σας και συνεννοούμαστε για τις επισκέψεις μας στην ιδιοκτησία σας τις ώρες και τις ημέρες που σας βολεύουν. Ο αριθμός των επισκέψεών μας εξαρτάται από τις ανάγκες, την χρήση, την παλαιότητα αλλά και τις απαιτήσεις του ακίνητου σας.

Οι μηχανικοί μας θα επιθεωρήσουν και θα καθαρίσουν το σύστημα αποστράγγισης χωρίς την παραμικρή ενόχληση, αποφεύγοντας τελικά τα προβλήματα που συνδέονται με μειωμένη ροή και μπλοκαρίσματα.

Επιθεώρηση με κάμερα Πόρτο Ράφτη

Στο 90% των περιπτώσεων, τα προβλήματα αποχέτευσης επιλύονται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, αν η αιτία της απόφραξης δεν είναι άμεσα σαφής, με την κάμερα διάγνωσης μπορούμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά και να προσδιορίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να υπήρξε μετακίνηση του εδάφους, οι ρίζες των δέντρων να έχουν μπει στην αποχέτευση, η αποχέτευση να έχει σπάσει ή να έχει ραγίσματα, είδη οικιακής χρήσης να έχουν πέσει μέσα στην αποχέτευση.

Η ομάδα της Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη αποτελείται από τεχνικούς που είναι εκπαιδευμένοι και ικανοί να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο. Τα κινητά μας συνεργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι κάμερες βρίσκονται στα φορτηγά μας για αυτό και αν χρειαστεί η εργασία θα γίνει επιτόπου και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οι μηχανικοί ενσωματώνουν σε ένα ειδικό καλώδιο μια κάμερα όπου έχει σύστημα φωτισμού και μεταδίδει αυτόματα σε μια οθόνη το εσωτερικό της αποχέτευσης. Όλη αυτή η διαδικασία καταγράφεται και μπορεί να σας δοθεί η αποθηκευμένη σε εξωτερική μνήμη.

Η επιθεώρηση με κάμερα είναι η νούμερο ένα διαδικασία για να εντοπίσουμε με ακρίβεια την θέση και το είδος του προβλήματος.

Αν νομίζετε ότι έχετε βουλωμένη αποχέτευση τότε δράστε γρήγορα και καλέστε την Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη & Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη για ότι και αν χρειαστείτε.

 

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Πάντα διπλά σας για την τάχιστη εξυπηρέτηση σας.

Σχόλια

σχόλια

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top