ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

2294 028 060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ. «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεών σας. Καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τους απροσδόκητους κινδύνους στις αποχετεύσεις και τους αγωγούς σας. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε προσκληθεί στο σπίτι σας για να εκτελέσουμε μια πολύ απαραίτητη υπηρεσία και, ως «καλεσμένοι σας», οι τεχνικοί μας συμπεριφέρονται με έναν εξαιρετικά επαγγελματικό τρόπο και διατηρούν έναν καθαρό και ασφαλή χώρο εργασίας. Σας παρέχουμε επίσης μια εκτίμηση πριν ξεκινήσουμε τη δουλειά, ώστε να γνωρίζετε πόσο χρόνο εργασίας θα χρειαστούμε και πόσος θα είναι το κόστος. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι άλλη μια έκπληξη.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Με έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Σαρωνίδα, σας παρέχουν τις πιο επαγγελματικές και πιο οικονομικές λύσεις αποφράξεων όλο το 24ωρο! Τα οχήματα του στόλου μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τους απαραίτητους μηχανισμούς για την επιτυχή αντιμετώπιση και σίγουρη αποτελεσματικότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα βουλώματα σε οποιοδήποτε βάθος του αποχετευτικού δικτύου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Σαρωνίδα
  • Απόφραξη Νεροχύτη στη Σαρωνίδα
  • Απόφραξη Υδρορροής στη Σαρωνίδα
  • Απόφραξη Τουαλετών στη Σαρωνίδα
  • Απόφραξη Σιφωνιού στη Σαρωνίδα
  • Καθαρισμός Φρεατίων στη Σαρωνίδα
  • Ξεβούλωμα νεροχύτη στη Σαρωνίδα
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Σαρωνίδα
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Σαρωνίδα
  • Αντλήσεις υδάτων στη Σαρωνίδα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ | Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να ξεβουλώσω το νιπτήρα ή το νεροχύτη χωρίς την βοήθεια κάποιου επαγγελματία;

Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και αλατιού μπορεί να βοηθήσει να ξεμπλοκάρει μια αποχέτευση. Τα δύο αυτά υλικά δημιουργούν μία χημική αντίδραση που μπορεί να βοηθήσει να ξεβουλώσει τα σχετικά ήπια μπλοκαρίσματα, όχι όμως από τρίχες. Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι αλάτι και 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ρίξτε το μίγμα στον φραγμένο σωλήνα σας. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίξτε ζεστό νερό για να ξεπλύνετε.

Πως χρησιμοποιώ τη βεντούζα για να ξεμπλοκάρω τη μπανιέρα;

Ο στόχος της βεντούζας είναι να απορροφήσει την απόφραξη. Γεμίστε την μπανιέρα με τουλάχιστον 10 εκατοστά νερό έτσι ώστε να μπορεί βυθισθεί όλο το πώμα της μπανιέρας με νερό, αλλά και το μπολ (κάτω μέρος) της βεντούζας. Αυτό γίνεται γιατί η βεντούζα παίρνει δύναμη αναρρόφησης από το νερό αλλά και το νερό επίσης δημιουργεί κενό αέρος το οποίο απαιτείται για να δημιουργηθεί πίεση.
Τοποθετήστε το μπολ της βεντούζας πάνω από την τρύπα αποστράγγισης της μπανιέρας και αρχίστε να κουνάτε την βεντούζα πάνω και κάτω έντονα περίπου 10 φορές. Επαναλάβετε μερικές φορές όλο τον κύκλο και αν δεν λυθεί το πρόβλημα, θα πρέπει να προχωρήστε σε άλλες μεθόδους.

Είναι εντάξει αν αφήσω μια τουαλέτα βουλωμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Εάν έχετε ένα δεύτερο μπάνιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρωί, τότε το να αφήσετε ένα φράγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι λιγότερο επικίνδυνο. Αλλά αν έχετε μόνο μία τουαλέτα στο σπίτι σας, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να μας καλέσετε πριν το πρωί.

Αποφράξεις στη Σαρωνίδα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Σαρωνίδα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Σαρωνίδα και σε όλα τα ανατολικά προάστια.






    ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ – Infographic

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Η εμπειρία που κατέχουμε σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς εντοπίζουν άμεσα τα φράγματα της αποχέτευσης και τα διασπούν με μεγάλη ευκολία. Διαθέτουμε ειδικούς ηλεκτρομηχανικούς περιστροφικούς μηχανισμούς οι οποίοι διαλύουν και τις πιο σκληρές συσσωματώσεις υλικών με τον άριστο χειρισμό των τεχνικών μας. Πέρα τούτου, με τον πιεστικό μηχανισμό υδροβολής εισερχόμαστε βαθιά μέσα στο σωλήνα και τον καθαρίζουμε ενδελεχώς απομακρύνοντας οποιεσδήποτε συσσωρεύσεις.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

    Η λειτουργία της κάμερας αποχέτευσης

    Ειδικά κατασκευασμένα αδιάβροχα φίδια βιντεοκάμερας σπρώχνονται μέσα από έναν αγωγό για να ολοκληρώσουν μια οπτική επιθεώρηση των γραμμών αποχέτευσης και άλλων δυσπρόσιτων σωλήνων. Αυτό περιλαμβάνει σωλήνες που είναι υπόγειοι, εγκλωβισμένοι σε σκυρόδεμα, πίσω από τοίχους και κάτω από τα θεμέλια του σπιτιού σας. Οι επιθεωρήσεις σωλήνων βίντεο εξαλείφουν τις εικασίες για προβλήματα που κρύβονται μέσα στους σωλήνες.

    Διαδικασία ελέγχου αποχέτευσης με κάμερα

    Ο εκπαιδευμένος ειδικός μας στις αποχετεύσεις εισάγει μια εύκαμπτη ράβδο στον σωλήνα. Αυτή η ράβδος είναι εξοπλισμένη με βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στην άκρη της. Η εύκαμπτη ράβδος επιτρέπει στην κάμερα να ταξιδεύει μέσω του σωλήνα ενώ στέλνει ένα σήμα βίντεο πίσω σε μια οθόνη. Ο τεχνικός μπορεί να επιθεωρήσει ολόκληρο το μήκος ενός αγωγού και να κάνει μια ψηφιακή καταγραφή της επιθεώρησης για μελλοντική αναφορά.

    Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με φωτεινά φώτα LED που φωτίζουν πλήρως το εσωτερικό του σωλήνα για να αποκαλύψουν τυχόν ρωγμές, πηγές απόφραξης ή δομικά προβλήματα. Ένας ραδιοπομπός μέσα στην κάμερα καταγράφει το υπόγειο βάθος και την ακριβή φυσική θέση τυχόν ελαττωμάτων ή εμποδίων στον σωλήνα. Αυτό επιτρέπει μας επιτρέπει να διαγνώσουμε με ακρίβεια τυχόν προβλήματα και να παρουσιάσουμε τις διαφορετικές εκδοχές αντιμετώπισης.

    Τι προβλήματα μπορεί να διαγνώσει η κάμερα αποχέτευσης

    Η κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης επιτρέπει στον τεχνικό μας να δει τυχόν προβλήματα στις σωληνώσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διείσδυση ρίζας, ρωγμές, τρυπήματα, διάβρωση ή κακή ευθυγράμμιση τμημάτων σωλήνων. Η κάμερα θα αναγνωρίσει επίσης τη συσσώρευση λίπους, τις διαρροές και τα βουλώματα. Μια επακόλουθη επιθεώρηση βίντεο μπορεί να διεξαχθεί μετά τις εργασίες για να επαληθευτεί ότι ο αγωγός έχει ξεβουλώσει και καθαριστεί σωστά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    Τι ΠΡΕΠΕΙ και τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε σε ένα βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας ή νιπτήρα μπάνιου

    Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δε σκέφτονται ποτέ να συντηρήσουν τους νεροχύτες ή τους νιπτήρες, τουλάχιστον όχι μέχρι να αρχίσουν να στραγγίζουν οδυνηρά αργά και να γεμίζουν με βρώμικο στάσιμο νερό. Δυστυχώς, οι νεροχύτες κουζίνας και μπάνιου είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα βουλώσουν μερικώς ή πλήρως. Η πλειονότητα των υπερχειλίσεων προέρχεται από την παγίδα U (σιφώνιο), η οποία είναι ο σωλήνας σχήματος U που βρίσκεται κάτω από το νεροχύτη – νιπτήρα. Αν και το σιφώνιο είναι απαραίτητο για να σταματήσει η διαρροή της δυσοσμίας από την αποχέτευση στο σπίτι σας, η κυρτή μορφή του σωλήνα μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο. Τα συστήματα αποστράγγισης επισκευάζονται εύκολα χωρίς επαγγελματική βοήθεια όταν το βούλωμα είναι ήπιο. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να εξοικονομήσετε χρόνο και να αποφύγετε δαπανηρά λάθη όταν ξεβουλώνετε έναν νεροχύτη – νιπτήρα. Αν δε θέλετε να το κάνετε μόνοι σας είμαστε πάντα δίπλα σας όταν μας χρειαστείτε.

    Ξεπλύνετε το νεροχύτη – νιπτήρα που αποστραγγίζει αργά με ζεστό νερό

    Τα υπολείμματα φαγητού μπορεί να αφήσουν συσσώρευση λίπους στους σωλήνες αποχέτευσης, ειδικά εάν η αποχέτευση είναι συνδεδεμένη με σκουπιδοφάγο. Εάν υποψιάζεστε ότι τα υδραυλικά του νεροχύτη που αποστραγγίζουν αργά είναι επενδεδυμένα με λιπαρή λάσπη, ρίξτε περίπου μια κουταλιά της σούπας σαπούνι πιάτων και μια μεγάλη κατσαρόλα με ζεστό νερό στην αποχέτευση. Το ζεστό νερό θα πρέπει να κάνει το λίπος να σπάσει και να διαλυθεί αρκετά ώστε να ξεβουλώσει ο νεροχύτης. Φροντίστε να μην πετάτε υπολείμματα λαδιού ή τροφών στο σκουπιδοφάγο ή στην αποχέτευση του νεροχύτη.

    Μην προσθέτετε νερό σε τελείως φραγμένη αποχέτευση

    Σταματήστε τη βρύση! Εάν το στάσιμο νερό στον νεροχύτη σας δε στραγγίζει καθόλου, το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε περισσότερο νερό. Η πρόσθετη πίεση του νερού δε θα ξεπλύνει στην πραγματικότητα το μπλοκάρισμα και θα πρέπει να το διασώσετε πριν επιχειρήσετε μια πιο αποτελεσματική μέθοδο αποφράξεως.

    Σκεφτείτε  δύο φορές πριν χρησιμοποιήσετε καυστικά χημικά

    Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού αναζητούν ένα χημικό καθαριστικό αποχέτευσης όταν ανακαλύπτουν έναν βουλωμένο νεροχύτη – νιπτήρα, αλλά αυτές οι καυστικές λύσεις μπορούν να μαλακώσουν τους σωλήνες PVC, ακόμη και να καταστρέψουν παλαιότερους μεταλλικούς σωλήνες. Και μετά υπάρχει η βλάβη που ενδέχεται να προκαλέσει σε εσάς. Αδέσποτα χημικά πιτσιλίσματα μπορεί να κάψουν το δέρμα και τα μάτια σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα εμπορικό καθαριστικό αποχέτευσης, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα βιοδιασπώμενο, το οποίο χρησιμοποιεί ένζυμα για να τρώει τα φράγματα. Αυτές οι βιοδιασπώμενες επιλογές δε λειτουργούν τόσο γρήγορα όσο τα χημικά καθαριστικά, αλλά είναι ασφαλέστερα και θα προστατεύσουν τους σωλήνες σας.

    Μην αγνοείτε το πώμα – φίλτρο στην οπή αποστράγγισης

    Τα πώματα και τα φίλτρα είναι κοινά προβληματικά σημεία στους νεροχύτες του μπάνιου, καθώς τα μαλλιά μπορούν εύκολα να τυλιχτούν γύρω από το σουρωτήρι και να παγιδεύσουν υπολείμματα σαπουνιού. Για να χαλαρώσετε αυτό το είδος φράγματος, λυγίστε ένα στιβαρό σύρμα για να σχηματίσετε ένα γάντζο στο ένα άκρο. Αφαιρέστε το πώμα, εάν χρειάζεται, στρίβοντάς το αριστερόστροφα, τραβώντας το προς τα πάνω ή χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι για να το ξεκουμπώσετε. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σύρμα στην αποχέτευση του νεροχύτη, στρίψτε και τραβήξτε το μπλοκάρισμα προς τα έξω.

    Δοκιμάστε ένα έμβολο σε ελαφριά βουλώματα

    Εάν το φράξιμο βρίσκεται στον σωλήνα αποχέτευσης, ίσως μπορείτε να το χαλαρώσετε με ένα τυπικό έμβολο κυπέλλου. Μερικά βουλώματα χρειάζονται απλώς μια επιπλέον «ώθηση» για να κινηθούν! Βεβαιωθείτε ότι ο νεροχύτης περιέχει μερικά εκατοστά νερό και φράξτε την αποχέτευση υπερχείλισης με ένα βρεγμένο πανί για να μη διαρρεύσει νερό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την αναρρόφηση από καουτσούκ απευθείας πάνω από την αποχέτευση του νεροχύτη και βυθίστε σταθερά πάνω-κάτω.

    Μη Βυθίζετε με Υπερβολική Δύναμη τη βεντούζα

    Εάν οι προσπάθειες αποτύχουν να αφαιρέσουν το φράξιμο του νεροχύτη σας, μην πιέζετε το θέμα. Και στο ίδιο πνεύμα, αποφύγετε τη χρήση κύστης αποστράγγισης, γνωστό και ως φυσητήρας, αυτό το εξάρτημα σωλήνα κήπου εισάγεται απευθείας στην αποχέτευση και χρησιμοποιεί πίεση νερού για να τον καθαρίσει. Σε αντίθεση με τις παγίδες αποχέτευσης μπανιέρας και ντους, οι οποίες είναι μόνιμα συνδεδεμένες, οι παγίδες αποστράγγισης νεροχύτη συνδέονται με περιστρεφόμενους συνδέσμους. Η υπερβολική πίεση μπορεί να καταστρέψει τη σύνδεση της γραμμής αποστράγγισης, με αποτέλεσμα διαρροές ή κατεστραμμένο σιφώνι.

    Δοκιμάστε την ατσαλίνα

    Το φίδι αποστράγγισης, ή ο κοχλίας, διαθέτει ένα μακρύ τυλιγμένο καλώδιο με γάντζο ή αιχμηρό κόφτη στο άκρο. Για να χρησιμοποιήσετε ένα φίδι αποστράγγισης, αφαιρέστε το φίλτρο του νεροχύτη – νιπτήρα και τοποθετήστε το άκρο του τρυπανιού προς τα κάτω στον σωλήνα και στρίψτε τη μανιβέλα χειρός, η οποία απελευθερώνει το συρμάτινο καλώδιο. Συνεχίστε να εισάγετε περισσότερο το φίδι στην αποχέτευση μέχρι να νιώσετε αντίσταση — αυτό σηματοδοτεί ότι έχετε φτάσει στο φράγμα. Περιστρέψτε τον κοχλία για να σπάσει το μπλοκάρισμα.

    Μη χτυπάτε δυνατά το φράγμα

    Εάν ο κοχλίας σας χτυπήσει σε απόφραξη, μη χτυπάτε με δύναμη το φράγμα. Αυτή η κίνηση μπορεί να καταστρέψει τους συνδετήρες ή τους σωλήνες του σιφωνίου σας. Τα εμπόδια που δεν μπορούν να απομακρυνθούν με κοχλία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετική μέθοδο.

    Αφαιρέστε το σιφώνιο για να καθαρίσετε τα επίμονα φράγματα

    Η πλειονότητα των βουλωμάτων του νεροχύτη συμβαίνουν στο σιφώνιο κάτω από τον νεροχύτη – νιπτήρα έχει συνήθως σχήμα U. Η αφαίρεση της παγίδας μπορεί να είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χαλαρώσετε την εμπλοκή. Βγάλτε το υπερβολικό νερό από το νεροχύτη – νιπτήρα και, στη συνέχεια, τοποθετήστε έναν κουβά κάτω από τους σωλήνες αποχέτευσης (καθώς η παγίδα συγκρατεί νερό και θα το απελευθερώσει όταν ξεβιδωθεί). Στρίψτε τους συνδέσμους χαλαρά και αφαιρέστε την παγίδα. Από εδώ, μπορείτε να αφαιρέσετε το φράγμα με το χέρι φορώντας γάντια.

    Μη διστάσετε να μας καλέσετε

    Εάν οι μέθοδοι που αναφέρονται εδώ δεν επιλύσουν το πρόβλημα, μπορεί να αντιμετωπίζετε φράξιμο σε άλλο σημείο του συστήματος αποχέτευσης του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί να απαιτεί τη βοήθεια ενός επαγγελματία τεχνικού. Η εσφαλμένη εργασία με άγνωστα εργαλεία θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στις γραμμές αποχέτευσης, επομένως είναι καλύτερο να καλέσετε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας όταν δεν είστε σίγουροι.

    Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων οχημάτων, με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των ανατολικών προαστίων για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι μία ξεχωριστή εργασία από την απόφραξη αποχέτευσης και εφαρμόζεται είτε μετά από την απόφραξη είτε για προληπτική συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης, προσφέρουμε συμβόλαια συντήρησης με οικονομικά πακέτα ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Καλέστε μας για λεπτομερείς πληροφορίες και ξεχάστε μια για πάντα τα αποχετευτικά προβλήματα.

    Μετά από οποιουδήποτε μεγέθους πλημμύρα επεμβαίνουμε άμεσα για άντληση υδάτων με ισχυρές αντλίες. Προσεγγίζουμε δύσβατες περιοχές και δυσπρόσιτους χώρους με τους έμπειρους τεχνικούς μας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΣΑΡΩΝΙΔΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

    ΓλυφάδαΛαγονήσιΒάρκιζαΒουλιαγμένη

    Εκτός από αποφράξεις στη Σαρωνίδα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

    Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

    Κατακάθια καφέ

    Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

    Τσόφλια αυγών

    Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

    Λίπος και λάδια

    Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

    Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

    Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

    Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

    Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Προφυλακτικά

    Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

    Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

    Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

    Περιττώματα γάτας

    Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

    Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

    Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

    1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
    2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
    3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

    Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

    Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

    Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

    1. Ζεστό νερό

    1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
    2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
    3. Περίμενε 5 λεπτά
    4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

    2. Λευκό ξύδι

    1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
    2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
    3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

    3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

    1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
    2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
    3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
    4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

    Ελέγξτε το σιφώνι

    Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

    Ελέγξτε τα ακόλουθα:

    Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

    Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

    Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.