ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Ειδικευόμαστε στις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Αντιμετωπίζουμε όλα τα είδη των βουλωμάτων με χρήση σύγχρονου αποφρακτικού και καθαριστικού τεχνολογικού εξοπλισμού. Παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων σε περίπτωση πλημμυρισμένου χώρου είτε από διαρροή είτε από ξαφνική νεροποντή.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο από την ίδια την εταιρεία η οποία κουβαλάει σαράντα και πλέον χρόνια εμπειρίας στον αποχετευτικό τομέα. Το διαρκές ενδιαφέρον μας για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στις αποχετεύσεις συνοδεύει την εμπειρία μας με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Τα οχήματα του στόλου μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων οποιουδήποτε τύπου.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που δεν μπορούν να περιμένουν, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ προσφέρει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24 ωρών, 365 ημέρες το χρόνο. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να καθαρίσετε ένα φραγμένο σωλήνα αποστράγγισης σε ένα σπίτι ή ένα κτίριο άμεσα. Μπορείτε να βασιστείτε στη γνώση και την αποτελεσματικότητα που διαθέτουμε σε οποιοδήποτε βούλωμα, όσο δύσκολο και αν είναι.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Απόφραξη Νεροχύτη στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Απόφραξη Υδρορροής στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Απόφραξη Τουαλετών στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Απόφραξη Σιφωνιού στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Καθαρισμός Φρεατίων στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Μια βουλωμένη αποχέτευση είναι μια ενόχληση, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι ή πότε συμβαίνει. Ένας φραγμένος νιπτήρας μπάνιου ή ένας νεροχύτης κουζίνας ή ένα αργό ντους, μπανιέρα ή σιφόνι δαπέδου είναι εξίσου ενοχλητικό με το μπλοκάρισμα της κύριας αποχέτευσης ή την πλημμύρα στο υπόγειο. Ποτέ δεν είναι καλή στιγμή. Η μόνη διαφορά είναι εάν είναι προτεραιότητα να διορθώσετε αμέσως την αποχέτευση ή όχι.

Δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά ένας βουλωμένος σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει πλημμύρες και σοβαρές ζημιές στο ξύλινο δάπεδο, τις οροφές και στις περιοχές στις οποίες διέρχεται. Η ζημιά από πλημμύρες από το δίκτυο αποχέτευσης ή από ένα σωλήνα μπορεί να προκαλέσει θέματα υγιεινής από τα βακτήρια και τη μούχλα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ | Συχνές ερωτήσεις

Πώς θα ξεβουλώσω μία βουλωμένη μπανιέρα με φυσικό τρόπο;

Ξεκινήστε ρίχνοντας μια κατσαρόλα με αρκετά ζεστό νερό (όχι βραστό) στην αποχέτευση. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι νερό με ξίδι. Καλύψτε με την τάπα αποστράγγισης και περιμένετε 5 έως 10 λεπτά. Ρίξτε ξανά ζεστό νερό στην αποχέτευση.

Τι πρέπει να κάνω με τις ρίζες στην αποχέτευση μου;

Οι περισσότεροι οικιακοί υπόνομοι είναι άνω των 40 ετών. Στο σπίτι σας, η αποχέτευση απαιτεί μία τακτική συντήρηση. Εάν έχετε ρίζες στην αποχέτευση, ίσως χρειαστεί να την συντηρείτε κάθε δύο χρόνια. Ο ειδικός τεχνικός μας μπορεί να σας παράσχει συμβουλές και οδηγίες ανάλογα με την περίπτωση καθώς παίζει ρόλο η θέση της εισβολής των ριζών αλλά και η διατομή του σωλήνα.

Θα προκληθεί ζημιά στους σωλήνες κατά την απόφραξη;

Ξεχάστε την πρόκληση φθοράς ή ζημιάς των σωληνώσεων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιαίτερα έμπειρους και προσεκτικούς τεχνικούς που χειρίζονται εξαιρετικά τα μηχανήματα απόφραξης. Η επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού απόφραξης ανάλογα με την κάθε περίπτωση είναι κάτι που το κατέχουμε πλήρως.

Αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλων παραγόντων. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Βάρη και σε όλα τα νότια προάστια.






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με την κύρια αποχέτευσή τους. Όταν συμβεί αυτό, η επιθεώρηση της κάμερας αποχέτευσης χρησιμοποιείται ως βασικό διαγνωστικό εργαλείο. Οι κάμερες διάγνωσης χρησιμοποιούν οπτικές ίνες και είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται εύκολα στους σωλήνες αποχέτευσης.

    Εκτός την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα, που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό της φύσης και της θέσης του προβλήματος, εφαρμόζουμε και καθαρισμό των φρεατίων και των υδρορροών με τη μέθοδο υδροβολής με υψηλή πίεση νερού. Οι πίδακες νερού υψηλής πίεσης χρησιμοποιούνται επίσης για να απομακρύνουν ρίζες δέντρων και άλλα συντρίμμια, ώστε να καθαριστεί ο αποχετευτικός αγωγός.

    Τα μπλοκαρίσματα στην αποχέτευσή σας μπορούν να προκληθούν από λίπη, τρίχες, ρίζες δέντρων και φύλλα, πέτρες, διάφορα ξένα αντικείμενα, και πολλά άλλα υλικά είτε ατομικής χρήσης είτε περιβαλλοντικού παράγοντα. Η ομάδα μας μπορεί να καθαρίσει βουλωμένες αποχετεύσεις χρησιμοποιώντας πολλές και διαφορετικές τεχνικές.

    Τι είναι η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

    Πρόκειται για μια διαδικασία όπου καλείτε σε εταιρεία υπηρεσιών αποχετεύσεων με ειδικευμένο προσωπικό για να εκτελέσετε μια επιθεώρηση μέσω των σωληνώσεων της αποχέτευσης με τη βοήθεια μίας μικροσκοπικής, κάμερας διάγνωσης.

    Το βίντεο μπορεί να ερευνήσει τις γραμμές της αποχέτευσης σας (τους σωλήνες που οδηγούν από τις μπανιέρες και τις βρύσες στην κύρια γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού) ή κάτω από την γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού (ο μεγαλύτερος σωλήνας που οδηγεί από το σπίτι στο δημόσιο δίκτυο αποχέτευσης στο δρόμο). Στο τέλος της γραμμής υπάρχει μια κάμερα που σας επιτρέπει να δείτε τη αποχετευτική γραμμή σε κοντινή απόσταση και λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο.

    Μπορεί να χρειαστεί μια επιθεώρηση βίντεο εάν σχεδιάζετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας ή το μπάνιο. Λόγω των μεγάλων ποσοτήτων των αποβλήτων, ίσως θελήσετε να επιθεωρήσετε τη γραμμή αποχέτευσης για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες σας.

    Τυπικά, όμως, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών καλούν για μια επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα, μόνο εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όπως ένα μπλοκάρισμα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα χημικά, καθαριστικά υγρά απόφραξης.

    Απόφραξη με κάμερα στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ«ΒΛΑΧΟΣ»

    Η διατήρηση ενός καθαρού αποχετευτικού συστήματος σε οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση είναι ένα σημαντικό μέρος της διασφάλισης ότι οι σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν σωστά και δεν έχουν διαρροές. Προσφέρουμε υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων της Αττικής.

    Οι επιθεωρήσεις σωλήνων με κάμερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλα ζητήματα αποχέτευσης και είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο κατά τον εντοπισμό της πηγής του προβλήματος. Οι έμπειροι τεχνικοί καθαρισμού αποχέτευσης απλώς εισάγουν τη μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα σε μια αποχέτευση κοντά στην περιοχή του προβλήματος, η οποία στη συνέχεια μας επιτρέπει να κοιτάξουμε μέσα σε όλο το μήκος του σωλήνα για να ελέγξουμε τα φράγματα, τη διείσδυση ριζών δέντρων ή άλλα θέματα, όπως η μετατόπιση των σωλήνων με την πάροδο του χρόνου.

    Οι υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετεύσεων μπορούν να απαλλάξουν τους αγωγούς σας από τα συντρίμμια ή οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει μπλοκάρισμα του συστήματος αποχέτευσης και οι επιθεωρήσεις με κάμερα μπορούν να εντοπίσουν αποτελεσματικά την πηγή οποιουδήποτε προβλήματος αποχέτευσης χωρίς να καταστρέψουμε τοίχους ή δάπεδα. Καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς ,μας σήμερα για όλες τις ανάγκες ελέγχου με κάμερα.

    Μόλις εντοπίσουμε το πρόβλημα, μπορούμε να καθορίσουμε την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Συνήθως, το βίντεο χρησιμοποιείται σε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για να διασφαλιστεί ότι η γραμμή είναι εντελώς απαλλαγμένη από απορρίμματα μόλις καθαριστεί επαγγελματικά. Καλέστε την μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία αυτή και πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας ωφελήσουν.

    Τα πλεονεκτήματα της κάμερας

    Εκτός από τον εντοπισμό των μπλοκαρισμάτων στο σύστημα αποχέτευσης, η τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης έχει και άλλα πλεονεκτήματα για το σύστημα αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να ανιχνεύσει οποιοδήποτε αριθμό προβλημάτων στις γραμμές των σωληνώσεων και το σύστημα αποχέτευσης . Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά τα πλεονεκτήματα:

    1. Γρήγορες και αποτελεσματικές επιθεωρήσεις αποχετεύσεων
    2. Διάγνωση αργών αποχετεύσεων ή βουλωμάτων
    3. Ανίχνευση και αποκατάσταση διαρροών
    4. Εντοπισμός εισβολής ρίζας δέντρου
    5. Εντοπισμός θέσης ρωγμών ή οπών

    Αφού πραγματοποιήσουμε μια επιθεώρηση βίντεο των σωλήνων αποχέτευσης και αποστράγγισης, μπορούμε να διαπιστώσουμε εάν το ζήτημα που προκαλείτε προκαλείται από ένα φράξιμο στο σύστημα ή άλλο πρόβλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά μπορούν να αφαιρεθούν με μία από τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Χρησιμοποιούμε το πιο αποτελεσματικό μέσο για την απομάκρυνση όλων των απορριμμάτων στο σύστημα αποχέτευσης. Στη συνέχεια, κάνουμε μια άλλη σάρωση βίντεο για να σιγουρευτούμε ότι οι σωλήνες είναι διαυγείς και χωρίς μπλοκαρίσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας  όταν χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

    ΝίκαιαΚορυδαλλόςΝέα ΦιλαδέλφειαΆγιοι Ανάργυροι

    Εκτός από αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

    ΟΧΙ

    Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

    Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

    Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

    Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

    Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

    Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

    Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

    Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας