banner ad

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία Αποφράξεων Χαλάνδρι  ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1970 στην ευρύτερη περιοχή του Χαλανδρίου. Σήμερα ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα της, εξαπλώθηκε σε όλη την Αττική. Ασχολείται με σοβαρότητα και συνέπεια στο χώρο των αποφράξεων με ειδικά μηχανήματα και πιεστικά υψηλής πιέσεως.

Με το σύγχρονο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως αποφρακτικές εργασίες. Στόχος μας είναι πάντοτε η άψογη εξυπηρέτηση, η ταχύτητα καθώς και η διάθεση των ανθρώπων της εταιρείας Αποφράξεων Χαλανδρίου να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πάντα σε λογικές τιμές.

Αποφράξεις Χαλάνδρι – 210 66 65 999

αποφραξεις-χαλανδρι

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η Αποφρακτική Χαλάνδρι με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Χαλάνδρι με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Χαλάνδρι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Χαλάνδρι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Χαλάνδρι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδροροής Χαλάνδρι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Χαλάνδρι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Χαλάνδρι – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Χαλάνδρι – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Χαλάνδρι – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Χαλάνδρι – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Χαλάνδρι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Χαλάνδρι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Χαλάνδρι

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Χαλάνδρι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στο Χαλάνδρι και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Οι Αποφραξεις Χαλάνδρι δρουν πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Εργαζόμαστε ακόμα και τις αργίες, όλες τις ημέρες το χρόνο γιατί είμαστε παντός καιρού!

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας πενήντα χρόνια τώρα που ασχολούμαστε με αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Αποφραξεις Χαλάνδρι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Χαλάνδρι και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Χαλάνδρι

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Χαλάνδρι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Χαλάνδρι αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Χαλάνδρι προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Σχόλια

σχόλια

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top