ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Βριλήσσια 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Βριλήσσια 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Βριλήσσια 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Βριλήσσια - ΠΑΡΑΣΙΤΟ

Αν έχετε πρόβλημα με έντομα ή τρωκτικά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, επιτρέψτε στους ειδικούς της Απολυμάνσεις Βλάχος να χειριστούν το πρόβλημα και να σας απαλλάξουν μια για πάντα. Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε κάθε είδους οίκημα, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Αξιόπιστα και επαγγελματικά θα εξαφανίσουμε κάθε ανεπιθύμητο παράσιτο που έχει εισβάλει απρόσκλητο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Είτε πρόκειται για κατσαρίδες, αρουραίους ή ποντίκια, κοριούς, ψύλλους και οποιοδήποτε άλλο παράσιτο, μπορούμε να χειριστούμε και να επιλύσουμε τα πάντα. Για μας προέχει τόσο η ασφάλεια όσο και η επιτυχία. Βασικός μας κανόνας είναι η χρησιμοποίηση των ασφαλέστερων και των πιο αποτελεσματικών σκευασμάτων και μεθόδων επεξεργασίας που διατίθενται στην αγορά. Δεν θα είμαστε εμείς ικανοποιημένοι αν τα ενοχλητικά παράσιτα δεν εξαφανιστούν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στα Βριλήσσια
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος 

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Βριλήσσια

Καλέστε μας στο 210 66 65 999 να σας ενημερώσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία. Η επίσκεψη μας θα κανονιστεί με βάση το δικό σας χρόνο και την στιγμή που σας βολεύει. Μπορείτε να είστε ήσυχοι, με τις αποτελεσματικές και ασφαλείς τεχνικές μας θα αντιμετωπίσουμε ολοκληρωτικά ότι και αν συμβαίνει.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Βριλήσσια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 66 65 999
 • Απεντόμωση210 66 65 999
 • Μυοκτονία210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση απεντομωση για μυρμηγκιά

Ένας τεχνικός της Απολυμάνσεις Βριλήσσια θα εφαρμόσει ειδικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση των μυρμηγκιών, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ορισμένα δολώματα περιέχουν ρυθμιστές ανάπτυξης εντόμων που εμποδίζουν τα ανώριμα μυρμήγκια να γίνουν ενήλικες. Τα περισσότερα περιέχουν επιβραδυντικές τοξικές ουσίες που αναμιγνύονται με τρόφιμα. Αν τα μυρμήγκια αποδεχτούν το δόλωμα, μπορεί να φτάσουν, προσωρινά, σε μεγαλύτερο αριθμό. Η μάζα των μυρμηγκιών μπορεί να είναι ανησυχητική, αλλά να μην τα ψεκάσετε. Τα περισσότερα μυρμήγκια που παίρνουν το δόλωμα συχνά οδηγούν σε ταχύτερο και καλύτερο έλεγχο. Ο ψεκασμός των μυρμηγκιών καταστρέφει το σκοπό του δολώματος και μπορεί να παρατείνει το πρόβλημα.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Τα μυρμήγκια τρώνε το δόλωμα και το μεταφέρουν στη φωλιά. Εκεί τροφοδοτούν το δόλωμα σε άλλα μυρμήγκια, συμπεριλαμβανομένων των ανήλικων μυρμηγκιών και της βασίλισσας. Εάν γίνει επαρκή τοποθέτηση δολωμάτων και αρκετά μυρμήγκια φάνε το δόλωμα, η αποικία τελικά δεν θα μπορέσει να συντηρηθεί, αφού δεν θα επιβιώσουν αρκετοί εργάτες για να συλλέξουν τροφή. Πολλές τοποθετήσεις δολωμάτων μπορεί να απαιτούνται για την αντιμετώπιση μυρμηγκιών με μεγάλες αποικίες.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό. Απολυμάνσεις Βριλήσσια στο 210 66 65 999

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού. Απολυμάνσεις Βριλήσσια στο 210 66 65 999

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Βριλήσσια

Τα Βριλήσσια είναι Δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως στην Αττική. Καταλαμβάνουν έκταση 3,8 τ.χμ. και εμφανίζουν πληθυσμό 30.741 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011, με πυκνότητα της τάξεως των 7.972 ατόμων ανά τ.χμ.

Η περιοχή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά με το Πεντελικό όρος ενώ η δημιουργία του παραδοσιακού οικισμού ανάγεται στο 1930 στην περιοχή Πάτημα για την αποκατάσταση ακτημόνων προσφύγων καλλιεργητών, εντασσόμενος στα διοικητικά όρια της τότε Κοινότητος Χαλανδρίου σε κοντινή απόσταση από την Παλλήνη, την Αθήνα και την Κηφισιά.

πηγή: Wikipedia

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις Βριλήσσια στο 210 66 65 999

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση