ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Γαλάτσι 210 28 500 15

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Γαλάτσι 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Γαλάτσι 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Γαλάτσι - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Γαλάτσι

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Γαλάτσι. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Οι εργασίες μας παρέχονται σε οποιοδήποτε είδους οίκημα, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Μπορούμε να απαλλάξουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας από ποντίκια, αρουραίους, μυρμήγκια, κατσαρίδες, κοριούς, αράχνες, σαρανταποδαρούσες, μύγες, ψύλλους και μια σειρά από άλλα παράσιτα. Η αξιόπιστη ομάδα των απολυμαντών της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ, εργάζονται πολύ σκληρά και σας βοηθούμε στην εξολόθρευση οποιουδήποτε ανεπιθύμητου παρασίτου που έχει εισβάλλει στον χώρο σας.

Γιατί Απολυμάνσεις Γαλάτσι

Γιατί Απολυμάνσεις Γαλάτσι: Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Γαλάτσι Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Γαλάτσι Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Γαλάτσι στο 210 28 500 15  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Γαλάτσι - ΚΟΡΙΟΙ

Έχουμε τη γνώση, τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να εξολοθρεύσουμε τα παράσιτα από την πρώτη κιόλας φορά. Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες, προστατεύοντας ενεργά τις περιουσίες τους από πιθανά παράσιτα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια των εφαρμογών είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Για εμάς αυτό που προέχει είναι η υγιεινή και η ασφάλεια των ανθρώπων, των κατοικίδιων και του περιβάλλοντος.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Γαλάτσι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Γαλάτσι

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Γαλάτσι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ Γαλάτσι – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γαλάτσι – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Γαλάτσι

Απεντομώσεις Γαλάτσι: Οι Απεντομώσεις Γαλάτσι έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση απεντόμωση για μυρμηγκια Γαλατσι

Ένα σημαντικό όπλο στην αντιμετώπιση των παρασίτων είναι η σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων. Για τη διαχείριση των μυρμηγκιών αυτό σημαίνει να κρατάτε τα φυτά, τα λιπάσματα, την ξυλεία, τα καυσόξυλα και τα σκουπίδια μακρυά από το σπίτι σας, καθώς όλα αυτά προσελκύουν τα μυρμήγκια και τα έντομα που τρέφονται με μυρμήγκια. Η υγρασία προσελκύει επίσης έντομα, έτσι οι βρύσες και οι σωλήνες με διαρροή και οι ελαττωματικές ή βουλωμένες υδρορροές πρέπει να επισκευαστούν. Τα μυρμήγκια συνήθως εισέρχονται στα σπίτια σε αναζήτηση τροφής. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι στους εσωτερικούς χώρους τα τρόφιμα πρέπει να αποθηκεύονται σωστά.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ - Απολυμάνσεις Γαλάτσι
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Τα ειδικά, εντομοκτόνα σκευάσματα που σας προτείνει η Απολυμάνσεις Γαλάτσι είναι πραγματικά απίστευτα και αποτελεσματικά. Τα σκευάσματα αυτά και η σωστή χρήση τους μπορούν να εξαλείψουν τα προβλήματα των μυρμηγκιών και εφαρμόζονται σε στερεά, πηκτώδη και υγρή μορφή.

Μυοκτονίες Γαλάτσι

Μυοκτονίες Γαλάτσι: Η εταιρία μας Μυοκτονίες Γαλάτσι από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ. Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ Γαλάτσι η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Γαλάτσι

Μικροβιοκτονίες Γαλάτσι: Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Γαλάτσι από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές Μικροβιοκτονίες . Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Γαλάτσι και στα βόρεια προάστια

Το Γαλάτσι είναι δήμος ο οποίος ανήκει στα Βόρεια προάστια Αθηνών. Βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας, και είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου, αλλά και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες ταυτόχρονα. Καταλαμβάνει έκταση 4 τ.χλμ. και βρίσκεται περίπου 7 χλμ. βόρεια από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει στα βόρεια με τη Νέα Ιωνία, ανατολικά με τη Φιλοθέη και το Παλαιό Ψυχικό, ενώ στα νότια και δυτικά με τον Δήμο Αθηναίων. Έχει μέσο υψόμετρο 200 μ. και πληθυσμό 59.345 κατοίκους.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις Γαλάτσι στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Γαλάτσι

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση