ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό: Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στον ιστότοπο της εταιρείας μας, Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό. Εκτός από τις άριστα παρεχόμενες εργασίες μας, μας ενδιαφέρει η οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε τις ικανότητες να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Γιατί Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό Βλάχος

Γιατί Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό Βλάχος: Η Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και προσφερόμενων υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στο Νέο Ψυχικό αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Ειδικευόμαστε στην αντιμετώπιση και εξολόθρευση κάθε παρασίτου και δεσμευόμαστε απέναντί σας στην διατήρηση υψηλών προτύπων. Εξαιτίας της σκληρής δουλειάς μας και της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει, αισθανόμαστε ότι είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για τον χειρισμό όλων των προβλημάτων σας.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ – Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Νέο Ψυχικό Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Εγγυόμαστε τις εργασίες μας και την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρουμε από την πρώτη κιόλας φορά. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσαρμόσουμε κάθε εφαρμογή με βάση τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Σεβόμαστε τον χώρο σας και φερόμαστε όπως ακριβώς θα αντιμετωπίζαμε και το δικό μας σπίτι. Για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 66 65 999.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Νέο Ψυχικό – 210 66 65 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ Νέο Ψυχικό – 210 66 65 999
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ Νέο Ψυχικό – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέο Ψυχικό – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Νέο Ψυχικό

Απεντομώσεις Νέο Ψυχικό: Οι Απεντομώσεις Νέο Ψυχικό έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά. Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Νέο Ψυχικό Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Νέο Ψυχικό

Μυοκτονίες Νέο Ψυχικό: Η εταιρία μας Μυοκτονίες Νέο Ψυχικό Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Για την εταιρία μας Μυοκτονίες Νέο Ψυχικό Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολύμανση μυοκτονία για ποντίκια Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

Τα ποντίκια μπορούν να αναπαραχθούν όλο το χρόνο, αλλά όταν ζουν σε εξωτερικούς χώρους, αναπαράγονται κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ένα θηλυκό μπορεί να έχει 5 έως 10 γέννες ετησίως. Επομένως, οι πληθυσμοί των ποντικιών μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα υπό ιδανικές, γι’ αυτούς, συνθήκες, αν και η αναπαραγωγή και η επιβίωση των νέων μειώνονται αισθητά όταν ο πληθυσμός τους είναι πυκνός.

ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό
ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Τα οικιακά ποντίκια έχουν φυσικές δυνατότητες που τους επιτρέπουν να εισέλθουν στις δομές με το ροκάνισμα, την αναρρίχηση, το άλμα και το κολύμπι. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές τους ικανότητες και την προκύπτουσα ανάγκη σχεδιασμού δομών ανθεκτικών στα τρωκτικές, επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις …

Μελέτες δείχνουν ότι κατά τις καθημερινές δραστηριότητές του, ένας ποντικός ταξιδεύει κανονικά σε μια περιοχή με διάμετρο από 3 έως 9 μέτρα. Τα ποντίκια σπάνια ταξιδεύουν μακρύτερα από αυτό για να αποκτήσουν τροφή ή νερό. Λόγω της περιορισμένης κίνησης και της συμπεριφοράς σίτισης, οι οποίες διαφέρουν από εκείνες των αρουραίων, είναι πολύ πιο δύσκολο να ελεγχθούν σε ορισμένες καταστάσεις.

Μικροβιοκτονίες Νέο Ψυχικό

Μικροβιοκτονίες Νέο Ψυχικό: Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Νέο Ψυχικό από το 1970 ειδικεύεται και στις ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες . Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό και στα βόρεια προάστια

To Νέο Ψυχικό είναι συνοικισμός του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 10.901 άτομα και η έκτασή του ανέρχεται σε 1 χμ2 και είναι η μικρότερη και πιο πυκνοκατοικημένη ενότητα του Ψυχικού. Πρόκειται για μια μικρή συνοικία που αναπτύχθηκε πέριξ της τότε μικρής εκκλησίας της Αγίας Σοφίας. Αρχικά δημιουργήθηκε ως προέκταση του Παλαιού Ψυχικού, αν και πριν την δημιουργία ανεξάρτητης κοινότητας, ανήκε διοικητικά στον δήμο Χαλανδρίου.

Οι πρώτες κατοικίες οικοδομούνται από εύπορους Αθηναίους που μετακινούνται προς τα ανατολικά των Αθηνών, έπειτα από το πληθυσμιακό κύμα που δέχεται η Αθήνα και ο Πειραιάς κατά τη μικρασιατική καταστροφή το 1923, ενώ το 1946 αναγνωρίζεται ως αυτόνομη Κοινότητα Νέου Ψυχικού.Το 1982 συμπληρώνει 10.000 κατοίκους και αναγνωρίζεται ως Δήμος. Αργότερα παρατηρείται μια μετακίνηση αποστράτων στρατιωτικών προς τα αναπτυσσόμενα βορειοανατολικά προάστια και μείωση πληθυσμού. Παραδοσιακά η πόλη δέχεται πληθυσμό των σωμάτων ασφαλείας που μετακινούνται από τις βορειοανατολικές συνοικίες των Αθηνών, όπως το Κολωνάκι, του Γκύζη, Λ. Αλεξάνδρας, του Γουδή και τους Αμπελοκήπους.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση