ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στα Μελίσσια, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. Καλέστε μας και λύσατε το πρόβλημα που προέκυψε στην αποχέτευσή σας.  Οι τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ  ΒΛΑΧΟΣ» θα έρθουν άμεσα στον χώρο σας για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που προέκυψε στην αποχέτευσή σας. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη σε σιφόνι, απόφραξη στην μπανιέρα, καθαρισμό αποχέτευσης, διάγνωση με κάμερα ή οτιδήποτε άλλο στο αποχετευτικό σας δίκτυο!

Ασχολούμαστε με τις αποφράξεις πάνω από σαράντα χρόνια, φροντίζοντας να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο άψογος τεχνικός εξοπλισμός, αποτελούν δύο βασικά στοιχεία που λειτουργούν δραστικά στην άριστη παροχή υπηρεσιών. Η επαγγελματική ικανότητα, η συμπεριφορά των τεχνικών της εταιρείας και ο σύγχρονος εξοπλισμός καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της εταιρείας μας καθώς και την αποτελεσματικότητα των αποφρακτικών εργασιών.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Προσπαθούμε και κάνουμε τα πάντα για να μην ανησυχείτε για τίποτα. Μη διστάσετε να μας καλέσετε ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων! Καταλαβαίνουμε ότι το αποχετευτικό δίκτυο δεν πρόκειται ποτέ να μας ρωτήσει πότε θα βουλώσει. Δυστυχώς είναι η αλήθεια. Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να επιλυθεί άμεσα κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται ξαφνικά στο σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου και θα βρεθούμε δίπλα σας, την ώρα που μας έχετε ανάγκη, προσπαθώντας να προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα, με επαγγελματισμό και συνέπεια, χωρίς παράλληλα να σας αποσυντονίσουμε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στα Μελίσσια
  • Απόφραξη Νεροχύτη στα Μελίσσια
  • Απόφραξη Υδρορροής στα Μελίσσια
  • Απόφραξη Τουαλετών στα Μελίσσια
  • Απόφραξη Σιφωνιού στα Μελίσσια
  • Καθαρισμός Φρεατίων στα Μελίσσια
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στα Μελίσσια
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στα Μελίσσια
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στα Μελίσσια

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ | Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα κύρια συμπτώματα μιας βουλωμένης αποχέτευσης νεροχύτη;

Το πρώτο πρόβλημα που είναι πιθανό να παρατηρήσετε είναι η αργή αποστράγγιση. Όταν ανοίγετε τη βρύση, το νερό θα αργεί να κατεβαίνει στην αποχέτευση. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εάν αυτό δεν επιλυθεί, το νερό θα αρχίσει να ανεβαίνει και η αποστράγγιση τελικά θα σταματήσει εντελώς.

Γιατί επιστρέφει βρόμικο νερό στον νεροχύτη της κουζίνας μου;

Τα τρόφιμα, το λίπος, η βρομιά και οι τρίχες που συσσωρεύονται στους σωλήνες του νεροχύτη σας φράζουν την κύρια γραμμή. Εάν οι συσσωματώσεις φράξουν τη γραμμή αποχέτευσης, καλύπτουν το εσωτερικό του σωλήνα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της ροής του νερού και την επιστροφή των νερών στο νεροχύτη σας.

Τι δημιουργεί τα βουλώματα στις αποχετεύσεις στο μπάνιο;

Τα περισσότερα φράγματα αποχέτευσης του μπάνιου προκύπτουν όταν τα βρόμικα νερά από το πλύσιμο, το δέρμα που ξεφλουδίζει και οι τρίχες δεσμεύονται με υπολείμματα σαπουνιού στα τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η μάζα συσσωρεύεται και αυξάνει ενώ μειώνει τη ροή του νερού. Η κατάσταση επιβαρύνεται επίσης όταν πέφτουν αντικείμενα που δε διαλύονται ή διασπώνται στο νερό, όπως για παράδειγμα προϊόντα γυναικείας υγιεινής ή μωρομάντιλα.

Αποφράξεις στα Μελίσσια, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στα Μελίσσια;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στα Μελίσσια και σε όλα τα βόρεια προάστια.






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Διατηρούμε τη συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντί σας και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση σας. Είμαστε επαναστατικοί στον τομέα μας και μας διακρίνει ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός που έχουμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για 100% ικανοποιητικά αποτελέσματα.

    Έχουμε θέσει ως πρωταρχικό μας στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των τεχνικών μας, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και μεθόδους της τεχνολογίας του κλάδου των αποχετεύσεων, με ειδικά σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης, σε θέματα αποκλειστικά για τα αποχετευτικά συστήματα, ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη των προσδοκιών σας. Το πρόβλημά σας θα επιλυθεί σίγουρα, εγγυημένα και με ασφάλεια και το αποχετευτικό σας δίκτυο θα λειτουργεί σαν καινούργιο.

    • Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.
    • Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη στα Μελίσσια και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.
    • Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.
    • Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

    Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας;
    Μη χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Βλάχος στα Μελίσσια με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

    • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
    • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
    • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

    Εκτός από αποφράξεις στα Μελίσσια εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

    ΟΧΙ

    Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

    Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

    Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

    Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

    Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

    Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

    Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

    Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας