ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Υπηρεσίες

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Αποφράξεις Υπηρεσίες

Αποφράξεις Υπηρεσίες
Αποφράξεις Υπηρεσίες

Αποφράξεις υπηρεσίες

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Βλάχος, είναι εξειδικευμένη στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς φρεατίων και σιφονιών καθώς και αγωγούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στον χώρο των αποχετεύσεων από το 1970 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε. Αποφράξεις Υπηρεσίες

Τα συνεργεία συντήρησης και απόφραξης διακρίνονται για το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα υλικά, εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική.

Τακτική συντήρηση: Το μυστικό για να μην χρειαστείτε απόφραξη ποτέ

Η αποχέτευση μπορεί να βουλώσει ανά πάσα στιγμή, αν δεν έχετε προνοήσει για τακτική προληπτική συντήρηση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και αιτίες που η αποχέτευση φτάνει σε κρίσιμο σημείο. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί, τα συνεργεία της Αποφράξεις Βλάχος έχοντας στα φορτηγά τους όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, έρχονται και σας απαλλάσσουν γρήγορα και χωρίς αναστάτωση.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως είναι:

  • – Στην περίπτωση που έχει βουλώσει η λεκάνη δεν χρειάζεται να την βγάλουμε. Με το κατάλληλο μηχάνημα κάνουμε την απόφραξη και βγάζουμε το αντικείμενο.
  • – Σιφώνια δαπέδων και απόφραξη σιφωνίων δαπέδων (με σχαράκι μπάνιου)
  • – Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
  • – Αποφράξεις μπανιέρας
  • – Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • – Όρθιων στηλών

Λοιπές υπηρεσίες αποφράξεων

Με την ολοκλήρωση κάθε εργασίας, ο χώρος θα είναι πιο καθαρός από πριν. Σε κάθε σπίτι, επιχείρηση ή δημόσια υπηρεσία, εκτός από το οριζόντιο δίκτυο της αποχέτευσης υπάρχει και εκείνο το ξεχωριστό δίκτυο των όμβριων υδάτων (υδρορροές) το οποίο συλλέγει τα νερά από την βροχή και τα νερά που ρίχνουμε στα μπαλκόνια μας.

Δύο φορές τον χρόνο, ιδίως το φθινόπωρο και την άνοιξη θα πρέπει να γίνεται συντήρηση. Και αυτό γιατί πέφτουν διάφορα αντικείμενα, όπως μανταλάκια αλλά και φύλλα, χώμα διότι πέφτουν φύλλα, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υδρορροές.

Όταν το δίκτυο των ομβρίων δεν το προσέχετε και δεν το συντηρείτε ποτέ, με μια μεγάλη βροχή ή αν είναι κάτι ήδη επιβαρυμένο, θα πλημμυρίσετε, τα νερά θα μπουν στο σπίτι σας και το κόστος και το άγχος θα είναι πολύ μεγαλύτερα.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ.

Η εταιρεία Αποφράξεις Βλάχος σας παρέχουν ριζική λύση, υπεύθυνη και εγγυημένη ποιότητα εργασίας!

αποφραξεις αποχευτέυσειςςΑντιμετωπίζετε πρόβλημα με την τουαλέτα, το μπάνιο, το νιπτήρα ή τα εξωτερικά φρεάτια και χρειάζονται απόφραξη, καθαρισμό ή συντήρηση;

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ με πολυετή πείρα και υψηλή τεχνογνωσία δραστηριοποιείται από το 1970 στο τομέα των αποφράξεων καθώς και στις επισκευές – κατασκευές αποχετευτικού δικτύου με στόχο την οριστική λύση του προβλήματος σας και όχι τη προσωρινή!

Όλες οι εργασίες που παρέχουμε, απόφραξης και καθαρισμού σε σωληνώσεις από Φ50 έως Φ500 από ρίζες, λίπη, τσιμέντα κ.α., πραγματοποιούνται με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα, όπως το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης ή ηλεκτρικό περιστροφικό μηχάνημα με ειδικές κεφάλες, αναλόγως τον σωλήνα και την αιτία της φραγής, ειδική κάμερα για εντοπισμό προβληματικών σημείων ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Αποφράξεις Υπηρεσίες

Εξυπηρετούμε κατοικίες, ξενοδοχεία, εργοστασιακές μονάδες, στρατόπεδα, δήμους, κοινότητες και πλοία.

Αποφράξεις Υπηρεσίες και εργασίες μας

 • Αποφράξεις Αθηνα
  Αποφράξεις φρεατίων, λεκάνης, νεροχύτη, νιπτήρα, μπανιέρας, σιφονιού, κ.α.
 • Καθαρισμοί Αγωγών
  Καθαρισμός αποχέτευσης από ρίζες, μπάζα, πέτρες, τσιμέντα, λίπη, προληπτικές συντηρήσεις
 • Έλεγχος Αποχέτευσης με Κάμερα
  Επιθεώρηση και εντοπισμός προβλημάτων των σωληνώσεων και του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα
 • Αντλήσεις
  Αναλαμβάνουμε την άντληση καθαρών και ακαθάρτων υδάτων
 • Καθαρισμοί Στεγανών
  Καθαρισμοί στεγανών βόθρων
 • Απολυμάνσεις
  Εφαρμογές απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ

Αποφράξεις με πιεστικό μηχάνημα

Το πιεστικό μηχάνημα είναι από τα σημαντικότερα μηχανήματα στον κλάδο των αποφράξεων. Αποφράξεις Υπηρεσίες. Η εταιρεία Αποφράξεις Βλάχος έχει στην κατοχή της τα τελευταίας και πιο εξελιγμένης τεχνολογίας μηχανήματα αποφράξεων με υψηλή πίεση υδροβολής. Δεν φθείρουν και δεν επηρεάζουν την ποιότητα των σωληνώσεων, αντιθέτως καθαρίζουν και επαναφέρουν την πλήρη λειτουργία.

Αποφράξεις στην Αθήνα, στον Πειραιά και σε όλα τα προάστια

Τα πλεονεκτήματα μας σαν εταιρεία αποφράξεων:

 • Η ανταπόκρισή μας είναι άμεση και ερχόμαστε ταχύτατα στον χώρο σας.
 • Οι τιμές μας ανταποκρίνονται και συμφωνούν με την δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε.
 • Οι υπηρεσίες μας είναι άκρως αποτελεσματικές και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με άλλων περιστασιακών ανταγωνιστών γιατί λύνουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και όχι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ οποιοδήποτε πρόβλημα συνδέεται με αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών ή συστημάτων.
 • Έχουμε υποκαταστήματα σε όλη την Αττική έτσι ώστε να είμαστε δίπλα σας όπου κι αν βρίσκεστε αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με αποφράξεις.
Το βασικό και κύριο αντικείμενο της εταιρείας μας αποτελεί η αποκατάσταση των αποφράξεων αποχετεύσεων οικιών και επαγγελματικών χώρων. Καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι κάτοικοι του νομού Αττικής και στόχος μας είναι όχι μόνο η αποτελεσματική επίλυσή του αλλά και η τάχιστη εξυπηρέτηση των παθόντων διότι γνωρίζουμε πολύ καλά πόση ταλαιπωρία μπορεί να υποστεί η καθημερινή ζωή των πολιτών. Αποφράξεις Υπηρεσίες
Αναζητώντας κανείς τις αιτίες του παραπάνω προβλήματος εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ότι μπορεί να είναι η ανελλιπής ή ανύπαρκτη συντήρηση των αποχετευτικών αγωγών και επιμέρους τμημάτων τους, ή κακή χρήση αυτών αλλά και κατασκευαστικά λάθη που λάβανε χώρα κατά την ανέγερση της οικοδομής ή ακόμα και προχειρότητες των υπεύθυνων κατασκευαστών.
Όταν οι αποχετεύσεις βουλώνουν, διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης αλλά και μπορεί να απειληθεί η δημόσια υγεία από πιθανές εστίες μικροβίων από τα λύματα που ενδεχομένως ξεχειλίζουν.
Οι αποφράξεις των αποχετεύσεων είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο και το απαλλάσσουν από κάθε αντικείμενο ή οτιδήποτε άλλο μπλοκάρει την φυσιολογική του λειτουργία.
Ευαίσθητα σημεία του αποχετευτικού δικτύου που αποφράσσονται είναι τα ακόλουθα:
 • Λεκάνη τουαλέτας
 • Νιπτήρας μπάνιου
 • Ντουζιέρα
 • Σιφόνι μπάνιου
 • Νεροχύτης κουζίνας
 • Υδρορροής
 • Σιφόνι μπαλκονιού
 • Φρεάτια

Σε όλα τα παραπάνω τμήματα της αποχέτευσης, οι αποφράξεις που λαμβάνουν χώρα μπορούν να προκληθούν από τις πιο απίθανες αιτίες:

 1. Έλαια – λίπη και ακατέργαστα λάδια
 2. Πέτρες και άλατα που επικάθονται στα τοιχώματα με το πέρασμα του χρόνου
 3. Υπολείμματα τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών από τα αρχικά στάδια κατασκευής της οικοδομής
 4. Διείσδυση ριζών θάμνων ή και ρίζες δέντρων στους αγωγούς αποχέτευσης
 5. Επιπόλαια ρίψη χαρτιών και πλαστικών συνήθως στις τουαλέτες
Όταν εντελώς ξαφνικά συμβεί κάτι αναπάντεχο στην αποχέτευση σας, αναστατώνεστε και επικρατεί μια κατάσταση άγχους και θέλετε άμεσα να επιλυθεί. Το λάθος που πάντα γίνεται είναι η προσπάθεια να το αντιμετωπίσετε χωρίς την βοήθεια αποφρακτικής εταιρείας. Δοκιμάζετε την βεντούζα, σπιράλ απόφραξης, την ατσάλινα ή και καυτό νερό σε συνδυασμό με σόδα ή ακόμα και με τη χρήση χημικών σκευασμάτων. Ειδικά τα χημικά σκευάσματα διαβρώνουν τις σωληνώσεις και ρυπαίνουν το περιβάλλον και είναι επικίνδυνα για την υγεία.
Δίνουμε καθημερινά οριστικές και οικονομικές λύσεις σε αποφράξεις χώρων από κατοικίες έως μεγάλα εργοστάσια όπως:
 • Μονοκατοικίες – Διαμερίσματα
 • Εξοχικά
 • Εταιρείες – Καταστήματα – Εμπορικά Κέντρα
 • Εργαστήρια – Εστιατόρια – Βιοτεχνίες – Βιομηχανίες
 • Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία
 • Δημόσιες υπηρεσίες & οργανισμοί
 • Στρατόπεδα – Νοσοκομεία
 • Πρατήρια υγρών καυσίμων και Πλυντήρια αυτοκινήτων
 • Βιολογικούς σταθμούς

Τα συνεργεία μας για την αποκατάσταση των αποφράξεων διαθέτουν:

αποφραξεις
 • Ειδική κάμερα υψηλής ανάλυσης που έχει την δυνατότητα να εισχωρήσει στο εσωτερικό οποιοδήποτε αγωγού ( ανεξαρτήτως διαμέτρου) και να καταγράψει με εξονυχιστικές λεπτομέρειες τόσο την ύπαρξη αντικειμένων που φράσσουν τη ροή του νερού όσο και την γενικότερη κατάσταση στην οποία αυτός βρίσκεται. Τα αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν σε cd, δίσκο usb ή και να εκτυπωθούν επιτόπου προς περαιτέρω διερεύνηση.
 • Φορητά αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολισμού με υψηλή πίεση νερού. Διαθέτουν ειδικές κεφαλές για επιλογή ανάλογα με το πρόβλημα απόφραξης. Το νερό εκτοξεύεται με τεράστια πίεση μέσω της ειδικής κεφαλής ή οποία κινούμενη και παράλληλα περιστρεφόμενη όχι μόνο ξεβουλώνει τα πάντα αλλά καθαρίζει και συντηρεί ολόκληρο το τμήμα του αγωγού από το οποίο διέρχεται. Εισέρχεται σε κάθε αγωγό, ανεξαρτήτως βάθους και διαμέτρου.
 • Τέλος στον εξοπλισμό αποφράξεων συγκαταλέγονται και  αυτοκινούμενα οχήματα όλων των τύπων για πιο βαριές περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται από πλήρη αυτονομία νερού και συνοδεύονται από την ύπαρξη επαγγελματικής αντλίας νερού που μπορεί να λειτουργεί σε εκπληκτικές ταχύτητες και με επιβλητική δύναμη πίεσης.

Χαμηλές Τιμές και Οριστικές Λύσεις για Επαγγελματικές Αποφράξεις Υπηρεσίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου στο 210 76 22 111

Η τέχνη της απόφραξης

Για να γίνει μια απόφραξη στις σωληνώσεις και στις αποχετεύσεις, απαιτεί ειδικές γνώσεις, εμπειρία και εξοπλισμό. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει μια τέτοια εργασία. Είναι απόλυτα λογικό οι αποχετεύσεις μας κάποια στιγμή να βουλώσουν.

Υπηρεσίες - Βλάχος
Υπηρεσίες – Βλάχος

Το βούλωμα των αποχετεύσεων τις περισσότερες φορές συνήθως επέρχεται σταδιακά με την μακροχρόνια χρήση τους και δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα κάποιων κακοτεχνιών, άλλα προκαλείται από την χρήση του δικτύου όταν δε γίνεται τακτικός καθαρισμός και συντήρηση. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων ή σωληνώσεων μπορεί να προκληθούν από υπολείμματα τροφών, τρίχες ή από μικρό-αντικείμενα. Σε περιπτώσεις που το βούλωμα των αποχετεύσεων είναι αποτέλεσμα κακοτεχνίας του δικτύου το πρόβλημα είναι συχνό και καθιστά απαραίτητη την παρέμβαση των ειδικών, για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα και να γίνει μια σωστή εργασία από μια ειδική εταιρεία στις αποφράξεις και δεν είναι ένα απλό θέμα που μπορεί να λυθεί με την χρήση κάποιον χημικών του εμπορίου.

Η Apofraxeis Vlaxos δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην επιλύσει κάποιο θέμα στην αποχέτευση, δύσκολο ή εύκολο, μικρό ή μεγάλο. Αποφράξεις Υπηρεσίες. Με την πείρα που έχουν οι τεχνικοί μας και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, φέρνουμε εις πέρας με επιτυχία κάθε εργασία.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε είδους σε όλες τις περιοχές της Αττικής 24ώρες το 24ώρο. Ειδικευόμαστε στον κλάδο των αποφράξεων πάνω από 50 χρόνια έχοντας αντιμετωπίσει τις δυσκολότερες περιπτώσεις σε περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά.

Στις περιπτώσεις που το πρόβλημα επιμένει και με μια απόφραξη ή καθαρισμό δεν λύνεται, τα ζητήματα σαφώς και είναι πιο σοβαρά. Αυτό βέβαια με την βοήθεια του εξοπλισμού μας μπορούμε να το εξετάσουμε διεξοδικά. Με την ειδική κάμερα ο τεχνικός μας θα δει αναλυτικά τι συμβαίνει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και θα βρει το πρόβλημα.

Συνδυασμός καθαρισμού αποχέτευσης και απολύμανσης

Οι κατσαρίδες ζουν και αναπαράγονται στις αποχετεύσεις. Αν ανοίξετε τα φρεάτια σας θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε. Βέβαια στην αποχέτευση μπορεί να υπάρχουν και τρωκτικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα ποντίκι έχουν βγει και από την λεκάνη σε ένα σπίτι. Για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι ποτέ με κάτι τέτοιο, ο καθαρισμός της αποχέτευσης θα πρέπει να συνδυάζεται με μια απεντόμωση – απολύμανση – μυοκτονία.

Αποφράξεις στην Αθήνα, στον Πειραιά και σε όλα τα προάστια