ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – 210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και 40 περίπου χρόνια. Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της Αττικής. Έχουμε μια αξιοζήλευτη φήμη για την εξαιρετική εξυπηρέτηση μας σε κάθε τύπο αποχέτευσης στο Κορωπί. Μπορείτε να  το καταλάβετε από τους ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες μας. Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ σας καλύπτει σε λίγα λεπτά 24ΩΡΕΣ τη μέρα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΚΟΡΩΠΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ: H ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ΒΛΑΧΟΣ είμαστε μια ανεξάρτητη τοπική επιχείρηση που προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης για το σπίτι, την επιχείρησή σας ή κάποιο δημόσιο οργανισμό. Με την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο και απαλλαχτείτε μια για πάντα από βουλωμένα σιφόνια, υδρορροές και φρεάτια. Μπορούμε και κρατάμε τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα και βρισκόμαστε στον χώρο σας άμεσα, όποτε εσείς μας το ζητήσετε, ημέρα ή νύχτα. Είτε έχει βουλώσει η τουαλέτα, ο νεροχύτης, ο νιπτήρας είτε οτιδήποτε άλλο στο αποχετευτικό σας δίκτυο, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ΒΛΑΧΟΣ – Επικοινωνία

Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ΒΛΑΧΟΣ ανά πάσα στιγμή στο 210 66 65 999. Μπορούμε να κινητοποιηθούμε άμεσα σε όλες τις γειτονιές του Κορωπίου και των γειτονικών περιοχών. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο και τα φορτηγά μας πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την δική σας άριστη εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις στο Κορωπί με τα απαραίτητα μέσα

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κορωπί διαθέτουν όλα τα εργαλεία για να καθαρίσουν ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα που μπορεί να έχετε. Εάν έχετε ρίζες δέντρων στο σωλήνα ή ένα βουλωμένο αγωγό, πρέπει να κάνετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης. Είτε για το μπάνιο, είτε για την κουζίνα σας, οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κορωπί Βλάχος έχουν το σωστό εξοπλισμό για την απόφραξη, τον καθαρισμό ή ακόμα και τη συντήρηση της αποχέτευσης σας. Όποια και αν είναι η κατάσταση των εγκαταστάσεων αποχέτευσης που έχετε, αφήστε τους τεχνικούς μας θα διαγνώσουν το πρόβλημα και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την κατάσταση σας.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ
Αποφρακτικά φορτηγά της Αποφράξεις Βλάχος στο Κορωπί

Ως μια οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων.

Αποφράξεις στο Κορωπί με ασφάλεια και αποτέλεσμα

Προσφέροντας μια γρήγορη, αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση στην Αποφράξεις Κορωπί έχουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό επιθεώρησης με κάμερα υψηλής ανάλυσης για την ακριβή διάγνωση και διόρθωση του προβλήματος. Η ασφάλεια είναι πάντα ύψιστης σημασίας, με την ομάδα μας πλήρως εκπαιδευμένη σε όλα τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εμπειρία μας δεν υστερεί σε τίποτα.

Εάν ταλαιπωρήστε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, τότε καλέστε μας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες και εμείς αμέσως θα είμαστε στη διάθεσή σας! Καλέστε μας τώρα. Η εταιρεία Αποφράξεων Κορωπί  σημαίνει συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου αποχέτευσης έτσι ώστε οι σωληνώσεις σας να βρίσκονται πάντα σε άριστη κατάσταση. Όταν χρειάζεστε γρήγορη, αξιόπιστη και αποδοτική απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων που ξέρουν πώς να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, καλέστε την εταιρεία μας και θα εκπλαγείτε από την εξυπηρέτησή μας.

βουλωμενο φρεατιο στο Κορωπι
βουλωμενο φρεατιο στο Κορωπι

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ είναι η πρώτη σας επιλογή.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Με μια ομάδα από έμπειρους ειδικούς τεχνικούς είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες σε όλη την Αττική.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

 • Αποφράξεις Κορωπί 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κορωπί 
 • Απόφραξη Υδροροής Κορωπί 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κορωπί 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κορωπί 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κορωπί 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κορωπί 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κορωπί

Επίσης αναλαμβάνουμε συντηρήσεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων, ειδική κάμερα

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα

Παρέχουμε λύσεις για αποφράξεις στο Κορωπί, για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

ΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Κορωπί
Πουριά που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Κορωπί

Κάθε είδους αποφράξεις στο Κορωπί

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ - Αποφράξεις Κορωπί
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος που εργάζεται σε απόφραξη αποχέτευσης στο Κορωπί

Ανατολικά Προάστια

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν στο να βουλώσει ένα φρεάτιο, μια λεκάνη ή ένας νεροχύτης. Η άκρως εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών απόφραξης μας θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που σας έχει ταλαιπωρήσει.

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων στο Κορωπί

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων στο Κορωπί: Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ - Αποφράξεις Κορωπί
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος που δουλεύει σε απόφραξη αποχέτευσης στο Κορωπί

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο. Η Αποφράξεις Κορωπί σας δίνει τη λύση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙ

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Κορωπί βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Κορωπί βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Συχνότητα συντήρησης

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας

Κορωπί

Το Κορωπί είναι πόλη της Ανατολικής Αττικής στα Μεσόγεια, και έδρα του δήμου Κρωπίας. Σύμφωνα με τη απογραφή του 2011 έχει 34.281 μόνιμους κατοίκους. Είναι από τις περιοχές, μαζί με την Κερατέα και το Μαρκόπουλο, με τη μεγαλύτερη ζήτηση για μόνιμη κατοικία μετά τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

πηγή: Wikipedia