ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ από τον «ΒΛΑΧΟ», τον ειδικό της αποχέτευσης

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ και αποφράξεις αποχετεύσεων παντός τύπου. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978. Διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Ξεχάστε τα ημίμετρα και καλέστε την «Αποφράξεις Βλάχος» σήμερα για να κανονίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας. Είμαστε γνωστοί για την ακεραιότητα και την ειλικρίνειά μας και θα σας πούμε πάντα την αλήθεια για τα φρεάτια στις αποχετεύσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Όταν συνεργάζεστε με την Αποφράξεις Βλάχος, το συνεργείο μας θα φτάσει στον χώρο σας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, έτοιμο να αποφράξει κάθε φρεάτιο και όχι μόνο. Εργαζόμαστε γρήγορα και καθαρά, με φιλικότητα και επαγγελματισμό. Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στις αποφράξεις φρεατίων και αποφράξεις παντός τύπου.

Κρατήστε τις αποχετεύσεις σας καθαρές με τις επαγγελματικές υπηρεσίες της «Αποφράξεις Βλάχος». Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση σήμερα, σε όλη την Αθήνα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ – FAQ

Αν δεν έχει βουλώσει ο κεντρικός αγωγός του δήμου τότε το πιο πιθανό είναι ότι έχει βουλώσει το κεντρικό φρεάτιο της πολυκατοικίας. Αν δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε το βούλωμα στο φρεάτιο, καλύτερα να μας καλέσετε στο 210 76 22 111.

Ο μηχανοσίφωνας είναι το σιφώνι της κεντρικής αποχέτευσης ενός κτιρίου. Επιτελεί την ίδια με τα απλά σιφώνια, όπως το να προστατεύει το κτίριο από τη δυσοσμία των κεντρικών αγωγών, απλά είναι μεγαλύτερο σε όγκο και βρίσκεται στην απόληξη της κεντρικής αποχέτευσης.

Αν δε γνωρίζετε από υδραυλικά και αποχετεύσεις τότε η απάντηση είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ. Και αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό να αυξήσετε τη ζημιά παρά να μειώσετε το κόστος. Ο επαγγελματίας τεχνικός της αποχέτευσης γνωρίζει το αντικείμενο καλά κι έχει εμπειρία στην ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΦΡΕΑΤΙΟΥ;

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ

Ο στόλος των κινητών συνεργείων της Αποφράξεις Βλάχος διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα οχήματα, για να μπορούν οι τεχνικοί που τα στελεχώνουν να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις, εύκολες ή δύσκολες. Έτσι σε κάθε μας όχημα βρίσκονται όλα τα ειδικά και υπερσύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα, όπως ριζοκοπτικά μηχανήματα, ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης, ειδικές ψηφιακές κάμερες διάγνωσης της αποχέτευσης με υψηλή ευκρίνεια, ανιχνευτές κλειστών φρεατίων κλπ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τα αποχετευτικά δίκτυα

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Το κεντρικό φρεάτιο είναι πολύ σημαντικό σημείο για κάθε κτίριο

Τα βουλωμένα φρεάτια είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τα αποχετευτικά δίκτυα και ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Τα φρεάτια είναι στοιχεία ζωτικής σημασίας για ένα σύστημα αποχέτευσης κυρίως στις πολυκατοικίες. Διατηρώντας καθαρά τα φρεάτια σε ένα αποχετευτικό σύστημα μειώνονται οι πιθανότητες να αντιμετωπίσετε έκτακτες καταστάσεις από μπλοκαρίσματα αλλά και πλημμυρισμένους χώρους.

Ειδικευόμαστε στην απόφραξη των φρεατίων των αποχετεύσεων με εκτόξευση νερού με υψηλή πίεση. Όλοι οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί μας έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας. Προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να κάνουμε σωστά τη δουλειά!

Η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική επιλογή είναι να επικοινωνήσετε με την Αποφράξεις Βλάχος, που ειδικεύεται στον καθαρισμό και των φρεατίων για την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων των αποχετεύσεων σας. Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική.

Αιτίες που προκαλούν βούλωμα σε φρεάτιο

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Συλλογή υλικών στο φρεάτιο από όλες τις αποχετεύσεις

Η συσσώρευση από συνήθη υλικά όπως λίπη, έλαια, χαρτιά, τρίχες, υπολείμματα τροφών και διάφορα άλλα αντικείμενα είναι ένας από αυτούς. Επίσης, πολλές φορές λόγω της κακής δομής ή της παλαιότητας των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης υπάρχει η πιθανότητα να γεμίσουν οι σωλήνες από συντρίμμια δομικών υλικών όπως άμμο, χώμα, τσιμέντο, πέτρες και μπάζα. Η «Αποφράξεις Βλάχος» διαθέτει πιεστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν ποικιλία ειδικών κεφαλών κατάλληλα για την απόφραξη της αποχέτευσης από μπάζα.

Εισβολή ριζών στην αποχέτευση από δένδρα και θάμνους

Όταν οι σωλήνες της αποχέτευσης περνάνε κάτω από αυλή ή κήπο στον οποίο υπάρχουν δέντρα ή θάμνοι, τότε οι ρίζες τους αναζητώντας υγρασία και θρεπτικά στοιχεία αναπτύσσονται προς τους σωλήνες και αναζητούν τρωτά σημεία σε αυτούς, όπως ρωγμές ή σημεία αρμολόγησης για να εισχωρήσουν σε αυτούς. Έτσι πολλές φορές οι σωληνώσεις γεμίζουν με ρίζες δέντρων, οι οποίες πολλές φορές δημιουργούν μια πλήρη εμπλοκή καθώς καλύπτουν όλη τη διάμετρο των υδρορροών αυτών. Τα ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα της Αποφράξεις Βλάχος αφαιρεί και απομακρύνει τις ρίζες των δέντρων από τις υδρορροές και τα φρεάτια.

Εντοπισμός κλειστών φρεατίων

Ένα συχνό φαινόμενο που συναντούν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος είναι να μην βρίσκουν τα φρεάτια στα σπίτια, τις πολυκατοικίες ή τους επαγγελματικούς χώρους που επισκέπτονται. Ο λόγος είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων κρίνουν χρήσιμο να τα κρύβουν και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και να τα σφραγίζουν με τσιμέντο, πλακάκια κλπ.

Αυτό κάνει το έργο των τεχνικών μας ακόμα πιο δύσκολο γιατί μία απόφραξη ή ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης αρχίζει και τελειώνει από τα φρεάτια. Για το λόγο αυτό και για να εντοπίσουμε κρυφά ή σφραγισμένα φρεάτια, στην «Αποφράξεις Βλάχος» διαθέτουμε ειδικούς ανιχνευτές εντοπισμού φρεατίων.

Κάθε κινητό συνεργείο της Αποφράξεις Βλάχος είναι σε ετοιμότητα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, ανά πάσα στιγμή. Όλες μας οι εργασίες ολοκληρώνονται με ασφάλεια για εσάς και το χώρο σας και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τα εγγυημένα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Από τη Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο έως την Κηφισιά και από το Περιστέρι έως την Αγία Παρασκευή, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι δίπλα σας για κάθε ανάγκη σας στα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων. Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, Κυριακές και αργίες.