ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων – Εξολόθρευση ποντικών, αρουραίων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων – Εξολόθρευση ποντικών, αρουραίων

Καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων

Η καταπολέμηση και εξολόθρευση των ποντικιών και των αρουραίων είναι μια σύνθετη και εξειδικευμένη εργασία μυοκτονίας που μόνο εταιρίες με μεγαλη εμπειρία στις σύγχρονες εφαρμογές μπορούν να φέρουν εις πέρας.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Εάν αγχώνεστε με τα τρωκτικά που επισκέπτονται τακτικά το εσωτερικό του σπιτιού σας, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσετε τη σίγουρη υπηρεσία ελέγχου των τρωκτικών της Απολυμάνσεις Αποφράξεις Βλάχος Εκτός από την επιθεώρηση και την αναγνώριση των σημείων πρόσβασης στη δομή του σπιτιού σας, θα εντοπίσουμε τις τρύπες, τις ρωγμές και τις χαραμάδες που χρησιμοποιούν τα τρωκτικά για να έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό του κτιρίου, ώστε αυτές να σφραγιστούν. Το σύστημα των δολωματικών σταθμών, που εγκαθίστανται γύρω από το εξωτερικό της ιδιοκτησίας, θα παρέχει περαιτέρω έλεγχο του πληθυσμού των τρωκτικών.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Η εταιρία μας Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλαχος έχει αναπτύξει συγκεκριμένες διαδικασίες και έχει αποκομίσει όλη την εμπειρία απο την μακρόχρονη ενασχόληση με την εφαρμογή μυατονίας σε κάθε είδους χώρου, από τον ποιο μικρο μέχρι τον μεγάλο.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός απολυμάνσεων και μυοκτονιων με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο θέμα την εξόντωσης και καταπολέμησης των ποντικιών θα έρθει να δει τον χώρο σας και να καταστρώσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης για τον δικό σας χώρο ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στον οσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο.

Αυτό είναι από τα πλέον σημαντικά στάδιο στην εφαρμογή μιας μυοκτονιας καθώς τα ποντίκια και τα διάφορα άλλα τρωκτικά όπως οι αρουραίοι συμπεριφέρονται ακολουθώντας περίπλοκα συμπεριφορικα μοντέλα που προσαρμόζονται σε κάθε διαφορετικό χώρο ανάλογα με τις ιδιομορφίες του χώρου αυτού. Αυτό όπως επισημάναμε και παραπάνω είναι καθοριστικός λόγος στην επιτυχία ή αποτυχία μιας μυοκτονία καθώς περιβαλλοντολογικοί παράγοντες όπως η ηχητική όχληση, το φως, η ζέστη και η υγρασία θα διαμορφώσουν την συμπεριφορά των ποντικιών και των αρουραίων.

Μετά την κατάρτιση το εξατομικευμένου σχεδίου δράσης και την ενημέρωση σας για το πως θα δράσουμε και μετά την έγκριση σας ο Απολυμαντής Μυοκτόνος θα προχωρήσει στην εφαρμογή της μυοκτονίας τοποθετώντας τούς αντιστοίχους δολωματικούς σταθμούς, μεταλλικούς ή χάρτινους ανάλογα με τον χώρο σας.

Οι δολωματικοί σταθμοί δολώνονται με τελευταίας γενιάς μυοκτόνα φάρμακα τα οποία είναι ειδικά ανεπτυγμένα ώστε να επιτυγχανόμουν συγκεκριμένα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως μουμιοποίηση των τρωκτικών προς αποφυγή της οποιοσδήποτε οσμής.

Ένα άλλο επίσης επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η καθυστέρηση της δράσης του φάρμακου ώστε να μην δημιουργείτε ο λεγόμενος “φόβος θανάτου” στα ποντίκια και τους αρουραίους.

Τρωκτικά

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟ 12 ΚΙΛΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟ 12 ΚΙΛΩΝ

Τα τρωκτικά είναι πολύ δύσκολο να μείνουν έξω από τα σπίτια. Τα ποντίκια μπορούν να εισέλθουν από κενά 12 χιλιοστών και οι αρουραίοι μπορούν να χωρέσουν μέσα από τρύπες μεγέθους 24 χιλιοστών. Για τον κατάλληλο έλεγχο των τρωκτικών, σφραγίζουμε οποιεσδήποτε ρωγμές και κενά. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σωστή αποστράγγιση στο κτήριο και πάντα να εγκαταστήσετε υδρορροές που θα διοχετεύουν το νερό μακριά από το κτίριο.
Αν βρείτε σημάδια μιας μόλυνσης των τρωκτικών, επικοινωνήστε με Απολυμάνσεις Βλάχος. Ένας εξολοθρευτής των τρωκτικών θα είναι σε θέση να επιθεωρήσει το σπίτι σας, να επιβεβαιώσει το είδος και να συστήσει έναν τρόπο καταπολέμησης των τρωκτικών. Τα είδη των ποντικών είναι πάρα πολλά. Παρακάτω παραθέτουμε κάποια:

 1. Ποντίκια ελαφιού (Peromyscus maniculatus)

Το ποντίκι ελάφι βρίσκεται σε αγροτικούς, εξωτερικούς χώρους. Αυτά τα τρωκτικά σπάνια εισβάλλουν σε κατοικίες, αλλά μπορεί να είναι ένα πρόβλημα στις αγροτικές περιοχές, εξοχικές κατοικίες, βοηθητικά κτίσματα και υπόστεγα. Ελάφια ποντίκια είναι της ιατρικής ανησυχίας επειδή είναι κοινοί φορείς της Hantavirus.
Χαρακτηριστικά

 • Χρώμα: καφέ με λευκά πόδια και υπογάστριο
 • Πόδια: 4
 • Σχήμα: στρογγυλοειδές
 • Μέγεθος: 12-20 εκατοστά μάκρος

Συνήθειες

Το ποντίκι ελάφι τρέφεται το σούρουπο και την αυγή, προτιμώντας τα έντομα, σπόρους, ξηρούς καρπούς, τα μούρα και μικρά φρούτα.
Βιότοπος

Τα συγκεκριμένα ποντίκια συχνά φωλιάζουν σε στεγασμένους εξωτερικούς χώρους, όπως παλιές θέσεις φράχτη, κούφιους κορμούς δέντρων ή σωρούς από μπάζα. Κατά τους χειμερινούς μήνες, τα ποντίκια ελάφια μπορεί να εισβάλουν σε σπίτια, γκαράζ, υπόστεγα ή σπάνια σε οχήματα για να αναζητήσουν καταφύγιο. Στο εσωτερικό, σοφίτες και υπόγεια αποτελούν τον ιδανικό βιότοπο για τα ελάφια του ποντικιού. Το ποντίκι ελάφι χτίζει επίσης τη φωλιά του σε κουτιά αποθήκευσης, ντουλάπια, συρτάρια και κενά σε τοίχους.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ

Απειλές

Το ποντίκι ελάφι μεταδίδει το θανατηφόρο πνευμονικό σύνδρομο Hantavirus. Η ασθένεια μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επαφής με τα ποντίκια, ή με την αναπνοή σε αιωρούμενα σταγονίδια από ούρα των μολυσμένων ποντικών.
Πρόληψη

Για να διατηρήσετε τα ποντίκια ελάφια και άλλα τρωκτικά έξω, βεβαιωθείτε ότι όλες οι ρωγμές και τρύπες διαμέτρου μεγαλύτερες από ένα μολύβι είναι σφραγισμένες. Τα ποντίκια μπορούν να εισβάλουν από κενά μικρότερα από 12 χιλιοστά. Σφραγίστε ρωγμές και κενά. Μην παραβλέπουμε τη σωστή αποστράγγιση του κτηρίου και πάντα να εγκαταστήσετε υδρορροές που θα διοχετεύουν το νερό μακριά από το κτήριο. Χρησιμοποιήστε χοντρά γάντια και προστατευτική μάσκα όταν εργάζεστε σε μια περιοχή που βρίσκονται ποντίκια ελάφια.

2. Οικιακά Ποντίκια (Mus domesticus)
Το οικιακό ποντίκι είναι το πιο κοινό παράσιτο των τρωκτικών στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Μπορούν να αναπαραχθούν γρήγορα και να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Στην πραγματικότητα, ένα θηλυκό οικιακό ποντίκι μπορεί να γεννήσει μέχρι 6 μωρά κάθε τρεις εβδομάδες, και μπορεί να παράγει έως και 35 νεογνά ετησίως.
Χαρακτηριστικά

 • Χρώμα: γκρι με ανοιχτό καφέ στην κοιλιά
 • Πόδια: 4
 • Σχήμα: Στρογγυλοειδές
 • Μέγεθος: 6-9,5 εκατοστά μάκρος

Συνήθειες

Τα οικιακά ποντίκια προτιμούν να τρώνε σπόρους και έντομα, αλλά τρώνε και πολλά άλλα είδη τροφίμων. Είναι άριστοι ορειβάτες και μπορούν να πηδήξει μέχρι 30 εκατοστά ύψος, όμως έχουν αχρωματοψία και δεν μπορούν να δουν καθαρά πέρα ​​από 15 εκατοστά.
Βιότοπος

Τα οικιακά ποντίκια ζουν σε σπίτια, αλλά μπορούν να επιβιώσουν και σε εξωτερικούς χώρους εύκολα. Τα οικιακά ποντίκια προτιμούν να φωλιάζουν στο σκοτάδι, σε απομονωμένες περιοχές και συχνά φτιάχνουν τις φωλιές από προϊόντα χαρτιού, βαμβάκι, υλικά συσκευασίας, μονώσεις τοίχων και υφάσματα.
Απειλές

Τα μικροσταγονίδια των ούρων του ποντικιού μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες στα παιδιά. Τα ποντίκια μπορούν επίσης να φέρουν ψύλλους, ακάρεα, τσιμπούρια και ψείρες στο σπίτι σας.
Πρόληψη

Ελέγχετε τακτικά το σπίτι για σημάδια των ποντικών (περιττώματα, σημάδια ροκανίσματος σε προϊόντα τροφίμων κλπ). Αν υποψιάζεστε ότι υπάρχει προσβολή των τρωκτικών, επικοινωνήστε με Απολυμάνσεις Βλάχος για την αντιμετώπιση και την εξολόθρευση των ποντικιών στο σπίτι.
3. Νορβηγικοί αρουραίοι (Rattus norvegicus)
Οι νορβηγικοί αρουραίοι πιστεύεται ότι είναι ασιατικής καταγωγής, αλλά βρίσκονται τώρα σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι αρουραίοι μπορεί να προκαλέσουν βλάβες και ζημιές σε ένα κτήριο μέσω του ροκάνισμα τους. Οι νορβηγικοί αρουραίοι έχουν μικρότερα μάτια και αυτιά και μικρότερες ουρές.

Χαρακτηριστικά

 • Χρώμα: Καφέ με διάσπαρτες μαύρες τρίχες, γκρι με λευκό στο κάτω μέρος
 • Πόδια: 4
 • Σχήμα: Μακρύ και βαρύ σώμα, αμβλύ ρύγχος
 • Μέγεθος: 17-25 εκατοστά μάκρος

Συνήθειες

Οι νορβηγικοί αρουραίοι είναι κυρίως νυκτόβιοι και συχνά εισβάλουν σε ένα σπίτι το φθινόπωρο, όταν οι εξωτερικές πηγές τροφής σπανίζουν. Αυτοί οι αρουραίοι είναι γνωστό ότι ροκανίζουν σχεδόν τα πάντα – συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών ή μολυβένιων σωλήνων- για να λάβουν τροφή ή νερό. Οι νορβηγικοί αρουραίοι είναι κοινωνικά τρωκτικά και να δημιουργούν λαγούμια κοντά το ένα στο άλλο.

Βιότοπος

Σε εξωτερικούς χώρους, οι νορβηγικοί αρουραίοι ζουν σε γεωργικές εκτάσεις και σε οικίες. Αυτοί οι αρουραίοι δημιουργούν λαγούμια στο έδαφος κοντά σε όχθες ποταμών, στα σκουπίδια, σε σωρούς από καυσόξυλα, και κάτω από πλάκες από σκυρόδεμα. Σε εσωτερικούς χώρους, οι νορβηγικοί αρουραίοι συχνά φωλιάζουν σε υπόγεια, σωρούς από μπάζα ή άλλα υλικά. Τα τρωκτικά μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα σπίτι μέσα από μια τρύπα στο μέγεθος της διαμέτρου ενός νομίσματος του ευρώ.

Απειλές

Οι νορβηγικοί αρουραίοι μπορούν να προκαλέσουν βλάβες σε κατασκευές μέσα από το ροκάνισμα και το φαγητό τους. Αυτοί οι αρουραίοι είναι επίσης φορείς ασθενειών συμπεριλαμβανομένων πανώλης, ίκτερου, ιό της ευλογιάς αγελάδων, τριχίνωση και σαλμονέλωση. Επιπλέον, οι νορβηγικοί αρουραίοι μπορούν να μολύνουν τα τρόφιμα και να εισάγουν ψύλλους σε ένα σπίτι.

Πρόληψη

Οι αρουραίοι της Νορβηγίας βρίσκονται συχνά σε σωρούς από ξύλα, έτσι ώστε ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να κρατήσουν τα αποθηκευμένα καυσόξυλα μακριά από το σπίτι. Για σωστό έλεγχο, σφραγίστε οποιαδήποτε τρύπα στο εξωτερικό του σπιτιού με σιλικόνη. Εξαλείψτε πηγές υγρασίας, ιδιαίτερα σε χώρους όπως τα τα υπόγεια, για να απαλλαγείτε από νορβηγικούς αρουραίους. Είναι επίσης σημαντικό να επιθεωρείτε κατά καιρούς το σπίτι για ενδείξεις μόλυνσης από νορβηγικούς αρουραίους, συμπεριλαμβανομένων περιττωμάτων τρωκτικών, σημάδια ροκανίσματος και ίχνη από τη γούνα τους.

4. Αρουραίοι οροφής (Rattus rattus)
Ποιοι είναι οι αρουραίοι οροφής; αρουραίοι οροφής – ονομάζονται επίσης μαύροι αρουραίοι ή ποντίκια πλοίου – είναι μικρότεροι από ό, τι οι αρουραίοι της Νορβηγίας, αλλά μπορούν να προκαλέσουν παρόμοια ζητήματα. Αυτό το τρωκτικό παίρνει το όνομά του από την τάση του να βρίσκεται στα ανώτερα τμήματα των κτιρίων. Ο αρουραίος της οροφής πιστεύεται έχει προέλευση από τη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά βρίσκεται τώρα σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στις τροπικές περιοχές.
Χαρακτηριστικά

 • Χρώμα: Καφέ με μαύρο, γκρι, λευκό ή μαύρο το κάτω μέρος
 • Πόδια: 4
 • Σχήμα: Μακρύ και λεπτό με φολιδωτή ουρά, μεγάλα αυτιά και μάτια
 • Μέγεθος: 30-40 εκατοστά συνολικά (15-20εκ. το σώμα και 15-20 εκ. η ουρά)

Συνήθειες

Οι αρουραίοι οροφής είναι κυρίως νυκτόβιοι. Θα αναζητήσουν τροφή σε ομάδες μέχρι δέκα και τείνουν να επιστρέψουν στην ίδια πηγή τροφής μετά από καιρό. Αυτοί οι αρουραίοι ακολουθούν την ίδια διαδρομή μεταξύ φωλιάς και τροφής.
Βιότοπος

Οι αρουραίοι οροφής ζουν σε αποικίες και προτιμούν να φωλιάζουν στα ανώτερα τμήματα των κτιρίων. Μπορούν επίσης να βρεθούν κάτω, μέσα και γύρω από τις κατοικίες.
Απειλές

Οι αρουραίοι οροφής έχουν εξασφαλίσει μια θέση στην ιστορία από την εξάπλωση της εξαιρετικά επικίνδυνης βουβωνικής πανώλης. Αν και η μετάδοση είναι σπάνια σήμερα, εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες περιπτώσεις στις ΗΠΑ κάθε χρόνο. Οι αρουραίοι οροφής μπορούν επίσης να φέρουν ψύλλους καθώς και να εξαπλώσουν νόσους όπως τύφος, ίκτερος, τριχίνωση και σαλμονέλωση.
Πρόληψη

Για να απαλλαγείτε από αρουραίους στέγης και να τους αποτρέψετε την είσοδο από ένα σπίτι, σφραγίστε τυχόν τρύπες ή ρωγμές μεγαλύτερες από ένα κέρμα με σιλικόνη. Κρατήστε τα δέντρα και τους θάμνους μακριά από το κτίριο και να περικόψετε τα κλαδιά που κρέμονται πάνω από τη στέγη. Καθαρίστε από τα φρούτα που μπορεί να έχουν πέσει από τα δέντρα στην αυλή και να διατηρείτε τα σκουπίδια σε καλά σφραγισμένους κάδους. Είναι επίσης σημαντικό να επιθεωρείτε τακτικά το σπίτι και την περιουσία σας για ενδείξεις μόλυνσης από αρουραίους στέγης, συμπεριλαμβανομένων περιττωμάτων τρωκτικών, σημάδια ροκανίσματος και ίχνη από τη γούνα τους.

Απαλλαγείτε από τα μικρόβια και τα ποντίκια στο σπίτι σας καλώντας την εταιρεία Βλάχος!

Τηλέφωνο Αποφράξεις

210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΛΙΣΣΙΑ – ΓΟΥΔΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 76 22 111 : ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ – ΜΕΤΣ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 90 29 667 : ΔΑΦΝΗ – ΚΟΥΚΑΚΙ – Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΣΧΑΤΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 99 01 999 : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΛΙΜΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) – ΦΑΛΗΡΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 89 90 600 : ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΑ – ΒΑΡΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΒΟΥΡΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 66 65 999 : ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 28 50 015 : Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΥΚΗ – Ν. ΙΩΝΙΑ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΠΕΥΚΑΚΙΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΣ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 57 37 000 : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 40 05 111 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

22940 28060 : ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Ν. ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

6944 388 277 : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ