ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Εξειδικευόμαστε στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετεύσεων. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού, προληπτικών συντηρήσεων, αντλήσεων υδάτων και αποφράξεων σε όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων. Ανάλογα με τις ανάγκες σας θα ανταποκριθούμε και θα δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε συνδυάζοντας ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, έτοιμους να αντιμετωπίσουν απλά ή πολυσύνθετα προβλήματα. Θα αποκαταστήσουν τη σωστή λειτουργία στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με εγγυημένο αποτέλεσμα, τη στιγμή που εσείς θέλετε. Σας απαλλάσσουμε από τους μπελάδες που δημιουργούν τα προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο και προλαμβάνουμε μεγαλύτερες και πιο δαπανηρές ζημίες.

Αν είστε κάτοικος των βορειοανατολικών προαστίων Αττικής και χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στα δίκτυα της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης, δε χρειάζεται να ψάχνετε πολύ. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΒΛΑΧΟΣ» αποτελεί την πρώτη και πιο σίγουρη επιλογή σας για κάθε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Με υπευθυνότητα και σιγουριά ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε όλες τις αποχετεύσεις και σωληνώσεις!  Απόφραξη φρεατίου, απόφραξη υδρορροής, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και πεπειραμένους τεχνικούς.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Σε κάθε περιοχή υπάρχει και κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο που είναι σε επιφυλακή για να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η εταιρία μας έχει ισχυρή παρουσία με πλήρως εξοπλισμένα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΒΛΑΧΟΣ»
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Χαλάνδρι
  • Απόφραξη Νεροχύτη στο Χαλάνδρι
  • Απόφραξη Υδρορροής στο Χαλάνδρι
  • Απόφραξη Τουαλετών στο Χαλάνδρι
  • Απόφραξη Σιφωνιού στο Χαλάνδρι
  • Καθαρισμός Φρεατίων στο Χαλάνδρι
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Χαλάνδρι
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Χαλάνδρι
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Χαλάνδρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και αυτό γιατί οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί αποκλειστικά από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Τα εργαλεία και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία που τους ανατίθεται, επαναφέροντας την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε.

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία.

Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ | Συχνές ερωτήσεις

Θα δημιουργηθούν δυσάρεστες οσμές κατά τις εργασίες απόφραξης;

Όχι, οι εργασίες πλέον είναι κυρίως επιφανειακές χωρίς κανένα περιθώριο αστοχίας και πρόκλησης οσμών. Η χρήση σύγχρονων διαγνωστικών μέσων και η μεγάλη μας εμπειρία το διασφαλίζει.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ατσαλίνα του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης;


Ναι, ωστόσο πρέπει να σιγουρευτείτε πως ταιριάζει με τη σωλήνα που έχει φράξει. Επιπλέον, το μήκος τους είναι περιορισμένο σε περίπτωση που το φράξιμο είναι βαθιά στην αποχέτευση.

Γιατί ο νιπτήρας δεν ξεβουλώνει με τίποτα;

Αν έχετε δοκιμάσει όλα τα φυσικά μέσα όπως η βεντούζα και δεν επανέρχεται, σημαίνει πως το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά στο δίκτυο. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να βρεθεί το ακριβές σημείο που έχει δημιουργηθεί απόφραξη στην αποχέτευση και να αντιμετωπιστεί.

Γιατί φράζει συνέχεια η αποχέτευση;

Αν κάποιο καιρό μετά την απόφραξη το πρόβλημα επανέρχεται μάλλον δεν έχει διαγνωστεί η πραγματική αιτία. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει αρχικά να γίνει ένας επιμελής έλεγχος του δικτύου και αντίστοιχα να δράσετε.

Παρέχετε και πακέτα συντήρησης της αποχέτευσης;

Ναι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στα συγκεκριμένα προνομιακά πακέτα μπορείτε να απολαμβάνετε ως και δωρεάν υπηρεσίες απόφραξης.






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΒΛΑΧΟΣ θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

    Η μέθοδος της υδροβολής

    • Καθαρίζει τα σκληρά μπλοκαρίσματα της αποχέτευσης που δεν αντιμετωπίζονται με άλλο τρόπο.
    • Αφαιρεί τις διάφορες δύσκολες συσσωρεύσεις στις αποχετεύσεις και στα φρεάτια.
    • Απομακρύνει τις ρίζες δέντρων που έχουν προκαλέσει εμπλοκή.
    • Καθαρίζει τις υδρορροές που έχουν φράξει με γράσο και θραύσματα.
    • Πολλά από τα προβλήματα που οδηγούν στην ανάγκη για υπηρεσίες υδροβολής, μπορούν πραγματικά να αποφευχθούν με λίγη προσοχή. Σας συνιστούμε να ακολουθείτε τις συμβουλές που σας παρέχει ο τεχνικός μας για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

    Καθαρισμοί αποχετεύσεων Χαλάνδρι

    Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά στη συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και καθαρισμό και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

    • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
    • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
    • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχέτευσης στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ και στις γύρω περιοχές

    Βριλήσσια Μαρούσι Αγία ΠαρασκευήΠεύκη Χολαργός

    Εκτός από αποφράξεις στο Χαλάνδρι εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Μάθετε πως να προστατεύσετε τις αποχετεύσεις για να μη βουλώνουν

    Μάθετε πως να ξεβουλώσετε μόνοι σας τα βουλώματα με οικιακά μέσα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

    ΟΧΙ

    Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

    Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

    Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

    Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

    Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

    Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

    Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

    Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας