ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ όλων των εντόμων και παρασίτων

Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, διαθέτει έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνικούς γεωπόνους όπου χρειαστείτε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ. Εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα για απεντόμωση σε σπίτι και επιχείρηση. Προγραμματίστε ένα ραντεβού μαζί μας, με ένα τηλεφώνημα σε θα είμαστε σε ελάχιστο χρόνο δίπλα σας. Το νούμερο για να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι το 210 7622 111

Εμπειρία 40 ετών στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Με 40 χρόνια πείρα στην  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ μπορούμε να σας υποσχεθούμε τη λύση στο ζήτημά σας. Προσφέρουμε και συμβουλευτική υποστήριξη σε όποια απορία σας που αφορά στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ που παρέχουμε. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Εξασφαλίζουμε τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία. Πάντα όμως  σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας.

Αναλαμβάνουμε  απεντομώσεις κάθε είδους, σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Βασικές Υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρους, ψύλλους, κουνούπια, μύγες κ.α. Ενδεικτικές εφαρμογές όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Έχουμε πολλά οφέλη για εσάς, τους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για την ακεραιότητα και την επιχειρησιακή ηθική, προσπαθώντας συνεχώς να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ. Ποτέ δε σταματάμε να μαθαίνουμε και να προσαρμοζόμαστε στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο του ελέγχου παρασίτων, της υγιεινής και της ασφάλειας. Αυτή η δέσμευση για συνεχή εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας συνεχίζουν να συνεργάζονται με εμάς, επειδή γνωρίζουν ότι έχουμε την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες τους. Ως οικογενειακή εταιρεία, έχουμε μια δέσμευση για ειλικρίνεια και διαφάνεια που λίγες εταιρείες μπορούν να προσφέρουν. Τα κυριότερα οφέλη είναι:

  • Οι επαγγελματικές απεντομώσεις που παρέχουμε αντιμετωπίζουν άμεσα το πρόβλημα
  • Η απεντόμωση πραγματοποιείται μόνο με οικολογικά αδειοδοτημένα από το κράτος φάρμακα
  • Χρησιμοποιούμε μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας κάτι που μας επιτρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας πιο αποτελεσματικά και γρήγορα.
  •  Κατέχουμε τεράστια εμπειρία πάνω σε κάθε είδους έντομο
  • Σας παρέχουμε πολύ χρήσιμη συμβουλευτική υποστήριξη για να μην αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα
  • Σας παρέχουμε πάντα πιστοποιητικό απεντόμωσης

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ: Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό απολύμανσης και απεντόμωσης.

Μέθοδοι απεντόμωσης

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ είναι οι ενέργειες που κάνουμε για να ελέγχουμε και να εξοντώνουμε εστίες παράσιτων σε κλειστούς χώρους. Οι ενέργειες αυτές γίνονται προκειμένου να επιτύχουμε ακέραιες συνθήκες υγιεινής για τον άνθρωπο και τα ζώα. Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς που αφού επιθεωρήσουν τον χώρο θα χρησιμοποιήσουν και την κατάλληλη μέθοδο απεντόμωσης. Ο τεχνικός μας θα αναγνωρίσει το είδος του εντόμου που έχει εγκατασταθεί στον χώρο σας. Βάση αυτού θα αποφασίσει και για  το κατάλληλο ειδικό σκεύασμα εξουδετέρωσης αλλά και για τη σωστή μέθοδο. Οι 4 βασικοί μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι οι παρακάτω:

Απεντομώσεις με ψεκασμό

Οι απεντομώσεις με ψεκασμό χρησιμοποιούνται σε επιφάνειες που γνωρίζουμε ότι κυκλοφορούν έντομα. Μέρη όπως παράδειγμα τα ντουλάπια κάτω από τον νεροχύτη. Επίσης, χρησιμοποιείται ευρέως σε γωνίες και μικρές σχισμές που έχουμε έντονη δραστηριότητα εντόμων. Είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος απεντόμωσης.

Απεντομώσεις με Gel

Απεντομώσεις με Gel χρησιμοποιούμε μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις εντόμων. Κάποιες από αυτές είναι το ψιλό κατσαριδάκι και τα μυρμήγκια. Το τοποθετούμε σε στρατηγικά σημεία όπου τα έντομα συνηθίζουν να κάνουν φωλιές. Το gel δεν είναι τοξικό για τον άνθρωπο και δε μυρίζει. Με αυτόν το τρόπο σιγά σιγά ελέγχουμε τους αριθμούς των εντόμων ώσπου τα εξαλείφουμε εντελώς.

Απεντομώσεις με νεφελοψεκασμό

Για τη εφαρμογή της μεθόδου της απεντόμωσης με νεφελοψεκασμό χρησιμοποιούμε ειδική μηχανή εκνέφωσης. Το εντομοκτόνο  διασκορπίζεται στο σημείο σε μορφή πολύ μικρών σταγονιδίων που δημιουργούν ένα τοπικό νέφος. Είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος να φτάσει το εντομοκτόνο στα πιο δύσκολα σημεία. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που ο ψεκασμός δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για λόγους χωροταξικούς και όχι μόνο..

Απεντομώσεις με υποκαπνισμό

Υποκαπνισμός είναι η εξουδετέρωση εντόμων με ειδικό τοξικό αέριο σε ερμητικά κλειστό περιβάλλον. Η απεντόμωση με υποκαπνισμό  περιλαμβάνει τέσσερις φάσεις :

  • Η περιοχή προς απεντόμωση καλύπτεται πλήρως έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα απόλυτα κλειστό περιβάλλον.
  • Στη συνέχεια, απελευθερώνεται το υποκαπνιστικό αέριο στον χώρο για απεντόμωση.
  • Ο χώρος παραμένει κλειστός όσο χρειάζεται ωσότου εξολοθρευτούν όλα τα έντομα.
  • Αερίζουμε τον χώρο με προσοχή για να καθαρίσει και το μέρος να είναι ασφαλές για τον άνθρωπο.

Η μέθοδος του υποκαπνισμού χρήζει προτίμησης  σε περιπτώσεις που υπάρχει ήδη πρόβλημα. Δεν χρησιμοποιείται ποτέ προληπτικά. Στη συγκεκριμένη προσέγγιση απεντόμωσης τα έντομα εξουδετερώνονται σε όλα τα επίπεδα του φυσικού τους κύκλου (αυγά, προνύμφες, διαμορφωμένα).

Απεντόμωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Έχει στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κλπ, που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία κλπ.). Για την εξόντωση των εχθρών χρησιμοποιούνται ειδικά παρασκευάσματα,εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Ιδιότητες παρασκευασμάτων που χρησιμοποιούμε στις απεντομώσεις. 

  1. Μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
  2. Πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλή)
  3. Δεν λεκιάζουν
  4. Δεν μυρίζουν
  5. Μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Διαθέτουμε μια ειδική ομάδα για να παρακολουθούμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο κανονιστικό πλαίσιο. Αυτό εξασφαλίζει τη συμμόρφωση των υπηρεσιών μας  και προϊόντων (π.χ. φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα) με τις αυξανόμενες απαιτήσεις της νομοθεσίας που απαιτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των χημικών ουσιών στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Απεντόμωση για παράσιτα

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Η εφαρμογή απεντόμωσης σε κατοικίες και επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της άνοιξης αρχικά είναι απαραίτητη, ώστε να αντιμετωπιστούν τα περισσότερα έντομα και κυρίως οι κατσαρίδες. Με μία σωστή απεντόμωση θα απαλλαγείτε για αρκετό καιρό από τα ενοχλητικά αυτά έντομα. Πως να αντιμετωπίσετε τα ανεπιθύμητα παράσιτα;

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς και γι’ αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους κινδύνους που αντιμετωπίζετε.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί η απεντόμωση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου (φρεατίου).Τα συνεργεία απολυμάνσεων που θα αναλάβουν μία τέτοια εφαρμογή θα πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένα και εξειδικευμένα στους τομείς ασφάλειας και υγιεινής. Απεντομώσεις εφαρμόζονται σε κατοικίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και όπου γενικά υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης παθογόνων μικροοργανισμών.

Αντιμετώπιση εντόμων και παράσιτων σε επιχειρήσεις

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: Οι σκόροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και γενικότερα υφάσματα, οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απεντόμωσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για κάθε ερώτηση που αφορά απεντομώσεις. Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας.

Βλέπουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προσέχουμε πάντα τη κάθε λεπτομέρεια. Ένα εστιατόριο για παράδειγμα έχει άλλες ανάγκες σε σχέση με ένα εργοστάσιο. Στην περίπτωση του εστιατορίου είναι ζωτικής σημασίας τα παράσιτα όπως  π.χ κατσαρίδες, μυρμήγκια να εξαλειφθούν. Ο κίνδυνος έκθεσης των τροφίμων σε αυτά τα παράσιτα είναι κάτι μη αποδεκτό. Σε αυτήν την περίπτωση ξέρουμε ακριβώς πως να κινηθούμε και πραγματοποιώντας μια επιτυχή αντιμετώπιση εντόμων και παράσιτων.

Τα τρωκτικά όπως οι ψύλλοι και οι κατσαρίδες στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για απεντόμωση.

Απεντόμωση για όλα τα έντομα

  • ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
  • ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
  • ΚΟΡΙΟΙ
  • ΑΚΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ
  • ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΕΣ
  • ΨΥΛΛΟΙ
  • ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
  • ΣΦΗΚΕΣ
  • ΣΚΝΙΠΕΣ

Ποια είναι τα 5 πιο επικίνδυνα έντομα;

5. Μυρμήγκι σφαίρα. Το τσίμπημά του είναι τόσο επώδυνο που νιώθεις σαν να σε πυροβόλησαν. Ζει σε υγρές συνθήκες ζούγκλας κυρίως στον Αμαζόνιο. Το δηλητήριο του είναι από τα πιο ισχυρά.

4. Ο ψύλλος ρουφάει το αίμα του ανθρώπου και μεταφέρει πολλές ασθένειες που συνήθως μεταφέρει από τα τρωκτικά. Ασθένειες όπως η βουβωνική πανώλη εξαπλώθηκαν μέσω του ψύλλου.

3. Η μύγα τσε τσε βρίσκεται στην τρίτη θέση, πολλοί άνθρωποι κολλάνε ασθένειες όπως ο η ”ασθένεια του ύπνου”. Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από αυτό το έντομο.

2. Το μυρμήγκι οδηγός. Πρόκειται για ένα είδος μυρμηγκιών που επιτίθενται σε πραγματικά τεράστιους αριθμούς και δεν αφήνουν τίποτα όπως ήταν στο πέρασμα τους. Άνθρωπος, ζώο ή έντομο είναι το ίδιο για αυτά τα τρομερά έντομα..

1. Το κουνούπι είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος δολοφόνος ανθρώπων και ζώων . Με μια σειρά από θανατηφόρες ασθένειες, όπως η ελονοσία, ο ιός του Δυτικού Νείλου, ο Ζήκα και άλλες που σκοτώνουν περισσότερο από 1.000.000 ανθρώπους το χρόνο.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πραγματοποιούμε Απεντομώσεις και Μυοκτονίες σε όλους τους χώρους, για όλα τα έντομα και τα παράσιτα. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες, 365 ημέρες.