banner ad

Αποφράξεις Σούνιο – 2294028060

Αποφράξεις Σούνιο – 22940 28060

Η εταιρεία Αποφράξεων Σουνίου – 22940.28060 εδώ και σαράντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφράξεις Σούνιο καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ

Η Αποφράξεις Σούνιο ξεβουλώνει και καθαρίζει όλες τις αποχετεύσεις και σωληνώσεις! Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί και καμαρώνουμε τον τρόπο με τον οποίο μιλάνε για την Αποφράξεις Βλάχος! Αποφράξεις Βλάχος για απόφραξη φρεατίου, απόφραξη υδρορροής, ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και πεπειραμένους τεχνικούς.

Με έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, οι Αποφράξεις Σούνιο Βλάχος, σας παρέχουν τις πιο επαγγελματικές και πιο οικονομικές λύσεις αποφράξεων όλο το 24ωρο!

Υπηρεσίες Αποφράξεων Σούνιο

 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Σούνιο– 2294028060
 • Απόφραξη Νεροχύτη Σούνιο– 2294028060
 • Απόφραξη Υδροροής Σούνιο– 2294028060
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σούνιο– 2294028060
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Σούνιο– 2294028060
 • Καθαρισμός Φρεατίων Σούνιο– 2294028060
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Σούνιο– 2294028060
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Σούνιο– 2294028060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σούνιο– 2294028060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Σούνιο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Σούνιο
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Σούνιο

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Σούνιο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Αποφράξεις Σούνιο και στην Αθήνα

Σούνιο (ή Κάβο κολώνες ή Καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού Αττικής. Τα παράλια του είναι βραχώδη και απότομα. Υψώνεται σχεδόν κάθετα από την θάλασσα σε μεγάλο ύψος σχηματίζοντας στους πρόποδες αυτού προς δυσμάς μικρό όρμο που με ισθμό χωρίζεται από έτερο ανατολικό ορμίσκο. Το Σούνιο είναι γνωστό λόγω της σημαντικής γεωγραφικής θέσης του αλλά και εξαιτίας των ερειπίων του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα που βρίσκονται σε αυτό. Στα νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή λόγω της περιβαλλοντικής αξίας της, ανακηρύχθηκε εθνικός δρυμός.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Σούνιο κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Σούνιο και Ανατολικά Προάστια

Εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες η ικανοποίηση του πελάτη παραμένει πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και επιτυγχάνεται με καινοτόμες μεθόδους υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Σούνιο

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Συντηρήσεις Αποφράξεις Σούνιο

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Σουνιο, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Σούνιο

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top