ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ έχει 40 χρόνια πείρας στον χώρο όσον αφορά την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ελάχιστο χρόνο από όποιο μέρος  και αν μας καλέσετε για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ έκτακτης ανάγκης. Ξέρουμε τη δουλειά μας και θα φροντίσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εφαρμόζουμε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ με αξιοπιστία και αποτέλεσμα. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της επιχείρησής μας, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, για αυτό και καθιερωθήκαμε η νούμερο ένα επιλογή στον τομέα απολυμάνσεις σε όλη την Αττική.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και πιστοποιητικό

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΟ ΒΛΑΧΟΣ: Μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής παραδίδεται πιστοποιητικό με αριθμό αδείας από το κράτος. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ με αποτέλεσμα. Η επαγγελματική Απολύμανση της εταιρείας μας δε σταματά στον οικιακό τομέα αλλά επεκτείνεται  σε κάθε είδους επιχείρηση και δημόσιους οργανισμούς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε  σε κάθε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ είναι εγκεκριμένα και ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.  Σε συνάρτηση με την πολύτιμη πείρα μας, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά., εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Προσφέρουμε βασικές υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως  απολύμανση για μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρο, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια και άλλα. Ενδεικτικές εφαρμογές  απολύμανσης, όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.λ.π

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ σπιτιού

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ σε όλη την Αττική

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πραγματοποιούμε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ σε όλους τους χώρους, για όλα τα έντομα και τα παράσιτα. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες, 365 ημέρες.

Επιλέξτε το προάστιο που βρίσκεστε και επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση απολύμανση

Δεν έχει σημασία από πού θα μας καλέσετε για απολύμανση. Για εμάς είναι το  ίδιο γιατί διαθέτουμε μεγάλο στόλο κινητών συνεργείων σε όλη την Αθήνα. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική για άμεση απολύμανση, επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και θα ανταποκριθούμε άμεσα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ για κατσαρίδες, ποντίκια, κουνούπια

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ: Η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ θα φροντίσει να δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Τα παράσιτα είναι ζώντες οργανισμοί που ζουν μακριά από ένα οργανισμό-ξενιστή. Τα παράσιτα αξιοποιούν τα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού υποδοχής και με τον τρόπο αυτό τον βλάπτουν. Είναι παντού και αν δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από κάποια εξειδικευμένη εταιρεία απολυμάνσεων τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ σοβαρά.  Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς και γι’ αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους παρασιτολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε. Αναλαμβάνουμε εδώ και 40 χρόνια απολυμάνσεις για κατσαρίδες, ποντίκια, κουνούπια και γενικά όλα τα παράσιτα που σας ταλαιπωρούν.

Η πληθώρα των παρασίτων εντοπίζονται σε κάθε είδους χώρο, οικιακό, επαγγελματικό ή δημόσιο. Κάποια από αυτά όμως, όπως η ψιλή κατσαρίδα ή τα ποντίκια, μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.  Κάθε παράσιτο είναι ικανό να δημιουργήσει άπειρα προβλήματα. Όμως το καθένα από αυτά επηρεάζουν με διαφορετικό τρόπο τον κάθε χώρο που προσβάλλουν. Ας σκεφτούμε τι θα προκαλέσουν οι κοριοί σε ένα ξενοδοχείο, οι σκώροι σε ένα καταστημα ρούχων και οι κατσαρίδες σε ένα εστιατόριο. Στην περίπτωση που έχετε έστω και την υπόνοια ότι κάποιο παράσιτο σας έχει επισκεπτει, μας καλείτε να το διευρευνήσουμε και αφού ξεκαθαρίσουμε το είδος θα σας προτείνουμε και το κατάλληλο πρόγραμμα αντιμετώπισης.

Ανάλογα με το είδος και την δραστηριότητα της επιχείρησής σας θα καθορίσουμε και τον τρόπο καθώς και την δραστική ουσία που θα χρησιμοποιήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε και τα επιτυχή αποτελέσματα. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να δημιουργήσουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το είδος του οικήματος που ζούν και αναπτύσσονται. Σε ένα κτίριο που έχει εγκαταλειφθεί σίγουρα αποτελούν ενόχληση και εγκυμονούν κινδύνους υγείας, αλλά σκεφτείτε τι σοβαρά προβλήματα θα δημιουργήσουν σε ένα εστιατόριο.

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις για όλες τις πιθανές περιπτώσεις:

Απολύμανση εντόμων και παράσιτων

Απολύμανση εντόμων και παράσιτων: Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας στην απολύμανση. Η εξολοθρευση παράσιτων και εντόμων είναι η ειδικότητα μας.

Η εταιρεία μας λόγω των πολλών ετών εμπειρίας και πείρας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει και να εξολοθρεύσει κάθε είδους παράσιτο που έχει εισβάλλει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Σας καλύπτουμε σε ένα ευρύ φάσμα παρασίτων όπως κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, μυρμήγκια, σφήκες, κ.α.

Απολύμανση με πιστοποιητικό: Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές είναι όλα εγκεκριμμένα από την Ε.Ε. Είναι άοσμα και ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και με πιστοποιητικό απολύμανσης.

Εφαρμογές απολυμάνσεων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΛΑΧΟΣ ειδικεύεται σε κάθε είδους εφαρμογή απολύμανσης. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εξαρτάται από τον τύπο του κτηρίου, τη χρήση του, το περιβάλλον στο σημείο κ.α. Έχοντας τεράστια εμπειρία στον τομέα της απολύμανσης, μπορούμε με αυτοπεποίθηση να σας εξασφαλίσουμε άμεσα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως μπορούμε να σας προσφέρουμε εφαρμογές κομμένες και ραμμένες στο τύπο του προβλήματος σας. Διενεργούμε απολυμάνσεις σε:

 • ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΘΗΚΕΣ
 • ΣΧΟΛΕΙΑ
 • ΠΛΟΙΑ
 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
 • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παράσιτα όπως τα τρωκτικά και τα έντομα είναι καταστροφικά, καθώς είναι μια μεγάλη ενόχληση. Υπάρχουν πολλά κίνδυνοι για την υγεία που συνδέονται με τα παράσιτα και μπορούν να βλάψουν, την οικογένεια σας και τα κατοικίδια ζώα σας. Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό και ανησυχητικό να ανακαλύψει ότι στο σπίτι σας έχει εισβάλει κάποιο είδος παρασίτων. Ξέρουμε ότι θέλετε να ληφθεί μέριμνα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος έχει επαγγελματίες απολυμαντές για την καταπολέμηση παρασίτων του σπιτιού σας και θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσουμε το παράσιτο και την πηγή της μόλυνσης. Εξολοθρεύουμε τα παράσιτα, αλλά μπορούμε επίσης να αναλάβουμε και την πρόληψη τους.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος έχει δεκαετίες εμπειρίας στην παροχή βοήθειας σε σπίτια που έχουν προβλήματα παρασίτων. Έχουμε εξαλείψει παράσιτα όπως οι αρουραίοι, τα ποντίκια, τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, οι ψύλλοι, οι κοριοί, κ.α.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι ένα μέρος άνεσης και ασφάλειας για την οικογένειά σας. Όλοι θέλουμε τα σπίτια μας να είναι ασφαλή, φιλόξενα και σίγουρα χωρίς παράσιτα που θα μεταφέρουν ασθένειες και να μας ανησυχούν.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί θα επιθεωρήσουν κάθε σημείο του σπιτιού σας, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα εφαρμόσουμε τα κατάλληλα σκευάσματα για να απαλλάξουμε το σπίτι σας από μυρμήγκια, κατσαρίδες, κοριούς, αράχνες και άλλα επιβλαβή παράσιτα.

 Στο αποχετευτικό μας δίκτυο ζουν και αναπτύσσονται πολλά και διάφορα παράσιτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες και τα κουνούπια. Το πιο συνετό και σωστό είναι παράλληλα με την απολύμανση να γίνει και ο καθαρισμός του αποχετευτικού σας συστήματος.

Υπηρεσίες απολυμάνσεων σε σπίτια και επιχειρήσεις

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Τα μικρόβια είναι μεγάλος φόβος για τον περισσότερο κόσμο και συχνά δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό μας αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Μάλιστα, ειδικά αν στο χώρο διαμένουν και άτομα με ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως ασθενείς, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά, η ανάγκη για απολύμανση και μικροβιοκτονία είναι πραγματικά επιτακτική για σπίτια και επιχειρήσεις.

Με την απολύμανση εξασφαλίζεται η αποτελεσματική και οριστική εξολόθρευση και καταπολέμηση βακτηρίων, μυκήτων, ιών και άλλων μεταδιδόμενων νοσημάτων, εξαλείφοντας το μικροβιακό φορτίο στους χώρους σας.

Επιπλέον, μαζί με την απολύμανση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και μυοκτονία, προκειμένου να καταπολεμήσετε τα τρωκτικά κάθε είδους που μπορεί να εισβάλουν στους χώρους σας κουβαλώντας ένα σωρό επικίνδυνες για τον άνθρωπο ασθένειες. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η τρομακτική επιδημία της μαύρης πανώλης που θέρισε την Ευρώπη του 14ου αιώνα, ξεκίνησε και μεταδόθηκε από τα ποντίκια. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να φροντίζουμε οι χώροι μας να παραμένουν καθαροί και τα –κατά τα άλλα χαριτωμένα- τρωκτικά να μένουν μακριά μας.

Τα προγράμματα για απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από χημικούς, γεωπόνους και υγιεινολόγους εξειδικευμένους σε συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων και εκπαιδευμένους σε σχετικά σεμινάρια, προκειμένου να σας προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

 Προγράμματα απολύμανσης στοχευμένα  στο δικό σας επίπεδο κινδύνου, άμεσα σε όλη την Αττική.

Η αντιμετώπιση ενός παρασίτου δεν είναι μια απλή και εύκολη υπόθεση. Η εμφάνιση τους δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα εκτός από την αναστάτωση. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι εκτός από την καταστροφή υλικών αγαθών και καλλιεργειών εγκυμονούν κινδύνους υγείας, καθώς μεταφέρουν πολλές και σοβαρές ασθένειες.

Π.Δ. 205/2001 – Έγκριση, διάθεση στην αγορά και έλεγχος βιοκτόνων προϊόντων, σε συμμόρφωση προς την οδηγία 98/8/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

Τηλέφωνα ανά περιοχή

6944 388 277 – ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 • 210 76 22 111: ΒΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΛΙΣΣΙΑ – ΓΟΥΔΙ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ – ΜΕΤΣ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 210 90 29 667: ΔΑΦΝΗ – ΚΟΥΚΑΚΙ – Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΣΧΑΤΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 210 99 01 999: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΛΙΜΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) – ΦΑΛΗΡΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 210 89 90 600: ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΑ – ΒΑΡΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΒΟΥΡΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 210 66 65 999: ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 210 80 80 878:  ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΔΡΟΣΙΑ – ΕΚΑΛΗ – ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ  – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΕΡΥΘΡΑΙΑ  – ΣΤΑΜΑΤΑ
 • 210 28 50 015: Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΥΚΗ – Ν. ΙΩΝΙΑ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΠΕΥΚΑΚΙΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΣ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 210 57 37 000: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 210 40 05 111: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • 22940 28060: ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Ν. ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ