ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ : Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ  είναι κάτι πολύ χρήσιμο αυτές τις μέρες. Οι επιστήμονες ανησυχούν πολύ για την εξάπλωση του Κορωνοϊού καθώς είναι πολύ επικίνδυνος για τις ευπαθής ομάδες και κυρίως για τους ηλικιωμένους. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ κρίνεται ζωτικής σημασίας όταν έχουμε κάποιο κρούσμα ή την σοβαρή υπόνοια μόλυνσης σε έναν χώρο.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ
Απολύμανση για Κορωνοϊό στο 6ο Δημοτικό Δάφνης από την εταιρεία Απολυμάνσεων Βλάχος.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ είναι ζωτικής σημασίας να πραγματοποιηθεί σε κλειστούς χώρους με πολύ κόσμο. Αν έχουμε υπόψιν μας κάποιο κρούσμα της οικογένειας του Κορωνοϊού ή ακόμη και σοβαρές υποψίες για την πιθανότητα ύπαρξης του πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ με αντιμικροβιακούς παράγοντες σε αυτούς τους χώρους. Γυμναστήρια, σχολεία, Νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες είναι κάποια παραδείγματα.

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ είναι πάνω από όλα προσωπική μας υπόθεση

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ είναι πρώτα από όλα προσωπική μας υπόθεση: Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό ζήτημα σε καιρούς πανδημίας από κάποιον ιό και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει κάθε πολίτης ξεχωριστά. Αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό να περιορίσουμε την εξάπλωση του  πριν το πρόβλημα γίνει ανεξέλεγκτο. Τι σημαίνει αυτό:

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ με σχολαστικό πλύσιμο χεριών

Πάντα μετά από την είσοδο μας στο σπίτι πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας πριν ακουμπήσουμε οτιδήποτε μέσα στην κατοικία μας. Είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να προσέξουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ από εμάς σε κοινόχρηστες επιφάνειες στον χώρο μας

Αυτό σημαίνει πως απολυμαίνουμε κοινόχρηστες επιφάνειες όπως πόμολα στο σπίτι μας, κουμπιά και διακόπτες και γενικά σημεία έντονης χρήσης που είναι πιθανές επίφοβες εστίες μικροβίων όπως ο κορωνοϊός. Χρησιμοποιούμε αντισηπτικά μαντηλάκια ή οινόπνευμα και είμαστε συνέχεια επιφυλακτικοί για την μικροβιακή καθαριότητα αυτών των σημείων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ στα ρούχα μας με πιο συχνό πλύσιμο 

Είναι εξίσου σημαντικό να βγάζουμε τα ρούχα μας όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας από εξωτερικό χώρο ιδιαίτερα όταν έχουμε βρεθεί σε κλειστούς χώρους με αρκετό κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για τα υποδήματα μας που καλό είναι να τα αφήνουμε σε ουδέτερους χώρους όπως έξω από το σπίτι ή στην βεράντα. Επίσης το πλύσιμο των ρούχων πρέπει να είναι πιο τακτικό σε σχέση με την κανονική ρουτίνα μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΜΕΣΑ

Αναλαμβάνουμε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ σε όλη την ΑΘΗΝΑ ΑΜΕΣΑ. Αυτές τις δύσκολες μέρες διαθέτουμε το ανθρώπινο δυναμικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να δράσουμε με ευθύνη πραγματοποιώντας απολύμανση για Κορωνοϊό σε κάθε επίφοβο για μόλυνση χώρο. Καλέστε μας  στο 210 76 22 111 και θα κινητοποιηθούμε άμεσα. Ανάφης 32, 112 56

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΪΟ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

 • Παραμονή κατ’ οίκον και αποχή από την εργασία οποιουδήποτε ατόμου εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού
 • Αποφυγή στενής επαφής, εφόσον αυτό είναι δυνατό, με οποιοδήποτε άτομο εμφανίζει συμπτώματα από το αναπνευστικό, όπως βήχα ή πταρμό (φτέρνισμα). Αυτό ιδιαίτερα ισχύει για τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
 • Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
 • Σε βήχα ή φτέρνισμα κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο, απόρριψη του χρησιμοποιημένου χαρτομάντηλου στους κάδους απορριμμάτων και επιμελές πλύσιμο των χεριών.
 • Τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20’’, πριν τη λήψη τροφής και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, και προσεκτικό στέγνωμα χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης και απόρριψή τους στους κάδους απορριμμάτων.
 • Εναλλακτικά του πλυσίματος χεριών, μπορεί να εφαρμοστεί καλό τρίψιμο των χεριών με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη.
 • ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 

  ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

[wp-faq-schema accordion=1]

Απολύμανση και Κορωνοϊός

Απολύμανση και Κορωνοϊός: Όπως όλοι καταλαβαίνουμε η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ είναι μονόδρομος. Η  ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ είναι η εργασία που θα απολυμάνει τον χώρο μας και θα μας προστατεύσει από ιούς και μικροοργανισμούς. Ο κορωνοϊός σαφώς και είναι ένας από αυτούς τους ιούς. Η απολύμανση για Κορωνοϊό δεν αφορά μόνο το σπίτι μας, αλλά και τους επαγγελματικούς χώρους στους οποίους εργαζόμαστε. Πάνω από όλα προέχει η υγεία των δικών μας ανθρώπων και των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Μπορείτε να καλέσετε την Απολυμάνσεις Βλάχος και να ενημερωθείτε για την απολύμανση στο δικό σας σπίτι ή την επιχείρησή σας. Η  Απολυμάνσεις Βλάχος διαθέτει όλα τα μέσα και σκευάσματα και με συνάρτηση την τεχνογνωσία και εμπειρία των τεχνικών θα ανταποκριθεί άμεσα σε όλη την Αττική.

Όλοι μας οφείλουμε να πάρουμε αναγκαία μέτρα για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και την δημόσια υγεία. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ο κορωνοϊός να εξαπλωθεί και να νοσήσουν άνθρωποι. Η απολύμανση είναι εκείνη που θα βοηθήσει να περιοριστεί ο κορωνοϊός.

Προληπτική και μη απολύμανση για Κορωνοϊό σε σχολεία

Η Απολύμανση για Κορωνοϊό σε σχολεία επιβάλλεται αν υπάρχει η ένδειξη κρούσματος του ιού. Τα παιδιά μας είναι εκείνα που πρώτα θα πρέπει να προστατεύσουμε. Γενικότερα κλειστοί χώροι όπως είναι τα σχολεία είναι πιο επικίνδυνοι για την μετάδοση και την εξάπλωση του κορωνοϊού, λόγω του πλήθους. Όπως αναφέρουν οι γιατροί και οι ειδικοί, ο κορωνοϊός μεταδίδεται και εξαπλώνεται και εύκολα και γρήγορα σε κοινόχρηστες επιφάνειες. Οι δήμοι και οι σχολικές επιτροπές του νομού Αττικής έχουν ήδη ξεκινήσει και επικοινωνήσει με την εταιρία μας για  προληπτική Απολύμανση για Κορωνοϊό σε σχολεία  λαμβάνοντας πληροφορίες για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Με την προληπτική απολύμανση προλαμβάνουμε και προστατεύουμε! Δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απλά η καλύτερη λύση για την μη μετάδοση του νέου αυτού ιού που απειλεί όλες τις χώρες παγκοσμίως. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι κοντά σας για κάθε συμβουλή με γνώμονα πάντα τον επαγγελματισμό και την επιστημονική κατάρτιση. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να αγνοούμε τις συστάσεις των ειδικών. Γιατί απλά δεν μπορούμε να βάζουμε σε κίνδυνο ανθρώπους γύρω μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ

Όσα όμως κρατικά μέτρα και αν παρθούν είναι πολύ σημαντική η ατομική ευθύνη του καθενός μας. Ακολουθούμε προσεκτικά τις οδηγίες των ειδικών, μένουμε μακρυά από παραπλανητικές και παραπληροφοριακές “ειδήσεις” και “συμβουλές” αναρμόδιων. Γενικά:

 • “Μένουμε σπίτι” ακούμε παντού και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι στο μέτρο που μπορεί ο καθένας. 
 • Βοηθάμε το τεράστιο έργων των υγειονομικών συνανθρώπων μας  που καθημερινά δίνουν μία άνιση μάχη στον “Πόλεμο του Κορωνοϊού και κερδίζουμε χρόνο, για να μπορέσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη αυτή πανδημία. 
 • Κρατάμε αποστάσεις και ελαχιστοποιούμε τις επαφές με όλα τα άτομα, εκτός του στενού οικογενειακού μας περιβάλλοντος.
 • Φροντίζουμε συνεχώς για την προσωπική μας υγιεινή, με συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και αντισηπτικά σκευάσματα. Σε όσους αναγκαστικά μετακινούνται καθημερινά, κυρίως λόγω εργασίας συνιστάται καθημερινό λούσιμο των μαλλιών και λουτρό του σώματος. Αν είναι δυνατόν αλλάζουμε καθημερινώς ρούχα ή μόλις επιστρέψουμε στο σπίτι τα αερίζουμε εκτός σπιτιού.
 • Αποφεύγουμε την επαφή των χεριών μας με με το στόμα, τη μύτη και τα μάτια.
 • Όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε προστατεύουμε το στόμα με τον αγκώνα μας ή ένα χαρτομάντιλο. Κατόπιν πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας με σαπούνι και χρησιμοποιούμε αντισηπτικό. 

Επίσης:

 • Παίρνουμε όλα τα μέσα προστασίας (γάντια, μάσκες), όταν πρόκειται να εκτεθούμε σε κίνδυνο για την υγεία μας.
 • Καθαρίζουμε συχνά όλες τις επιφάνειες του σπιτιού μας με απολυμαντικά υλικά.
 • Δίνουμε μεγάλη σημασία στη διατροφή μας και προσέχουμε πάρα πολύ την υγεία μας. Πλένουμε καλά με νερό ωμά φρούτα και λαχανικά πριν τα καταναλώσουμε. 
 • Δεν εκθέτουμε τον εαυτό ας σε κινδύνους, που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα ή άλλες ασθένειες, που θα επιβαρύνουν κι άλλο το ήδη καταπονημένο έργο των μονάδων υγείας.
 • Καλούμαστε να μεριμνήσουμε τα ευπαθή άτομα που βρίσκονται στο κλειστό οικογενειακό μας περιβάλλον (ηλικιωμένοι, παιδιά, ασθενείς) και να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες τους. (ψώνια, φροντίδα, σίτιση κλπ).
 • Δίνουμε τον απαιτούμενο χρόνο στα παιδιά μας και έμφαση στη δημιουργική απασχόληση τους, την σωματική τους άσκηση και την αξιοποίηση του απεριόριστου πλέον ελεύθερου χρόνου τους, με εκπαιδευτικά παιχνίδια και συνεχείς επαναλήψεις της σχολικής τους ύλης.

Μέτρα που πρέπει να λάβουν οι επιχειρήσεις που λειτουργούν

Για τις επιχειρήσεις, που βρίσκονται ακόμα σε νόμιμη λειτουργία, πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους σε αυτές, καθώς και των πελατών τους. Πρέπει να ακολουθούν ευλαβικά της οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Η ενημέρωση του προσωπικού και η προμήθεια προστατευτικών μέσων (γάντια μίας χρήσης, προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά μέσα) συμβάλλουν στην οργανωμένη και ψύχραιμη αντιμετώπιση του φαινομένου και στην αποφυγή δημιουργίας καταστάσεων πανικού. Ο έγκαιρος σχεδιασμός και η αποτελεσματική πρόληψη και ενημέρωση θα διασφαλίσει την υγεία του προσωπικού και των πελατών τους. 

Σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος παρουσιάσει συμπτώματα του ιού (έντονος βήχας, πυρετός, δυσκολία στην αναπνοή κλπ) θα πρέπει να ενημερώσει τον εργοδότη του και να του χορηγηθεί 14μερη άδεια.  Ο χώρος της εργασίας θα πρέπει να καθαρίζεται και να αερίζεται συχνά και να κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις των εργαζομένων  μεταξύ τους και μεταξύ των πελατών τους. Δεν θα πρέπει να συνωστίζονται πολλά άτομα σε μικρό και κλειστό χώρο. Πρέπει να τηρείται το κλάσμα 1 άτομο ανά 10 τουλάχιστον τετραγωνικά μέτρα.

Ο κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να λαμβάνει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία και την υγιεινή του. Να φοράει όταν απαιτείται προστατευτική μάσκα, στολή και γάντια μίας χρήσης και να καθαρίζει τακτικά τον χώρο εργασίας του, τα εργαλεία και τα προσωπικά του αντικείμενα με απολυμαντικά και αντισηπτικά μέσα.

Εφαρμογές απολύμανσης – μικροβιοκτονίας

Ο ιός του κορωνοϊού μπορεί να μολύνει μέσω ενός φορέα του επιφάνειες και αντικείμενα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή. Ανάλογα το είδος της επιφάνειας και τις συνθήκες του περιβάλλοντος, μπορεί να ζήσει επάνω της από λίγες ώρες έως λίγες ημέρες.  Άτομα που θα έρθουν σε επαφή με τις μολυσμένες επιφάνειες ενδέχεται να τους μεταδοθεί ο ιός.

Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων θα πρέπει να εφαρμόζουν στους χώρους εργασίας συχνές απολυμάνσεις – μικροβιοκτονίες. Είναι το ελάχιστο, προληπτικό μέτρο που μπορούν να παρέχουν για την ασφάλεια και την προστασία των επιχειρήσεων τους απέναντι στον κίνδυνο του θανατηφόρου ιού. Απολυμαίνοντας του χώρους εργασίας, σκοτώνονται όλοι οι υπάρχοντες ιοί, τα μικρόβια και τα βακτήρια που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στις επιφάνειες, τα αντικείμενα, τα προϊόντα, τα μηχανήματα και τα εργαλεία της επιχείρησης τους. Σε περίπτωση που εμφανιστεί στο μέλλον ένα νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο χώρο της επιχείρησης, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εκ νέου απολύμανση – μικροβιοκτονία. 

Η Απολυμάνσεις Βλάχος και Κορωνοϊός

Η εταιρεία απολυμάνσεων Βλάχος, με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στην κρισιμότητα και τον πρωτόγνωρο κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η χώρα μας και όλη η υφήλιος, προσφέρει υπηρεσίες απολύμανσης – μικροβιοκτονίας σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Δείχνουμε ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε όλες τις εφαρμογές και ακολουθούμε σχολαστικά τις οδηγίες προστασίας, υγιεινής και ενημέρωσης όλων των αρμόδιων φορέων.

Χρησιμοποιούμε μόνο απολυμαντικά σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και συμβατά με θέματα απολύμανσης HACCP – ISO 22000 περί ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων. Χρησιμοποιούμε όλα τα προστατευτικά μέσα (γάντια, μάσκες, στολές) που προβλέπονται κατά τη διάρκεια των εφαρμογών απολύμανσης – μικροβιοκτονίας. Κατόπιν των εφαρμογών, παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης υπογεγραμμένο από αρμόδιο γεωπόνο. 

Η απολυμάνσεις Βλάχος είναι δίπλα σας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις απολυμάνσεις – μικροβιοκτονίες για τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2, παρακαλώ επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας απολυμάνσεων ΒΛΑΧΟΣ. Είμαστε στη διάθεσή σας και πάντα δίπλα σας ΚΑΙ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μαζί. Εμείς είμαστε ΕΔΩ για να σας βοηθήσουμε, όπως θα βοηθήσετε κι εσείς όλους τους υπόλοιπους. ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ