ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ – 210 7622 111

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ : Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ   είναι η μέθοδος που αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, και η συνηθέστερη είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Πραγματοποιήστε απολύμανση για μικρόβια για να προστατεύσετε τη φήμη της επιχείρησής σας και τη σωστή λειτουργία της, οι υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων της εταιρείας Βλάχος παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα διαχείρισης κινδύνου και άμεσης απόκρισης σε όλη την Αθήνα. Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση στο 210 7622 111.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ για σωστή αντιμετώπιση των μικροβίων: Η υπηρεσία ολοκληρωμένης αντιμετώπισης επιβλαβών μικροοοργανισμών πραγματοποιείται μόνο με ειδικές μικροβιοκτονίες. Είναι η μόνη επαγγελματική προσέγγιση στη διαχείριση κινδύνων από μικρόβια όπως ο Κορονοϊός,  η οποία θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία και τις απαιτήσεις ελέγχου. Ο χώρος εργασίας σας ή η κατοικία σας θα είναι ασφαλείς από κάθε παθογόνο μικρόβιο και ιό. Μετά το πέρας της απολύμανσης σας δίνουμε και πιστοποιητικό.

Μικροβιοκτονία σε όλους τους χώρους

Η μικροβιοκτονία στο σπίτι κρίνεται αναγκαία όταν κάποιος στον χώρο έχει κολλήσει κάποιο επικίνδυνο μικρόβιο  ή γενικά οποιαδήποτε επίφοβη ίωση. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να λάβουμε αναγκαία μέτρα που σημαίνει απολύμανση για μικρόβια από ειδικούς, για να εξασφαλίσουμε ότι ο ιός δεν θα εξαπλωθεί και δεν θα μολύνει άλλους στην οικογένεια μας ή στον ευρύτερο χώρο που κατοικούμε.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ
Μικροβιοκτονία σε αποθηκευτικό χώρο

Μικροβιοκτονία σε σχολεία: Η Απολύμανση μικροβίων σε σχολεία επιβάλλεται όταν έχουμε έξαρση κάποιου επικίνδυνου ιού. Στα σχολεία λόγω του πλήθους των παιδιών σε κλειστό χώρο ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι μεγάλος. Επίσης τα μικρά παιδιά μαζί με τους ηλικιωμένους, που συνήθως συνοδεύουν τα παιδιά, είναι ευπαθής ομάδες και είναι απολύτως απαραίτητη η Μικροβιοκτονία. Κατά καιρούς έχουμε έντονες εξάρσεις ιώσεων και  γενικά παθογόνων μικροβίων με πιο συνηθισμένα κρούσματα να παρατηρούμε σε σχολεία. Αυτό γιατί τα παιδιά δεν παίρνουν τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης κάτι πολύ φυσιολογικό για το νεαρό της ηλικίας τους. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή για να εφαρμόσουμε άμεση απολύμανση μικροβίων σε σχολεία στο 210 7622 111.

Η μικροβιοκτονία γίνεται κατά κύριο λόγο με την μέθοδο του ψεκασμού σε όλα τα ενδεδειγμένα σημεία πιθανής εστίας μικροβίων. Με την μέθοδο του ψεκασμού εξασφαλίζουμε την σωστή αναλογικά ποσότητα φαρμάκου σε ακτίνα 60cm. Επίσης μέσω της πίεσης που το υγρό εξέρχεται από το ψεκαστικό μηχάνημα, διαχέεται πιο εύκολα το φάρμακο σε χαραμάδες και άλλα σημεία που δημιουργούνται εστίες παρασίτων αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της απολύμανσης μικροβίων.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ
Προσωπικό μικροβιοκτονιών