ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Ξεβούλωμα μπανιέρας από τον «Βλάχο», τον ειδικό της αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ. Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις  αποφράξεις μπανιερών και αποφράξεις παντός τύπου. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε. Απόφραξη Μπανιέρας και όλων των αποχετεύσεων άμεσα σε όλη την Αθήνα με ένα τηλεφώνημα στο 210 76 22 111.

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης αποχέτευσης μπανιέρας υψηλής ποιότητας. Οι πελάτες μας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων που προσφέρουμε. Τα μπλοκαρίσματα μπανιέρας είναι μια προφανής αναστάτωση σε κάθε σπίτι και γι αυτό είναι σημαντικό να καλέσετε έναν έμπειρο τεχνικό για επαγγελματική ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Έχουμε καθιερωθεί ως νούμερο 1 πάροχος για υπηρεσίες απόφραξης μπανιέρας, επειδή χρεώνουμε λογικές τιμές, αλλά παρέχουμε τέλεια εργασία κάθε φορά. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και μεθόδους που δεν φθείρουν τις σωληνώσεις. Σεβόμαστε τη δουλειά μας και την περιουσία σας. Δεν προκαλούμε καμία αναστάτωση κατά την διάρκεια των εργασιών ενώ μετά το πέρας παραδίδουμε τον χώρο σας πλήρως καθαρό

Δεν έχουμε αφήσει, κυριολεκτικά, ποτέ έναν πελάτη με βουλωμένη την μπανιέρα του. Οι τεχνικοί μας δε θα ξεκουραστούν μέχρι να είναι σίγουροι ότι έχουν δώσει λύση στο πρόβλημα που έχετε με βουλωμένη μπανιέρα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – FAQ

Οι βεντούζες (έμβολα) είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποφράξετε την μπανιέρα, όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Το κλειδί είναι να βεβαιωθείτε ότι έχει σχηματιστεί μια σφιχτή σφράγιση γύρω από την τρύπα αποστράγγισης και να βυθίζετε αργά και μεθοδικά. Η πολύ γρήγορη βύθιση ή η υπερβολική δύναμη μπορεί να αποτρέψει τη σφιχτή σφράγιση, καθιστώντας τις προσπάθειές σας σχετικά αναποτελεσματικές

Εάν ο συνδυασμός μπανιέρας ή ντους/μπανιέρας σας έχει ενσωματωμένο πώμα, το πρόβλημα μπορεί να είναι το ίδιο το πώμα. Μπορεί να φθαρεί και να καταστραφεί με την πάροδο του χρόνου ή μπορεί να έχει κολλήσει τρίχες ή άλλα υλικά. Μπορείτε να τραβήξετε το πώμα προς τα έξω και να το ελέγξετε για να δείτε εάν είναι κατεστραμμένο ή βουλωμένο.

Αμέσως! Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό για να φθάσουμε το αργότερο σε 20 λεπτά σπίτι σας, σε όλη την Αθήνα και τα προάστια. Τα συνεργεία μας είναι σε ετοιμότητα σε όλα τα κεντρικά σημεία του κέντρου της Αθήνας και των προαστίων. Καλέστε μας και θα το διαπιστώσετε. Όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, εορτές και αργίες.

Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Έχουμε μεγάλη εμπειρία από το 1978, σεβόμαστε τη δουλειά μας και την περιουσία σας. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας αλλά και τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε θα διορθώσουν το βούλωμα της μπανιέρας χωρίς να προκληθεί αναστάτωση στο χώρο σας τον οποίο σας παραδίδουμε πλήρως καθαρό.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ;
ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ

Η ταχύτατη ανταπόκριση στο κάλεσμά σας είναι για εμάς ο πρώτος στόχος καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς και την οικογένειά σας να ξεπεράσετε γρήγορα τις δυσκολίες που προκαλεί μία βρώμικη μπανιέρα. Μετά το τηλεφώνημά σας, ενεργοποιείται άμεσα ο μηχανισμός μας και το κοντινότερο κινητό συνεργείο κατευθύνεται στο χώρο σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ - Βρωμιές στη μπανιέρα - Υγεία

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανθυγιεινό από ένα ντους που γεμίζει με νερό γιατί η μπανιέρα δεν στραγγίζει. Αυτό σημαίνει ότι όλη η βρωμιά, τα μικρόβια και τα υπολείμματα σαπουνιού που προσπαθήσατε να καθαρίσετε αφήνονται απλώς να φουσκώσουν. Το στάσιμο νερό από την αποχέτευση της μπανιέρας που δεν λειτουργεί σωστά θα κάνει επίσης τη μπανιέρα σας βρώμικη και αηδιαστική πολύ γρήγορα.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, μια μπανιέρα που γεμίζει πιο γρήγορα από ότι αδειάζει μπορεί να ξεχειλίσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές και πλημμύρες – κάτι που είναι μια τεράστια ταλαιπωρία για τον καθαρισμό. Οι αποχετεύσεις της μπανιέρας μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν για πολλούς λόγους. Ευτυχώς, πολλά από αυτά είναι εύκολο να επισκευαστούν και να ξεβουλώσουν εάν αντιληφθείτε το πρόβλημα αρκετά νωρίς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φταίει ένα μικρό φράξιμο – αλλά μια μπανιέρα που δεν αποστραγγίζει μπορεί επίσης να είναι σημάδι πιο σημαντικών προβλημάτων των αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Γιατί βούλωσε η μπανιέρα

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε το «γιατί η μπανιέρα δεν αδειάζει» και το «πόσο γρήγορα θα ξεβουλώσει». Οι περισσότερες από τις αιτίες αυτής του βουλώματος διορθώνονται εύκολα, αλλά ορισμένες από αυτές θα απαιτήσουν την κλήση επαγγελματία αποχετεύσεων. Παρακάτω είναι μερικά από τα σενάρια που θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο βούλωσε η μπανιέρα και δεν αποστραγγίζει – και τι μπορείτε κανονικά.

Το ενσωματωμένο πώμα αποστράγγισης έχει κολλήσει

Οι περισσότερες μπανιέρες (ειδικά αν είναι συνδυασμός ντους) έχουν ενσωματωμένο πώμα. Το πώμα χρησιμοποιείται για να αποτρέψει την αποστράγγιση του νερού όταν χρειάζεται, όπως όταν γεμίζετε την μπανιέρα για μπάνιο. Ανάλογα με το σχέδιο της μπανιέρας σας, το ενσωματωμένο πώμα μπορεί να είναι:

  • Κουμπί ώθησης – έλξης
  • Σήκωμα και στρίψιμο
  • Με μοχλό
  • Αναδυόμενο

Ένα πώμα θα εμποδίσει προσωρινά τη ροή του νερού, αλλά περιστασιακά μπορεί να κολλήσει πλήρως ή μερικώς. Σε αυτήν την περίπτωση, η μπανιέρα δε θα στραγγίσει εντελώς ή μπορεί να στραγγίσει εξαιρετικά αργά. Εάν το πώμα είναι κατεστραμμένο, σκουριασμένο ή απλώς φθαρμένο από υπερβολική χρήση, μπορεί να κολλήσει.

Εάν πιστεύετε ότι ένα σπασμένο πώμα μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να αδειάσετε την μπανιέρα, ελέγξτε εάν το πώμα έχει κολλήσει ή έχει βουλώσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πένσα για να τραβήξετε απαλά το πώμα έξω από την αποχέτευση. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το πώμα δεν είναι φραγμένο από τρίχες ή εάν έχει καταστραφεί με κάποιο τρόπο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να ξεβουλώσει η μπανιέρα αμέσως.

Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να αντικαταστήσετε το πώμα της μπανιέρας ή να καθαρίσετε τυχόν συσσωρευμένο υλικό και τρίχες.

Βούλωσαν οι σωλήνες αποχέτευσης

Φυσικά, ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μια μπανιέρα δεν αδειάζει είναι λόγω βουλωμένων σωλήνων. Με την πάροδο του χρόνου, σχεδόν όλες οι αποχετεύσεις της μπανιέρας θα βουλώσουν. Αυτά προκαλούνται συχνότερα από συνδυασμό υλικών όπως:

  • Υπολείμματα σαπουνιού
  • Τρίχες από μαλλιά
  • Προϊόντα καθαρισμού
  • Χώμα ή άμμος
  • Κρέμα ή τζελ ξυρίσματος
  • Σαμπουάν και μαλακτικό αφρό

Αυτά αναμιγνύονται με το νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους και μπορούν να στερεοποιηθούν στην αποχέτευση. Μερικές φορές, ακόμη και μικρά αντικείμενα, όπως καπάκια μπουκαλιών σαμπουάν ή προστατευτικά ξυραφιών περνούν άθελά μας από τα ανοίγματα αποχέτευσης.

Εάν αυτά τα φράγματα βρίσκονται κοντά στην κορυφή του ανοίγματος αποχέτευσης, ενδεχομένως να μπορείτε να το ξεβουλώσετε μόνοι σας. Πιθανότατα θα χρειαστεί να ξεβιδώσετε το άνοιγμα αποστράγγισης για να τραβήξετε προς τα πάνω ό,τι το φράζει. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει με προσοχή, καθώς μπορεί κατά λάθος να σπρώξετε το φράξιμο πιο κάτω στον σωλήνα.

Οι αποχετεύσεις της μπανιέρας έχουν συσσώρευση «σκληρού νερού»

Ορισμένα σπίτια έχουν υψηλό ποσοστό σε περιεκτικότητα μετάλλων όπως ασβέστιο ή μαγνήσιο στο νερό, το οποίο συνήθως ονομάζεται «σκληρό νερό». Το «σκληρό νερό» μπορεί να αφήσει κοιτάσματα ορυκτών στους σωλήνες, τα οποία μπορεί να συσσωρευτούν για να δημιουργήσουν εμφράξεις. Αυτό δημιουργεί επίσης σκληρές άκρες στις οποίες θα κολλήσουν διάφορα υπολείμματα από τρίχες ή αφρό σαπουνιού, προκαλώντας ακόμη χειρότερο φράξιμο.

Με την πάροδο του χρόνου, τα κοιτάσματα ορυκτών μπορεί να καταστρέψουν τους μεταλλικούς σωλήνες και να οδηγήσουν σε σοβαρή ζημιά. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι αδύνατο να τους ξεβουλώσετε. Ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε ορισμένους από τους σωλήνες εντελώς.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε τα επίπεδα pH του νερού σας για να δείτε εάν έχει υψηλές ποσότητες μετάλλων. Εάν αυτά τα επίπεδα είναι υψηλότερα από το μέσο όρο, θα μπορούσε να είναι ο λόγος που η μπανιέρα σας δε θα στραγγίζει. Εάν η συσσώρευση δεν είναι πολύ ακραία, οι σωλήνες μπορούν να καθαριστούν. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα σύστημα αποσκληρυντή νερού που θα φιλτράρει τα υπερβολικά κοιτάσματα ορυκτών για να αποτρέψει τη μελλοντική συσσώρευση.

Πως Ξεβουλώνω τη μπανιέρα μόνος μου

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Βεντούζα, υδραυλικό φίδι, αποφρακτήρας

Αρχικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο πάνω από την αποχέτευση της μπανιέρας για να την ξεβουλώσετε. Αυτό δημιουργεί ένα κενό αέρα που μπορεί να απομακρύνει οτιδήποτε φράζει τον σωλήνα, όπως μια μικρή συστάδα τριχών. 

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα «φίδι αποστράγγισης», το οποίο είναι ένα μακρύ κομμάτι σιλικόνης ή συρμάτινου καλωδίου που το πλέκετε στο σωλήνα. Καθώς τραβάτε το φίδι αποχέτευσης προς τα πάνω, θα προσκολληθεί σε αντικείμενα τα οποία θα τραβήξει έξω και θα ξεβουλώσει την αποχέτευση.

Και τα δύο αυτά είδη βρίσκονται στα περισσότερα καταστήματα οικιακών ειδών και είναι σχετικά εύκολα στη χρήση.

Μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού, ζεστό νερό

Ένα άλλο κόλπο στο σπίτι για να δοκιμάσετε όταν η μπανιέρα σας δε στραγγίζει είναι να ρίξετε ζεστό νερό. Αυτό θα βοηθήσει στο λιώσιμο του υπολείμματος σαπουνιού και της συσσώρευσης μαλλιών για να ξεφράξει η αποχέτευση. Αλλά αυτή η τακτική θα λειτουργήσει μόνο εάν το ζεστό νερό μπορεί να χυθεί απευθείας στο άνοιγμα αποχέτευσης.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού για να καθαρίσετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις της μπανιέρας. Αρχικά, ρίξτε ζεστό νερό στο σωλήνα. Στη συνέχεια, ρίξτε περίπου μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στη συνέχεια ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι στην αποχέτευση. Όταν αναμειγνύονται η μαγειρική σόδα και το ξύδι, δημιουργούν μια χημική αντίδραση που αφρίζει. Αυτό δημιουργεί πίεση μέσα στους σωλήνες, η οποία μπορεί να ωθήσει το φράξιμο πιο κάτω, ώστε να μην εμποδίζει την αποχέτευση. Χρησιμοποιήστε προσεκτικά το κόλπο με ξύδι και μαγειρική σόδα – δοκιμάστε το μόνο μία ή δύο φορές. Εάν δεν ξεβουλώσει το σωλήνα μετά από μερικές προσπάθειες, το ξύδι και η μαγειρική σόδα θα μπορούσαν να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες.

Χημικά αποφρακτικά προϊόντα

Υπάρχουν πολλές χημικές λύσεις που είναι διαθέσιμες στα χρωματοπωλεία που υπόσχονται να βοηθήσουν στην απόφραξη της αποχέτευσης. Ωστόσο, αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνα τόσο για εσάς όσο και για τους σωλήνες στο σπίτι σας. Οι αναθυμιάσεις από αυτές τις τοξικές χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, ναυτία ή ακόμα και λιποθυμία εάν εισπνέονται για πολύ καιρό. Εάν αναμίξετε ορισμένες χημικές ουσίες, θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει τοξικές αναθυμιάσεις!

Χημικά αποφρακτικά προϊόντα

Η χρήση αυτών των τύπων χημικών καθαριστικών αποχέτευσης για να ξεβουλώσει η μπανιέρα μπορεί επίσης να βλάψει τους σωλήνες σας. Οι όξινες χημικές ουσίες μπορούν να κάνουν το μεταλλικό υλικό πιο εύθραυστο και εύθραυστο. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες, κάτι που επιφέρει υψηλό κόστος επισκευής και μεγάλη ταλαιπωρία για να επισκευαστούν!

Τι να κάνω αν δεν μπορώ να ξεβουλώσω τη μπανιέρα μόνος μου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Τελικά, αν δεν τα καταφέρετε να ξεβουλώσετε την μπανιέρα μόνοι σας, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία αποφράξης αποχετεύσεων έτσι ώστε οι σωλήνες να μην καταστραφούν. Εάν δεν μπορείτε να αφαιρέσετε μόνοι σας το φράξιμο με ζεστό νερό, ένα φίδι αποστράγγισης ή ένα έμβολο, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε άλλες τακτικές, καθώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Βεβαιωθείτε ότι ο τεχνικός που θα καλέσετε σας ειδικεύεται τόσο στην απόφραξη αποχετεύσεων όσο και στον καθαρισμό αποχετεύσεων. Ίσως χρειαστεί να καθαριστούν καλά οι σωλήνες σας για να αφαιρεθεί η επιπλέον συσσώρευση που θα μπορούσε να προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας των αποχετεύσεων στο εγγύς μέλλον.

Ο τεχνικός αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένα εργαλεία για να αποφράξει με ασφάλεια χωρίς να καταστρέψει τους σωλήνες σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τμήματα των σωληνώσεων μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν εάν το φράξιμο είναι σοβαρό.

Ο επαγγελματίας τεχνικός αποχετεύσεων μπορεί επίσης να δοκιμάσει υδροβολή για να ξεβουλώσει τους σωλήνες. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση μιας μηχανής υψηλής ισχύος πίεσης νερού η οποία δημιουργεί ένα ισχυρό ρεύμα νερού που διατρέχει τους σωλήνες για να αφαιρεθούν γρήγορα τυχόν μπλοκαρίσματα. Αυτό βοηθά επίσης και στον καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος αποχετευτικών εγκαταστάσεων, ώστε να μην αντιμετωπίσετε τυχόν βουλώματα στο εγγύς μέλλον.

Συμβουλές για να μη βουλώνει η μπανιέρα

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε για να αποτρέψετε το συχνό βούλωμα της μπανιέρας σας. Στο χώρο της τουαλέτας επιτελούνται οι περισσότερες δραστηριότητες ατομικής υγιεινής. Αυτό σημαίνει καθαριότητα και στο σώμα μας αλλά και στις αποχετεύσεις μας.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε καλύμματα αποχέτευσης στο ντους ή την μπανιέρα που θα συγκρατήσουν μεγάλα αντικείμενα, όπως μάζες μαλλιών ή μικρά κομμάτια πλαστικού έτσι ώστε να μην κατεβαίνουν στην αποχέτευση.

Ο τακτικός καθαρισμός της μπανιέρας σας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή συσσώρευσης υπολειμμάτων σαπουνιού, βρωμιάς, άμμου και άλλων ένοχων υλικών για βούλωμα. Προσπαθήστε να ξεπλένετε το ντους μετά τη χρήση και να το καθαρίζετε τακτικά σε βάθος.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εγκαταστήσετε μια νέα κεφαλή ντους με ενσωματωμένο φίλτρο, αποσκληρυντικό νερού ή καθαριστικό. Αυτά θα βοηθήσουν στο φιλτράρισμα των ορυκτών και στην προσθήκη αλατιού. Έτσι θα «μαλακώσει» το νερό, καθιστώντας λιγότερο πιθανό να προκαλέσει προβλήματα με την αποχέτευση.

Συμπέρασμα

Η φραγμένη αποχέτευση της μπανιέρας είναι μια άσχημη κατάσταση. Το νερό που δεν αδειάζει στη λεκάνη της μπανιέρας είναι γεμάτο βακτήρια, τα οποία θα πολλαπλασιαστούν και θα μετατραπούν σε βόθρο αν αφεθούν χωρίς επεξεργασία. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε το φράξιμο της αποχέτευσης της μπανιέρας σας το συντομότερο δυνατό για να το αποφύγετε.

Εάν η μπανιέρα σας δεν αδειάζει και δε φαίνεται να μπορείτε να την ξεβουλώσετε μόνοι σας, καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού αποχέτευσης, καθώς και άμεση επέμβαση έκτακτης ανάγκης σε όλη την Αθήνα 24 ώρες, 365 ημέρες. Είμαστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις χειρότερες αποφράξεις αποχέτευσης γρήγορα και με ασφάλεια.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ομάδα των επαγγελματιών τεχνικών μας η οποία θα σας δώσει συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα αποχέτευσης της μπανιέρας. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας τη στιγμή που μας καλείτε.