ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Εξολοθρεύουμε τα κουνούπια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΒΛΑΧΟΣ: Η εταιρία μας ειδικεύεται στην ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ εδώ και 4 δεκαετίες σε όλη την Αθήνα. Το κουνούπι σαν έντομο είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Χρειάζεται πείρα, γνώση και τα κατάλληλα μέσα για να καταφέρουμε να απαλλαγούμε στον μέγιστο βαθμό. Εμείς διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό από απολυμαντές που με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό σας δίνει λύση στο πρόβλημα κουνουπιών. Θα εντοπίσουμε όλες τις πιθανές εστίες κουνουπιών και θα πραγματοποιήσουμε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ  με κατάλληλα χημικά σκευάσματα, φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ  είναι η ειδικότητα μας, καλέστε μας για μια ενημέρωση.

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ: Ο λόγος που μπορεί να χρειάζεστε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ είναι κυρίως οι ασθένειες που μεταφέρουν. Ασθένειες κουνουπιών όπως η ελονοσία που σκοτώνει 3000 παιδιά κάθε μέρα παγκοσμίως και ο κίτρινος πυρετός, μαστίζουν πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια. Με την οργανωμένη καταπολέμηση των κουνουπιών έχει μειωθεί σημαντικά η συχνότητα εμφάνισης αυτών των ασθενειών. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές ασθένειες που τα κουνούπια μπορούν να μεταδώσουν, συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλίτιδας και της φιλαρίασης. Η συχνότητα και η έκταση των ασθενειών αυτών εξαρτάται από ένα σύνθετο σύνολο παραγόντων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΜΕΣΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΜΕΣΑ: Στην εταιρία μας η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη των υπηρεσιών απολύμανσης και απεντόμωσης που προσφέρουμε. Γνωρίζουμε την ανάγκη αποτελεσματικότητας σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα κουνουπιών για αυτό και χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους. Η έντονη ύπαρξη κουνουπιών είναι ένα σοβαρό ζήτημα για τη μετάδοση νόσων. Οι φορείς ελέγχου και οι υπηρεσίες υγείας πρέπει να συνεργάζονται στο να γνωρίζουν αυτούς τους παράγοντες και να μειώνουν τις πιθανότητες μετάδοσης. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι τα νεαρά ενήλικα θηλυκά κουνούπια, λαμβάνοντας το πρώτο τους αίμα δε μεταδίδουν ασθένειες. Αντίθετα, το παλαιότερο θηλυκό αν έχει πάρει αίμα από έναν οργανισμό που ασθενεί στο πρώτο της γεύμα, μπορεί να μεταδώσει την ασθένεια στη συνέχεια κατά το δεύτερο γεύμα. Το ίδιο ισχύει και για το κουνούπι που μεταδίδει ασθένειες σε κατοικίδια ζώα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια σε κλίματα όπως της Αθήνας ευδοκιμούν και πολλαπλασιάζονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Εν μέρει ένα κομμάτι ευθύνης μπορεί να έχει ο καθένας μας που δεν εστιάζει σε συγκεκριμένους κανόνες πρόληψης κατά των κουνουπιών. Πώς μπορούμε όμως να προστατευτούμε εκτός από ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ;

  • Αποφυγή στάσιμων νερών κάθε είδους. Αυτό μπορεί να σημαίνει διακοσμητικές κατασκευές με νερό, συντριβάνια, και κάθε περίπτωση που υπάρχει μόνιμα  στάσιμο νερό κοντά στον χώρο μας. Είναι καλό να αποφεύγονται ή το νερό να αλλάζεται τακτικά.
  • Αποφυγή ύπαρξης ελαστικών σε εξωτερικό χώρο, όπου κρατάνε νερό από την βροχή και αρκετή υγρασία. Όπως έχει αποδειχτεί ο συνδυασμός ελαστικών και μπόλικης υγρασίας είναι το τέλειο μέρος για να γεννήσουν τα αυγά τους τα κουνούπια.
  • Μην ποτίζετε τα λουλούδια το απόγευμα και ιδιαίτερα προς το βράδυ. Δυστυχώς το πότισμα τη λάθος ώρα μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα με τα κουνούπια και δυστυχώς άμεσα. Η καλύτερη ώρα για να ποτίσετε τα λουλούδια σας είναι το πρωί καθώς το νερό εξατμίζεται γρήγορα και το χώμα γίνεται ξηρό και αφιλόξενο για τα κουνούπια.
  • Η τοποθέτηση σίτας στα  παράθυρα είναι πολύ αποτελεσματική αν φροντίζουμε τα κλείνουμε.
  • Η εφαρμογή απολύμανσης για κουνούπια από εξειδικευμένο τεχνικό. Αν αντιμετωπίζεται κάθε χρόνο έντονο θέμα με τα κουνούπια είναι σίγουρο πως πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς για απεντόμωση κουνουπιών. Ο επαγγελματίας τεχνικός θα αναγνωρίσει τις εστίες κουνουπιών και θα εφαρμόσει τις πιο σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης. Η πιο κατάλληλη περίοδος για απολύμανση κουνουπιών είναι την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για τα κουνούπια

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Το κουνούπι είναι δίπτερο έντομο της οικογένειας Culicidae με 3.500 περίπου είδη ανά τον κόσμο. Θεωρείται, ως ζώο, ο νούμερο ένα φονιάς ανθρώπων παγκοσμίως. Το λεπτό και μακρύ σώμα του ενήλικου κουνουπιού καλύπτεται με λέπια και έχει μακριά πολύ λεπτά πόδια που του επιτρέπουν μόνο να στηρίζεται. Τα φτερά του είναι μεμβρανώδη. Χαρακτηριστικό του είναι μία επιμήκης προβοσκίδα που βγαίνει από τη στοματική του κοιλότητα. Απολυμανση για κουνουπια, απεντομωση.

Το αρσενικό κουνούπι έχει πιο τριχωτές κεραίες από του θηλυκού.Τα κουνούπια τρέφονται με νέκταρ ή γύρη που βρίσκουν στη φύση, όμως τα θηλυκά χρειάζονται και αίμα προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν και να κάνουν αβγά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Εφόσον το θηλυκό πραγματοποιήσει ένα γεύμα αίματος τότε ωριμάζουν τα αβγά του τα οποία και τοποθετεί στην επιφάνεια του νερού και στη συνέχεια εκκολάπτονται οι προνύμφες που τρέφονται με διάφορα οργανικά κατάλοιπα. Μερικές προνύμφες από κάποια είδη κουνουπιών τρέφονται με άλλα κουνούπια ή άλλα μικρά έντομα. Οι προνύμφες είναι υδρόβιες και εφοδιασμένες με δύο αναπνευστικά συστήματα που τους επιτρέπουν να αναπνέουν τόσο κάτω από το νερό όσο και από πάνω.

Η ελαστικότητα που έχουν στο κάτω μέρος της κοιλιάς τους, δίνει τη δυνατότητα στις προνύμφες να μετακινούνται με ταχύτητα χτυπώντας το νερό. Όταν το κουνούπι ενηλικιωθεί τότε βγαίνει από τη ράχη της προνύμφης που φέρει μια σχισμή στο πάνω μέρος της και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το σώμα της για να επιπλεύσει στο νερό, πριν καταφέρει να πετάξει.

Τα κουνούπια ερεθίζονται και προσελκύονται από την κίνηση, από τη σωματική θερμότητα, από την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται με την αναπνοή.

Το σφύριγμα που κάνουν προέρχεται από το συγχρονισμένο τους φτερούγισμα. Παρασύρονται εύκολα από τον άνεμο και έτσι μπορούν να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις.

Η δραστηριότητα τους έχει να κάνει με τη θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα. Έτσι τις πρώτες πρωινές, τις πρώτες νυχτερινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα περισσότερα είδη είναι πιο ενεργητικά και τσιμπούν, αλλά υπάρχουν και είδη που τσιμπούν και όλο το εικοσιτετράωρο.

Το θηλυκό τρυπάει το δέρμα με 6 «καρφίτσες» που έχει στο στόμα του, βγάζει ένα αιμολυτικό και αντιισταμινικό σάλιο και με την προβοσκίδα του ρουφά το αίμα που καταλήγει στην κοιλιά του. Ανάλογα με την ποσότητα, αυτή μεγαλώνει, αφού έχει μεγάλη ελαστικότητα. Το τσίμπημα του κουνουπιού προκαλεί κοκκινίλα στο δέρμα, πρήξιμο και έντονη ενοχλητική φαγούρα. Παρά την άποψη που επικρατεί ένα σκούρο δέρμα προσελκύει περισσότερο τα κουνούπια παρά ένα ανοιχτόχρωμο.

Τα κουνούπια αποτελούν πολλές φορές βάσανο στη διαμονή και εγκατάσταση του ανθρώπου σε αρκετά μέρη της γης. Έτσι ο άνθρωπος χρησιμοποιεί διάφορα μέσα προφύλαξης, όπως κουνουπιέρες, απωθητικά υγρά, κρέμες αλλά και μέσα εξόντωσης, με διάφορα εντομοκτόνα, καθώς και αποξήρανση βαλτότοπων και ελών.

Τα πιο γνωστά είδη κουνουπιών

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Ο ανωφελής

Το γένος αυτών των κουνουπιών είναι ο φορέας της ελονοσίας και των ασθενειών της εγκεφαλίτιδας και φιλαρίασης. Τα ενήλικα κουνούπια του γένους αυτού αναγνωρίζονται από τη στάση του σώματος τους, όπου η προβοσκίδα, το κεφάλι και το σώμα είναι σε μία ευθεία γραμμή. Επίσης τα φτερά τους φέρουν μικρά στίγματα. Με το τσίμπημά του σε άτομο που έχει ελονοσία, το θηλυκό μαζί με το αίμα ρουφάει και το πλασμώδιο στο οποίο οφείλεται η ασθένεια.

Μέσα στο σώμα του κουνουπιού το μικρόβιο παραμένει και αναπτύσσεται. Στη συνέχεια μεταφέρεται στους σιελογόνους αδένες του και έτσι με νέο τσίμπημα σε σώμα υγιούς ανθρώπου, μεταφέρει μέσω του σάλιου του το μικρόβιο στον οργανισμό του. Το ανωφελές κουνούπι ζει από 18 μέρες μέχρι 4-5 εβδομάδες.


Το κοινό κουνούπι

Πολλαπλασιάζεται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά αλλά και σε μέρη όπου υπάρχει αρκετή υγρασία. Η προβοσκίδα του είναι διακεκομμένη και προς τα κάτω σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του. Τα φτερά του είναι χρωματικά ομοιόμορφα. Τα αβγά του τα γεννάει στην επιφάνεια του νερού και αυτά επιπλέουν κατά ομάδες των 100 ή και περισσοτέρων. Ζει 10-15 μέρες αλλά σε ψυχρές συνθήκες μπορεί να ζήσει και περισσότερο. Μπορεί να μεταφέρει την ασθένεια της εγκεφαλίτιδας, αλλά αρκετά δύσκολα, ενώ την ασθένεια της φιλαρίασης μόνο σε τροπικές περιοχές.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΗΔΗΣ - ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΝΩΦΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΗΔΗΣ

Αηδής

Το γένος αηδής μεταδίδει τον Κίτρινο πυρετό. Διαφέρει από το κοινό κουνούπι στο ασημένιο χρώμα που έχει ο θώρακάς του. Το άκρο της κοιλιάς του θηλυκού είναι μυτερό και έχει διάφορα αισθητήρια εξαρτήματα που εξέχουν. Οι προνύμφες του γένους αυτού είναι κοντές και χοντρές ενώ τα αβγά του έχουν τη δυνατότητα να αντέχουν και έξω από το νερό για αρκετό καιρό.

Αναπαράγεται μετά από πλημμύρες σε δεξαμενές βρόχινου νερού ή σε αρμυρά έλη. Η ζωή του είναι συνήθως σύντομη (10-15 μέρες) αλλά κάτω από κατάλληλες ψυχρές κλιματολογικές συνθήκες μπορεί να ζήσει έως και μερικούς μήνες. Απολύμανση για κουνούπια και  απεντόμωση κουνουπιών με αποτέλεσμα μόνο Βλάχος .

Π.Δ. 205/2001 – Έγκριση, διάθεση στην αγορά και έλεγχος βιοκτόνων προϊόντων, σε συμμόρφωση προς την οδηγία 98/8/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΒΛΑΧΟΣ σε όλη την Αττική

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Πραγματοποιούμε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ σε όλους τους χώρους, για όλα τα έντομα και τα παράσιτα. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες, 365 ημέρες.